Reguli de fotografiat pestanu

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 03 Iul 2007, 12:17

cipic scrie:Cu pozele din bucatarie nu sunt nici eu de acord,dar poate la locul faptei pescarul nu a avut aparat foto sau bateria la tel se terminase asa ca omul a facut poza acasa daca era vreo captura capitala!!! :D
asta e data viitoare iti iei doua aparate.... ca sa fie...
oricum daca e sa prind pestele vietii mele cred ca o scol si pe mama sa vina cu aparatul sa faca poze..:)
Bla bla bla, bla bla bla

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 03 Iul 2007, 13:00

sau faci poze printre boschetzii de la bloc, io asa fak uneori, si de obicei atunci prinzi ceva mai rasarit cand uitzi ba aparatu akas ba gripu...... :) :) mai pe romaneste cand meri cu mana-n k...... urrr la peste....
be smart be silent be deadly.....

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 03 Iul 2007, 17:30

empthy_cluster scrie:sau faci poze printre boschetzii de la bloc, io asa fak uneori, si de obicei atunci prinzi ceva mai rasarit cand uitzi ba aparatu akas ba gripu...... :) :) mai pe romaneste cand meri cu mana-n k...... urrr la peste....
se mai intampla sa uiti si aparatul..cine stie :)
personal, primul lucru de care ma asigur inaintea oricarei chestii e aparatul foto, dupa aia incep sa selectez la naluci, mulinete, fire... poate sunt eu prea turbat cu peisajele... :lol:
auzi, si vecinii ce parere au? :lol: :twisted: nu apar replici din-alea: "nene, cum dai crapul?" :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Iul 2007, 18:16

...da, greu cu pestii! :wink:

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 03 Iul 2007, 18:27

empthy_cluster scrie:sau faci poze printre boschetzii de la bloc, io asa fak uneori, si de obicei atunci prinzi ceva mai rasarit cand uitzi ba aparatu akas ba gripu...... :) :) mai pe romaneste cand meri cu mana-n k...... urrr la peste....
asta e prea tare.... :lol: sa faci poze cu pestii intre boschetii de la bloc...tre sa vad si eu :lol:
Bla bla bla, bla bla bla

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 03 Iul 2007, 20:28

Sa traiti!!!
Agent Tuzgureanu va deranjeaza.....trebuie si uniforma :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 04 Iul 2007, 07:24

ma intalnesc cu ei si:`` ma Dalin mah ce dreaq faci?``, la care io`` iaca prin zona (boschetzi) fac si io ce pot, o paza, ceva`` la care dupa expresia fetzei si cateodat ii auzii `` nu-i normal domle, nu-i normal`` :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

marius secosan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius secosan » 04 Iul 2007, 09:01

da n-ati patit niciodata sa fugiti repede la balta,asa pe inserat,pentru o partida scurta de o ora?cu batul intr-o mana si 2 linguri intr-un buzunar?eu am facut asta de multe ori iar cateodata s-a nimerit sa am parte de partide super.deci,cu parere de rau,am mai facut poze si acasa.ceea ce nu cred ca e un lucru rau,fiecare mai retinem cate o dintoasa pentru o masa cu prietenii :D da pozele din album cu gramezi de pesti intinsi pe jos sau barcile pline de stiuci din delta,de ele ce parere aveti? :mrgreen:

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 04 Iul 2007, 13:32

eu ma duc de 2-3 ori pe saptamana de la 7-8 seara si stau cam 1-2 ore
si mereu am aparatul la mine....plus tel cu camera 2 mp....sunt pe faza
Bla bla bla, bla bla bla

marius secosan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius secosan » 04 Iul 2007, 14:08

dupa 1-2 telefoane lansate la apa pe sezon inclin sa las telefonul in masina,chiar daca nu are camera foto de 2 mp:oops:.si la urma urmei tu te duci la pescuit sau la sedinta foto?

Scrie răspuns