S-a oprit pescuitul sportiv in delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

Sunteti de acord cu interzicerea pescuitului sportiv in delta

da
14
30%
nu
27
57%
imi este indiferent
6
13%

Voturi totale: 47

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 21 Oct 2005, 16:36

Probabil sunt de acord cu interzicerea pescuitului sportiv in Delta doar cei ce nu aveau in plan "o Delta" in toamna asta...ca alta explicatie nu gasesc...

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 21 Oct 2005, 22:07

ete scartz, ce sa faci? doar nu crezi ca se poate face ceva? Impactul mediatic de genul " priviti ce eficienti suntem" lansat de mandrul nostru guvern e mai important de mii de ori decat sa revina, cu realism, asupra acestei interzicerii pescuitului sportiv in zona. Cum ca, am cara noi peste tot virusul cu pricina. Cine baga in seama niste bieti pescari ce plimba niste bucati de tabla prin apele strecurate cu vioiciune de plasele profesionistilor? :?
Apropos de zonele de pasaj ale pasarilor salbatice declarate la televizor ca ar fi safe: Nordul tarii iese din discutie ca nu zboara nici un fulg de CDC de la vre-o rata salbatica... Vin eu cu raspunsul : Aiurea'n tranvai, ete ca zboara. Pe Somesuri ierneaza lebede si rate salbatice. Azi iarna am facut niste poze pe Tarnita si Gilau, so....

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 22 Oct 2005, 10:23

Nici pana azi organele de control din delta nu au primit o instiintare oficiala pentru a opri pescuitul sportiv.

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 23 Oct 2005, 09:06

wilddanube scrie:Nici pana azi organele de control din delta nu au primit o instiintare oficiala pentru a opri pescuitul sportiv.
Care este legea/hotararea de guv/ordinul/etc. prin care s-a interzis pescuitul sportiv? Cumva doar discursul televizat al lui flutur?

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 23 Oct 2005, 16:51

wilddanube te mai mira ceva in tzara de maro?.... :?

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 23 Oct 2005, 16:56

Incet dar sigur incep sa ma sature de tara asta in care totul e posibul. Intai se trezesc o mana de cretini ajunsi la putere sa schimbe statutul unei rezervatii UNESCO si s-o treaca in folosinta lor prin concesionare si ce a mai ramas a dat si altora... Acum s-au trezit altii sa interzica accesul pescarilor ca sa-si poata face smenurile lor! :evil:
O fi tara mamii lor si n-am aflat noi?!
Sa-nteleg ca tre sa ne asteptam ca intr-o buna zi o sa avem contor pe activitatea de pe salteaua matrimoniala?
Deja e prea mult!
Sa-si cumpere la dracu-n praznic delta lor si acolo sa faca ce vor... De asta si-au batut destul joc... :(
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 23 Oct 2005, 17:08

Cik s-ar spune k suntem pe primul loc in ochii EUropenilor intr-un clasament al lor...un clasament intre Bulgaria Romania shi Ucraina vis a vis de subiectul gripa aviara....incet incet se vede treaba k "guvernatorii" nostrii ,departe de a fi aproape de subiect,au invatzat cum se ajunge in EUropa......mi-as cere 1001 de scuze k sunt carcotash dak shi salariile romanilor ar fi puse in discutzie, nu cum este pusa gripa aviara,macar la 50% ......... :(

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 23 Oct 2005, 17:18

ai dreptate legio1083.....dak unii au putut sub sau cu protectia legilor statului roman sa se "unga" proprietarii deltei hai sa ne asociem sa cumparam shi noi ce a mai ramas....de ex :varful Omul.....la munte mai e loc k la mare s-au bagat otrepele......... :evil:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 23 Oct 2005, 21:01

de geaba radetzi da in ultimii ani am fost martorul transformarii unor localnici...am trait sa vad localnici care au inceput sa prinda stiuk la oscilanta nu la navod.... :)

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 24 Oct 2005, 09:38

Eu merg in delta maine.
Va tin la curent.

Scrie răspuns