Record romanesc la artificiale?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tudor Cosmin
senior
senior

Mesaj de Tudor Cosmin » 31 Oct 2007, 22:16

ADI, te rog frumos, mai uita-te odata, tu chiar nu-ti dai seama, uita-te un pic la la mainile lui , la degetele lui, chiar nu realizezi??? http://pescarul.com/mygallery/PESTI-MISTO/DSC06388 si are doar 25,5 kg, oficial. Chiar crezi ca pestele ala are 60 kg, adica e de 2,35 ori mai mare decat asta. Miram-as![/b]

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 31 Oct 2007, 23:03

Ca are ca nu are asta e treaba omului,dar eu nu cred ca omul ar fii chemat pro tv-ul ca sa spuna minciuni!!!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 31 Oct 2007, 23:09

cipic scrie:Ca are ca nu are asta e treaba omului,dar eu nu cred ca omul ar fii chemat pro tv-ul ca sa spuna minciuni!!!
daca o chemat PRO TV ptr asta ii trist . cam la fel de trist ca si faptu ca se comenteaza cat o avut sau no avut...ii romaneasca traba, se stie ... creca trebea sa chem si io pro tv cand am prins o ....la 12 noaptea, dar nu cred ca mar fi crezut la telefon, defapt is sigur ca nici juma din rapitoristi nu ar crede ca e posibil :lol: cert ii ca dadeam dupa ea si nu o fu un incident izolat :twisted: ... dar asta ii alta poveste, si numa pretenii stiu de ce Pikeman is back :twisted: :P

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 01 Noi 2007, 00:23

am prins si eu si un partener de pescuit o... noaptea!!! nici eu nu credeam ca se prinde noaptea!!! daca mi-ar fii spus cineva ca a prins noaptea l-as fii injurat crezand ca face misto de mine :lol: :lol: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Noi 2007, 08:21

@ bluefox

am vrust sa scot la mana de unul singur un georgel mustacios asa pe la 15-18 okale .... si el a dat din cap, ancora s-a dezagatat, lanseta era super tensionata, e evident ce s-a intamplat cu vobleru' ..... prima proeminenta intalnita a fost nasul meu :D :D :D

si ca s fie totul perfect, s-a agatat cu ancora din mijolc :D :D :D

marturisc ca am incercat cu tupeu sa o scot ... nici o sfaraiala .... nu iesea nici de a dracului ... asa ca m-am chinuit vreo 15 minute si am scos vobleru de pe inelul despicat, ancora ramanand bine mersi infipta cum trebe in nara dreapta ... si am dat mai departe la peste , evident ... am mai luat niste strapa frumosi foc spre dimineatza, iar la urgenta am ajuns tarziu de tot, pe la 12-1 ziua .... nu-ti povestesc ca am facut deliciul audientei pe acolo .....

concluzia : nu-ti lasa niciodata partenerul sa doarma in masina in timp ce tu dai la peste :D :D :D
si doi, sportiva nesportiva, cateodata o gafa tapana chiar ajuta la casa omului .....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Noi 2007, 09:01

cipic scrie:am prins si eu si un partener de pescuit o... noaptea!!! nici eu nu credeam ca se prinde noaptea!!! daca mi-ar fii spus cineva ca a prins noaptea l-as fii injurat crezand ca face misto de mine :lol: :lol: :lol:
asta avea cam 8K 8) dar pozele circula doar pe mess...pentru a NU face deliciu audientei :wink: , in mod frecvent se prindea pe la 4 dimineatza ( si atacau si mai batranele ), dar de data asta sio ales ora de atac la 12 noaptea :lol: acum am inteles de ce sunt asa de greu de prins cele mai imbracate

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 01 Noi 2007, 09:25

Ia zii unde ai arestato???Pe rau sau pe lac???Am observat ca mai bine o ia pe rau noaptea,pe lac pescuiesc de ani buni si nu am luat niciodata!!!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Noi 2007, 10:22

cipic scrie:Ia zii unde ai arestato???Pe rau sau pe lac???Am observat ca mai bine o ia pe rau noaptea,pe lac pescuiesc de ani buni si nu am luat niciodata!!!
rau :) nici nu pescuiesc pe lacuri (nici macar de acumulare). doar pe belti, dar alea nus de tatonat noaptea :lol:

hai cam deturnat topicu de tot :oops:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Noi 2007, 21:25

de rezultatul lu pikeman stiu sieu....felicitari...tiam mai zis k meriti numele...

@referitor la topic....trebuia sa apara carcotasi....:)) :lol: ...nu se putea fara ei :lol: :lol: :lol: hai sa vedem care c mai "vomita" despre acest record...oricum felicitarile mele pescarului....acum daca cineva de pe forum citeste depsre asta...il intreb...chiar nu se putea face un catch and release??? :roll:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 01 Noi 2007, 23:12

tudor scrie:1,80m si 85 de kg ? Ori era in forma de cub, ori era facut din plumb. :lol: :twisted:
adica eu sunt cub ?!?!?!?! :evil: :evil: :evil:
Obiectiv: 8,1 kg !

Scrie răspuns