Record romanesc la artificiale?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Noi 2007, 08:50

cipic scrie:Cred ca nu esti unul din pescarii aia care tot ce prind elibereaza si cand au pofta sa manance peste se duc si cumpara de la hypermarket sau nu-ti place pestele ca fel de mancare???
Mai da-o-ncolo! Pentru ce sa retii un munte de slanina? Eventual sa-l dai mancare la porci.
Nu te mai mira atat ca nu e foamea chiar asa mare in tara asta si deja sunt multi care elibereaza pestii, chiar si "captura vietii"!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Noi 2007, 08:58

mini_mic scrie:
tudor scrie:1,80m si 85 de kg ? Ori era in forma de cub, ori era facut din plumb. :lol: :twisted:
adica eu sunt cub ?!?!?!?! :evil: :evil: :evil:
Scuze, nu stiam ca esti din specia "silurus glanis" ! :twisted: :twisted: :twisted:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 05 Noi 2007, 09:46

Tudor Cosmin scrie:ADI, te rog frumos, mai uita-te odata, tu chiar nu-ti dai seama, uita-te un pic la la mainile lui , la degetele lui, chiar nu realizezi??? http://pescarul.com/mygallery/PESTI-MISTO/DSC06388 si are doar 25,5 kg, oficial. Chiar crezi ca pestele ala are 60 kg, adica e de 2,35 ori mai mare decat asta. Miram-as![/b]
da, eu cred ca are 60kg. sau ai fi vrut sa fie de 2,5 ori mai mare decat cel din poza? pai nu e chiar asa...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 05 Noi 2007, 13:00

MihaiV e treaba fiecaruia sa retina ce vrea si cat vrea!!!Vrei sa-ti spun ceva,lacul Vacaresti din Bucuresti pe care de 4-5 ani incoace il bat saptamana de saptamana nu mai are stiuca domne,dar ce stiuca avea lacul ala,mlastina aia care la prima vedere ai spune ca nici broastele nu au ce cauta acolo si s-a prins stiuci pe care nici in delta nu prea ai ocazia sa prinzi,iti spun ca s-a prins si stiuca peste 12 kg dar eu nu prea cred din auzite ci doar din vazute si ce am vazut eu au fost stiuca de 8,5 kg prinsa cu lanseta de 30 ron maxim si cu fir de 0.35 si cu un vobler Salmo Perch de 8 cm floating culoarea era galbena pt ca la cate stiuci a prins cu el ajunsese la al treilea strat de vopsea iar voblerul era gasit in bradis de catre posesor,posesorul era un om al baltii si tot odata si un mare braconier!!!Acum o sa va intrebati de ce nu mai este stiuca care a fost o data pe Vacaresti,pt ca anul acesta apa a scazut peste 1,5 m poate chiar 2 m din cauza secetei de asta vara si multa stiuca a ramas captiva prin canale sau balti iar unele s-au retras in gropane,deci au fost o prada usoara pt braconieri care au intins plasele peste tot mai ales unde ramasese ea captiva,pana si salahorii care lucrau la hotelul Rin Grand Hotel au venit cu plase chiar si cu perdele sau ce gatu mamii lor aveau si tine-ti cont ca acest lac se afla la doar 10 min de centru Bucurestiului!!!Al doilea factor care a contribuit la decimarea stiucii de pe Vacaresti au fost baboiarii care in ultimii doi ani s-au inmultit pe malul baltii si retineau tot nu conta cat de mica sau mare era!!!Spun astea pt ca am fost aseara dupa circa 1 luna pe balta si mi-am putut da seama ca din 20 de pescari de spin care erau pe balta si circa 30 de baboiari doar eu si cu inca 2 prinsesem 2 marlite de 300 de grame pe care le-am eliberat spre disperarea baboiarilor!!!Asa ca nu poti sa impui unui om ce sa retina si ce nu daca e peste limita legala,mai bine sa ne gandim cum sa starpim braconajul cu plase si mai ales pe cel cu curent electric si mai apoi sa incercam sa-i educam pe baboiari si nu numai ce sa retina si ce nu,pt ca noi pescarii astia de pe forum nu cred ca se duce nici unul de foame pe balta,fiecare dintre noi are in dotare scule de sute de euro sau chiar mii de euro iar daca prind ceva mare e o rasplata a muncii lor si a investitiei lor in pescuit si e treaba lor daca il elibereza sau nu iar captura respectiva poate sa vina o data pe an sau chiar la 10 ani,nu tot timpul prindem pesti mari!!!Ia intreaba-te braconierii de cate ori prind peste mare si mai ales aia cu curent electric,iti spun eu ca la fiecare iesire pe balta da in cate o dihanie!!!Iar daca vreti sa va duceti pe Vacaresti nu va mai duceti ca nu mai aveti ce sa prindeti decat marlite pana intr-un kg,iar daca vreti sa vedeti pet-uri mai ceva ca la Glina si cioroi care intind plase puteti sa va duceti dar sa nu aruncati cu voblere scumpe ca le lasati in plase!!!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 05 Noi 2007, 13:04

A si poate la Cluj nu o fii foamea asa mare dar la Bucuresti e rupere!!!

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 05 Noi 2007, 21:53

Foamea e mare in toata tara!
Partea buna a lucrurilor este ca s-au inmultit foarte mult pescarii de spin.
Partea proasta e ca prind peste mai mult decat atunci cand erau baboiari! :shock: :D
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 05 Noi 2007, 21:56

Jonin scrie:Foamea e mare in toata tara!
Partea proasta e ca prind peste mai mult decat atunci cand erau baboiari! :shock: :D
Chiar ca ai dreptate...ieri am avut o surpriza pe o balta din jud. Covasna...am vazut prima pescarita la spinning din viata mea... :shock:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 05 Noi 2007, 22:11

shootgun scrie:
Chiar ca ai dreptate...ieri am avut o surpriza pe o balta din jud. Covasna...am vazut prima pescarita la spinning din viata mea... :shock:
Tarziu, tarziu....

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 05 Noi 2007, 22:14

dan bobei scrie:
shootgun scrie:
Tarziu, tarziu....
Ce sa-i faci...mai bine mai tarziu decat niciodata... :wink:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 05 Noi 2007, 22:18

Corect! :wink:

Scrie răspuns