S-a oprit pescuitul sportiv in delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

Sunteti de acord cu interzicerea pescuitului sportiv in delta

da
14
30%
nu
27
57%
imi este indiferent
6
13%

Voturi totale: 47

gabii
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabii » 19 Oct 2005, 12:32

E o masura cat se poate de abuziva. Crdeti voi ca daca interzic astia pescuitul sportiv, gata, au rezolvat-o cu gripa aviara?? Sa fim serosi, daca e sa se raspandeasca- atunci se va raspndi cu sau fara voia noastra.. Da de, e o masura, ca sa nu zica si ei ca n-au luat masuri. Isi permit ca doar ei sunt alesii nostri...

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 19 Oct 2005, 12:42

Permiteti-mi sa felicit inca o data asociatiile pescaresti pentru atitudinea si lupta sutinuta impotriva acestui ordin scapat ca printr-un sfincter slabit.
Mie-mi place-n Delta!

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 19 Oct 2005, 13:26

pana la aceasta ora, chiar daca ministrul agriculturii a semnat un ordin de interzicere a pescuitului sportiv in Delta, factorii de control de aici nu au primit nici o instiintare oficiala in acest sens.

Fara sa fiu acuzat de subiectivism (avand in vedere ca sunt operator de turism in Delta, iar asocierea acestui paradis al naturii cu un focar de infectie va distruge multe, inclusiv imaginea Romaniei) consider aceasta masura cel putin neconstructiva.

Sa va dau si alte elemente
- un foarte important pasaj de garlita este pe culoarul Braila, Slobozia, Lehliu, Calarasi. Vanatorii stiu. Si mai stiu si de zimnicea si tr. magurele. Banuiti cam cu cate oratanii domestice pot interfera?
- Ce ziceti de ratele, lebedele ce mai ierneaza pe lacurile bucurestene ?
Le impuscam repede si le ascundem ca sa nu producem panica?
- Migratia pasarilor se monitorizeaza extrem de dificil efectuindu-se pe rute care doar in linii mari raman similare.
- Cu siguranta acest virus aviar va fi semnalat si in Italia, Ungaria, Grecia si alte tari din ue. Credeti ca acolo se va declansa isteria nationala ca la noi ?
- Si daca s-ar spune ca acest virus a mai fost prezent in Romania, ca si alte tari europene, si in anii precedenti singura deosebire fiind lipsa mass-media, cum ati reactiona.

Un lucru e clar
Vom primi ajutoare si aprecieri foarte pozitive de la ue. Sunt mandru !
Bravo !

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 19 Oct 2005, 15:53

un foarte important pasaj de garlita este pe culoarul Braila, Slobozia, Lehliu, Calarasi. Vanatorii stiu
S-a vanat garlita langa Balta Alba (Ramnicu Sarat).
Mie-mi place-n Delta!

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 19 Oct 2005, 16:39

ordinul comun devine efectiv odata cu publicarea in Monitorul Oficial. am inteles ca trebuia publicat dar s-a mai modificat pe ici pe colo, nu stiu ce anume, si urmeaza sa fie semnat din nou de Flutur si Sulfina si trimis la Monitorul Oficial.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 19 Oct 2005, 19:27

ignorantzilor....ordinu e semnat de un mare peskrici care facea shi emisiuni la tv....:))

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 19 Oct 2005, 19:36

Ce ash fi vrut io sa-l intreb nu putea sa ne propuna nu sa ne interzik accesul in delta......sau crede k noi nu putem sa intzelegem cum se produc mutatziile la virus...sau noi trebuia sa dam pe spate k uluk din gard k el a dat azi la ziar o expliktzie lacrimogena in sensul k shi el este peskr shi vezi doamne sufera shi el.......muhahaha :lol: :lol: :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 19 Oct 2005, 19:37

:shock:

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 19 Oct 2005, 20:51

oare astia care braconeaza acolo acu ce fac..Sper sa moara de foame :evil:Oricum mi se pare tardiva masura.Eu eram in delta la inceputul crizei si nu era luata nici o masura in delta.In acel moment in care se stia ca o sa vina pasarile calatoare trebuiau luate masuri din timp.Adica macar inchise pasarile din curti sau cele lasate libere.Macar mitraliau tot cerul ca sa faca macar echivalenta pasarilor omorate de ei prin curtile oamenilor.

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 19 Oct 2005, 20:56

oameni de kko peste tot ce sa mai,nu au un creier sa gandeasca

Scrie răspuns