S-a oprit pescuitul sportiv in delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

Sunteti de acord cu interzicerea pescuitului sportiv in delta

da
14
30%
nu
27
57%
imi este indiferent
6
13%

Voturi totale: 47

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 24 Oct 2005, 09:45

din cate am vazut pe la tv, parca au lasat-o mai moale cu carantina pe la ceamurlia si maliuc. localnicii, cel putin, intrau si ieseau din sat fara prea mari restrictii.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 24 Oct 2005, 09:56

M-am gandit prima oara ca am fost un pic caustic in exprimare... Ac um mi se pare ca n-am spus destul!
Mi-e scarba si mi-e ciuda ca nu pot sta fata-n fata cu cei din cauza carora am de suferit. Eu sunt sus si noi suntem aruncati indeajuns de departe incat sa nu-i putem ajunge. Si cand te gandesti ca unii din noi i-au pus acolo prin votul lor... Asa l-as lua pe Bombonel la strans pet-uri prin delta si la tinut piept electricienilor de Dunare pt ca mai apoi sa doarma cu grija ca vine bastinosul cu securea sa-si impuna parerea...
Parerea mea e ca treaba asta cu inrerzicerea pescuitului in delta e o perdea pt a -si putea face eu mersurile... Nu uitati ca s-ar putea ca din 2007 sa vina alti stapanitori care nu pun botul la obiceiula pamantului numit spaga. Deci timpul s-a scurtat si foamea de bani creste!
Sa dea Dumnezeu o gripa aviara in bucile astora care-si fac de cap in cea mai mare rezervatie a biosferei din EUropa (cel putin asa era inainte sa se trezeasca unii ca sunt stapani acolo)
Gata, nu mai spun nimic pt ca deja mi-e sila ...
Un singur lucru mai spun... Candva se gasea caras si lin in santurile de pe marginea drumurilor inca inainte de a ajunge la /tulcea. Nu mai spun de Delta... Acum sa-mi spuna si mie cineva cand sau cine a mai prins lin sau caracuda in Delta.
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 24 Oct 2005, 09:58

Eu merg in delta maine.
Eu tocmai m-am intors. A fost OK.
Stati acasa.
Mie-mi place-n Delta!

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 24 Oct 2005, 10:17

nu mai departe de ieri am vaz pe RealitateaTv cum interpretau moartea unei pasarele din Gradina Botanica(cred ca era de la Cotroceni pasarica asta nebuna de a murit ca proasta acolo..o fi fost a lui Iliescu sau ceva de genul asta).Senzational doamnelor si domnilor a murit o pasarica si nimeni nu ia nici o masura ,uitati bucurestenii se plimba ca prostii si se hlizesc la camera tv mai zicea doamna aia panicara si panicata dea dreptul.De aici trageti ce concluzii vreti.....

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 24 Oct 2005, 10:20

ar fi marfa o carantina in Bucuresti sa nu mai circule nimic pe strada si sa stam incuiati in casa.As invata sa fac lingurite si muste pt pastrav.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 24 Oct 2005, 10:26

in ziarul Romania libera de azi, scrie ca s-au anulat masurile de carantina la Ceamurlia. Oare asa o fi?

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 24 Oct 2005, 10:27

apropo stiti cum scapa o femeie de gripa aviara?...Isi da foc la p......a.Sper sa nu iau vreo atentionare pe treaba asta

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 24 Oct 2005, 10:28

Sile
De ce sa stam acasa?

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 24 Oct 2005, 10:32

Barbatii in schimb au alta metoda de a afla daca au gripa... Se uita in fiecare dimineata sa vada cada le-a murit cocoselul... :lol:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 24 Oct 2005, 10:56

Scrie răspuns