S-a oprit pescuitul sportiv in delta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu inteleg ce treaba sa aiba MO cu un chestionar care, in afara forumului, nu valoreaza mai nimic. Eu cred ca nu ar trebui sa influenteze.wilddanube scrie:De pe asta
Vezi rezultatele chestionarului
Pai hai sa facem un sondaj sa vedem cati sunt de acord cu un permis de pescuit unic in toata tara... Nu cred ca se va adopta nimic, chiar daca vor fi raspuns toti cu DA.
cum adica cu jena? plasa ori o bagi ori n'o bagi
si nu vorbesc de setci cu plute de soreata, vorbesc de plase ca lumea lasate pe fund. le vede cineva? ai sanse minime sa agati una daca pescuiesti in zona. plasele se baga anytime, noaptea, ziua, fie ca sunt pescari fie ca nu.
asta vara insirau doua jigodii plasa pe langa barca noastra, noaptea in luna cea mai plina
ce sa le zic? cum sa ma iau de ei?
braconajul se practica mai cu sarg in zonele pescuite sportiv, pentru ca de regula cei care dau de peste sunt pescarii cu undita

asta vara insirau doua jigodii plasa pe langa barca noastra, noaptea in luna cea mai plina

braconajul se practica mai cu sarg in zonele pescuite sportiv, pentru ca de regula cei care dau de peste sunt pescarii cu undita

- wilddanube
- veteran
Specific de la inceput: sunt printre cei care sustin permiterea pescuitului in delta indiferent de situatia gripei aviare.
Faptul ca acum pescuitul este deschis (cum e normal sa fie) in timp ce exista focare de gripa aviara, demonstreaza ca masura interzicerii pescuitului in delta in urma cu o luna a fost o mare tampenie.
Ce diferenta este intre situatia de atunci si cea actuala? De ce acum avem voie sa pescuim, iar atunci a fost interzis?
Si iata cum, in stilul nostru romanesc, in loc sa cautam sa tragem la raspundere vinovatii, gandim: "bine ca a revenit la normal".
Faptul ca acum pescuitul este deschis (cum e normal sa fie) in timp ce exista focare de gripa aviara, demonstreaza ca masura interzicerii pescuitului in delta in urma cu o luna a fost o mare tampenie.
Ce diferenta este intre situatia de atunci si cea actuala? De ce acum avem voie sa pescuim, iar atunci a fost interzis?
Si iata cum, in stilul nostru romanesc, in loc sa cautam sa tragem la raspundere vinovatii, gandim: "bine ca a revenit la normal".
- wilddanube
- veteran
Cred ca prostia cu orgoliul merg mana-n mana. Nu cred ca vor deschide vanatoarea la pasari sezonul asta.wilddanube scrie:Oare se va revoca si ordinul cu vanatoarea la zburatoare ?
Ce stii Marius ?
Din ceea ce stiu, suntem singura tara din lume care a interzis vanatoarea la pasari din acest motiv. ....cei mai a dracu' din lume!
Huoooo!