Record romanesc la artificiale?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
tudor....welcome to romania.....pacat k nu este si la noi mentalitatea aia de catch and release....oricum am vazut k incepe sa se practice....chiar am vazut acum cate ore de cand am postat un film cu 2 "batranei" prindeau stiuci de 13-14 kile si le eliberea...le rapea doar 20-30 sec pt o poza...atat...si le leibera...in tot acest timp "batranei" se distrau pe cinste.....este vb despre "childhood dream" poate il mai site careva....il am in share pe dc...daca intratzi sigur il gasiti acum ip de la hub il stiti si voi
HellRAISER tu daca aveai exemplar pe mal ii dadeai drumu??io fac pariu ca nu dar vb sa te aflii in treaba...sunt multi care vb de C&R da daca te iltalnesti cu ei pe balta au traista plina de peste..problema principala nu e astaca nu elibereaza pescarii pestele care il prind.
sunt 2 probleme mari si late care in romania vor disparea foarte greu : BRACONAJU SI POLUAREA!!
asta ar trebui sa ne intereseze pe noi..nu sa ii zicem la bietu om domne nu esti pescar sportiv ca nu ai dat drumu la somnu ala micutz de 60kg.
tot respectu pt fericitul care a prins acel monstru!
sunt 2 probleme mari si late care in romania vor disparea foarte greu : BRACONAJU SI POLUAREA!!
asta ar trebui sa ne intereseze pe noi..nu sa ii zicem la bietu om domne nu esti pescar sportiv ca nu ai dat drumu la somnu ala micutz de 60kg.
Eu ii dadeam drumul ca de fiecare data. Asa se mai bucura si altul.- JusT - MaryuS - scrie:HellRAISER tu daca aveai exemplar pe mal ii dadeai drumu??io fac pariu ca nu dar vb sa te aflii in treaba...sunt multi care vb de C&R da daca te iltalnesti cu ei pe balta au traista plina de peste..problema principala nu e astaca nu elibereaza pescarii pestele care il prind.
Are de aface cu braconajul si poluarea ?

- mihaimircea
- veteran
Re: Record romanesc la artificiale?
Cu undita nu stiu dar recordul de somn in Delta este parca 400Kg. In alt registru, Antipa documentase un caz al unui somn de 300Kg. Nu stiu unde sa mai gasesc sursa.Tavi scrie:http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4660
S-a prins ceva mai mare pe la noi?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Eu recunosc ca retin unii pesti pentru ai consuma impreuna cu prietenii...Mai un paharel de vin...mai o poveste...Pescuiesc de cca 30 de ani si nu o sa-mi schim obiceiul(bun?) de a servi ,gatit, cate un peste prins de mine!Asta nu inseamna carnagiu, nici nesimtire, nici catolicism, nici etc...
...Aveti mila!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.