respecte...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 12 Iul 2005, 21:34

vijelie le-ai dat clasa la cormoran?

Leba
veteran
veteran

Re: da, da

Mesaj de Leba » 13 Iul 2005, 06:15

unii pescari mai tineri care se cred avansati, cred ca au ajuns mari "maestri"

da, aquaro, e corect ce spui. dar pana la coada... tot ei au de pierdut, nu? :twisted: si nu-mi pare rau...neam! ca unde nu e educatie.... nu prea mai ai ce face. :(
fire intinse.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

ideea insasi de a pescui

Mesaj de remusnico » 13 Iul 2005, 11:11

Pe vremuri, aveam si eu fumuri de mare pescar.Radeam in multe feluri de colegii de pescuit, si suportam si eu sagetile acestora. Era o situatie pe care o acceptam si o indrageam cu totii, fiinca nu depasea nimeni limita bunului simt. Tin minte ca la o iesire la pescuit cu benzina "pe din patru" (cei mai tineri au dreptul sa nu-i intereseze chestia asta, dar cei mai in varsta nu au dreptul sa uite) fiecare din cei patru a avut o singura captura, si anume o broasca testoasa, un scufundar, un rac, iar eu am prins un clean de vreo 200 gr. Asta mi-a dat "dreptul" sa-i fac pe ceilalti "pescari" in fel si chip, dar pana la urma am ras cu totii.
Am facut iesiri la pescuit si in familie, cu un unchi mai in varsta, si cu altii, nepescari, care aveau misiunea sa adune lemne, sa pregateasca ciorba la ceaun, sa ridice cortul, sa curete pestii prinsi, etc. Unchiul meu mi-a spus ca mai important decat pescuitul este faptul ca ne aflam in mijlocul naturii, ca nu inspiram gaze de esapament, ca putem povesti in voie, ca ai timp sa vezi noaptea stele cazatoare. I-am raspuns ca astea-s toate foarte bune, dar eu am venit sa prind peste. Si uneori a trebuit sa ma chinui foarte mult pentru asta, inclusiv prin metode mai putin sportive (pripoane puse peste noapte). Cele mai frumoase amintiri despre pescuit le am din astfel de iesiri cu cortul, chiar daca am prins putin peste, sau deloc. Vorba lui Rex Hunt: "This is all about".

Scrie răspuns