rcorbu scrie:da mai baga si mata niste saci cu azot sa racesti apa sau da drumul la ventil sa se scurga si sa vezi cum pleaca pescarii multumiti ca au avut ocazia sa inceradmire peisajul, si ramai si cu banii si cu pestele
Hai d-le ca te intreci cu gluma , asta este atitudine de pescar onest ?
Si ce-ai fi vrut d-ta , sa traiesc doar dintr-o pensie amarata de revolutionar , din doua mici "tarabe" cu momeli ( una la Morarilor si alta la Obor ) si o "mica si insignifianta" balta in jud Calarasi, obtinuta cu multa "munca si sudoare ". Stii d-ta cat am muncit pana am adus "actele doveditoare" ca balta imi apartine ca mostenire din comuna primitiva ? Ehee , crezi ca pescuitul este asa cum cred pescarii ... hai la pomul laudat cu sacul
Si mai pretentia de la un om "amarat" sa te lase sa pleci acasa cu pestele din balta , ca C&R si cu banii luati nu-ti place , nu ?
Chiar crezi ca pe mine nu ma costa nimic azotul si popularea care am facut-o acum 10 ani , ca de atuci tot incerc sa-mi recuperez investitia din banii pescarilor si tot nu reusesc
Ma asteptam la mai mult "respect" din partea d-tale , ca un pescar "moralist" care esti , dar vad ca nu poti sa ma intelegi
Am vrut si eu sa-mi extind mica afacere cu pescuitul in sistem C&R , nu pentru mine , pentru "binele" pescarilor, sa fie si ei multumiti si cu banii luati de cineva
Si pentru asta am fost la ANPA acum doi ani cand s-au impartit apele ... ma gandeam ca poate mai prind si eu o balta sau doua acolo ,sau cativa km de rau ,sdar cand colo... aia m-au refuzat pe motiv ca n-am asociatie , e posibil asa ceva ?
Cat m-am muncit eu sa va ofer conditii excelente de pescuit la nivel "occidental" ... si drept multimire d-le Corbu , ai ajuns sa-mi reprozesi ca am aruncat si eu o galeata de azot care "ajuta creterea pestilor"si am dat putin drumul la apa pentru oxigenare , ca sa aveti voi ce pescui ...si tot nemultumiti sunteti

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.