RNP se retrage?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Apr 2008, 18:05

Un asemenea raspuns de la un universitar nu denota decat ca se ocupa cu ceva ce duce la niste termeni biblici (Onan). RNP nu apare in OG 23/2008 si nic nu va aparea, desi incearca cu disperae.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 23 Apr 2008, 20:57

Onan nu e un termen biblic ci un personaj .Un termen biblic este "sodomie" si asta e cam ceea ce faceti Dvs. cu noi.Daca RNP va lasa apele de munte prevad un dezastru ecologic.care va fi greu de reparat!Apele de munte sint departe de a fi un sac fara fund-cum cred multi din cei ce au vazut padurea doar la TV-iar echilibrul este extrem de fragil.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Apr 2008, 21:56

apsalba scrie: RNP nu apare in OG 23/2008 si nic nu va aparea, desi incearca cu disperae.
Nu stiu daca va aparea sau nu, nu am darul ghicirii viitorului.
Pana una alta, exista un ordin intern RNP (l-am vazut) in baza caruia directiile silvice judetene elibereaza permise pe 2008, chiar daca e discutabila legalitatea lui. Pentru padurari e suficient ca sa vina sa te intrebe de sanatate si nu cred ca la ei tine povestea cu OG 23/2008. Si nici nu am chef sa dezbat texte de lege cu un nene cu pusca pe umar, eu ma duc acolo pentru altceva.
Asta e, daca vrei sa pescuiesti linistit dai banii RNP, ca si pana acum.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Apr 2008, 22:05

Eu am decis ca anul acesta sa nu mai recunosc in nici un fel autoritatea RNP in apele de munte asa ca fac doar permis AJVPS sau al unei asociatii private iar pe apele asa-zis gospodarite de RNP merg cu tupeu, dotat cu spray paralizant, electrosoc si baston de cauciuc cu tinte la cap! Decat sa le dau 270 lei sau 470 lei pe an mai bine le "ofer" un baston pe spinare verzilor! Iar daca sunt mai multi aleg fuga ca e rusinoasa dar sanatoasa. Pe bune, nu mai dau un ban la padurari ca sunt bani aruncati in vant! Gata! :lol: Vorba galeriei de fotbal - Pe ei pe mama lor! :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Apr 2008, 22:24

Sa nu uiti sa-ti legi si o banderola pe cap, Rambo :lol: .
Tu oricum nu recunosti autoritati, legi, amanunte dinastea.
:twisted:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 24 Apr 2008, 08:22

Fario_nebunu scrie:Eu am decis ca anul acesta sa nu mai recunosc in nici un fel autoritatea RNP in apele de munte asa ca fac doar permis AJVPS sau al unei asociatii private iar pe apele asa-zis gospodarite de RNP merg cu tupeu, dotat cu spray paralizant, electrosoc si baston de cauciuc cu tinte la cap! Decat sa le dau 270 lei sau 470 lei pe an mai bine le "ofer" un baston pe spinare verzilor! Iar daca sunt mai multi aleg fuga ca e rusinoasa dar sanatoasa. Pe bune, nu mai dau un ban la padurari ca sunt bani aruncati in vant! Gata! :lol: Vorba galeriei de fotbal - Pe ei pe mama lor! :lol:
:lol: :lol: :lol:

Vezi ca in Retezat, s-au instalat si jandarmi, umbla al dracului de mult si nici scoala multa nu prea au, odata te cheama la post. Si padurarii vad foarte bine, chiar daca trec cu masina in viteza. Greu, din ce in ce mai greu, pe apele de munte. :wink:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 24 Apr 2008, 08:25

MihaiV scrie:Nu inteleg. Deci RNP incaseaza bani pe apele apslaba?
Cum se citeste asta?

ap slaba sau aps **** ? :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Apr 2008, 08:47

Mos Martin scrie:
Fario_nebunu scrie:Eu am decis ca anul acesta sa nu mai recunosc in nici un fel autoritatea RNP in apele de munte asa ca fac doar permis AJVPS sau al unei asociatii private iar pe apele asa-zis gospodarite de RNP merg cu tupeu, dotat cu spray paralizant, electrosoc si baston de cauciuc cu tinte la cap! Decat sa le dau 270 lei sau 470 lei pe an mai bine le "ofer" un baston pe spinare verzilor! Iar daca sunt mai multi aleg fuga ca e rusinoasa dar sanatoasa. Pe bune, nu mai dau un ban la padurari ca sunt bani aruncati in vant! Gata! :lol: Vorba galeriei de fotbal - Pe ei pe mama lor! :lol:
:lol: :lol: :lol:

Vezi ca in Retezat, s-au instalat si jandarmi, umbla al dracului de mult si nici scoala multa nu prea au, odata te cheama la post. Si padurarii vad foarte bine, chiar daca trec cu masina in viteza. Greu, din ce in ce mai greu, pe apele de munte. :wink:
Jandarmi eu unul nu am vazut pe Raul Mare niciodata iar padurarii m-au controlat o singura data la vreo 8-10 partide! Si aia care trec cu masina in general nu prea opresc doar ca vad un pescar. Cei care vin cu bicicleta sau pe jos mai ajung sa te intrebe de sanatate dar eu fiind baiat destept trec pe mal;ul celalalt. Iar padurarul care are bocanci de obicei nu prea are chef sa se ude la degetele! :lol: Asa ca ma intreaba :ai nene permis? La care eu zic : daaaaa, insa nu ii arat nimic! De-abia astept sa il vad cum trece prin rau cu pantalonii suflecati, ca sa pot arunca si eu cu pietre sa il ud biiiiine de tot! :lol:
Cat despre jandarmi banuiesc ca si la ei merge faza cu revsietele, bautura, tigarile....doar au nevoie bietii baieti, ca sunt si eu tineri, nu? :lol:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 24 Apr 2008, 09:33

In 2007 au cam umblat jandarmii pe Riul Mare ! Daca ajungi anul asta in Retezat, o sa vezi ce ATV-uri si-au tras.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Apr 2008, 13:46

Mos Martin, ,cca 20% din cursul Raului Mare e departisor de drumul betonat ce duce la lacul Gura Apei. Deci sunt zone unde raul e la cca 30-100 m de apa si intre cele 2 sunt tufe, lastaris, copaci, mlastini asa ca...jandarmii cu ATV merg pe drum si nu cred eu sa opreasca spre a coborai per pedes in zonele dificile si sa verifice...Crede-ma ca nu intra ATV in hatisurilealea decat daca ai si macheta sa tai tufele! :lol: Cum am auzit motorul, cum activez tehnicile de camuflaj - pun pelerina kaki si ma arunc la pamant, sau ma retrag in tufe!
In plus, jandarmii astia cred, am asa intuitia ca ajung pana la pensiunea Mara ptr ca acolo era o cabaniera f draguta si flacaii astia au si ei chef sa mai vrajeasca o fata! Cand se opresc baietii la fata asta (e bunaciune de fata...genul care provoaca erectiune spontana la orice mascul, scuze de expresie... :lol: ), ea imi da un beep pe Orange-ul meu (Vodafone nu are semnal pe RM) iar eu stiu ca am 1-2 ore de pescuit linistit! Un beep = au venit la ea jandarmii, doi beep = au venit si padurarii, 3 beep= a venit si seful ocolului silvic diun Rau de Mori! :lol: Viatza pe mine! Normal, dupa ce pleaca aia ma duc si eu sa o intreb de sanatate pe duduie! Si ii mai si trage de limba sa ii spuna unde stau pastravii mari si la ce musca se iau! Asa ca aflu si eu... :lol: :lol:

Scrie răspuns