Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

[quote="Michael"]pacat de atatea pasari omorate,mai ales de cele salbatice....
...dar nu le-a omorat nimeni pe cele salbatice....au murit "de buna voie"....sau ai vazut tu pe cineva alergand dupa lebede, rate sau gaste salbatice, sa le ia mau'?!

-
Sile
- utilizator constant

Unii dintre dvs. spuneti ca masura-i binevenita. Ca riscul raspandirii virusului e mare si altele. Ca inundatii, ca ce an greu... Ptiu, ptiu, ptiu, Doamne fereste.
Unii dintre dvs. spuneti ca masura-i exagerata. Eu cred ca-i ABUZIVA. Ca-i virusu periculos, ca-i "labil" eu intreb de fapt e carantina in teritoriul ARBDD sau nu? Daca da, atunci dom ministru Flutur, sa traiti, risca sa-i obosesca ordinele. Daca nu, atunci ordinu-i ABUZIV. Da n-o fi singuru abuz.
Mie-mi place-n Delta!
-
Tavi
- veteran

Daca se adeveresc zvonurile care tocmai le-am auzit, atunci interzicerea pescuitului sportiv in Delta e doar primul pas. E posibil sa se extinda masura in TOATA tara.
Motivul?
Sunt asteptate multe pasari migratoare care ierneaza in RO, adica pe OLT, Mures, Siret etc.
Sper sa fie doar zvon
Sursa zvonului? Neshte veterinari, nu dau nume

-
Michael
- Moderator

Adelin scrie:
...dar nu le-a omorat nimeni pe cele salbatice....au murit "de buna voie"....sau ai vazut tu pe cineva alergand dupa lebede, rate sau gaste salbatice, sa le ia mau'?!

Adeline,tu esti funny ca de obicei....la fel de bine pasarile salbatice pot fi omorate de virusul gripei aviare.Corect
Noroc cu tine,altfel nu intelegea lumea...

sau doar atat ai avut de spus on topic?
-
musKloiu
- veteran

Astia fac exces de zel cu aderarea la UE, vor sa dea impresia k se comporta la inaltimea asteptarilor "unioniste" chiar abuzand propriul popor kre i-a kkt pe scaune dupa modelul:"sa traiti bine".Eu intzeleg k este mai bine sa previi dar nici chiar asa aiurea....ganditzi-va k se kk un stol de pasari klatoare virusate peste Bucuresti shi incep sa moara vrabiile shi alte lighioane cu pene prin kpitala ...ce facem atunci? dupa modelul lor oprim accesul in Bucuresti?

-
ovidiu
- veteran

-
...cu alte cuvinte, noi pescarii cu cizmoacele noastre..caram virusul prin tara. cam asta ar fi ideea.
eu am o alta obsesie: pasarile alea cu aripi mari si care pot zbura, vrabii, sticleti, porumbei...si alte alea...cu ele ce facem?
asa ca dupa parerea mea interzicerea accesului in delta (nu in ceamurlia sau maliuc) este un fel de frectie. poate ni se vor distribui role de banda adeziva sa ne incuiem in casa si sa pescuim pe net...
dar ce stim noi..? U.E. sa fie fericita...
-
musKloiu
- veteran

In lume gripa umana ucide anual sute de mii de oameni iar cea aviara a ucis in ultimii trei ani 60(saizeci) de oameni.....

-
Sile
- utilizator constant

Eram suparat foc ieri pe ordinu cu pricina...
Azi m-am linistit cand am vazut toate asociatiile pescarilor nou infiintate cum au luat atitudine.
Oricum eu tot plec in Delta, macar sa-mi aduc inapoi barca.
Mie-mi place-n Delta!
-
fisherman
- veteran

numai sa nu te opreasca baietii acolo, cu barca cu tot!
-
musKloiu
- veteran

Da..

Te ungem corespondent de presa ,ne suni periodic sa ne comunici numarul mortilor