Record romanesc la artificiale?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Record romanesc la artificiale?

Mesaj de Tavi » 29 Oct 2007, 17:33

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 29 Oct 2007, 17:52

Pestele e foarte frumos, bravo pescarului. Dar are 60kg numai daca a mancat numai plumb sau mercur de la nastere. :lol:
Am remarcat ca de cele mai multe ori greutatea e exagerata pe site-uri si autorii se abtin sa dea lungimea exacta. :D

Tudor

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Oct 2007, 18:07

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 29 Oct 2007, 18:39

Da, in poza pe care am vazut-o nu arata pestele asa de mare. In film arata mai ca lumea. Nu dau ei lungimea dar hai sa-i credem ca a avut 60kg. Pacat ca un peste prins trebuie neaparat sa si moara. Alt pescar nu va avea sansa sa-l mai prinda si el. :cry:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 29 Oct 2007, 18:55

tudor....welcome to romania.....pacat k nu este si la noi mentalitatea aia de catch and release....oricum am vazut k incepe sa se practice....chiar am vazut acum cate ore de cand am postat un film cu 2 "batranei" prindeau stiuci de 13-14 kile si le eliberea...le rapea doar 20-30 sec pt o poza...atat...si le leibera...in tot acest timp "batranei" se distrau pe cinste.....este vb despre "childhood dream" poate il mai site careva....il am in share pe dc...daca intratzi sigur il gasiti acum ip de la hub il stiti si voi

MaryuS_27
junior
junior

Mesaj de MaryuS_27 » 29 Oct 2007, 21:26

HellRAISER tu daca aveai exemplar pe mal ii dadeai drumu??io fac pariu ca nu dar vb sa te aflii in treaba...sunt multi care vb de C&R da daca te iltalnesti cu ei pe balta au traista plina de peste..problema principala nu e astaca nu elibereaza pescarii pestele care il prind.
sunt 2 probleme mari si late care in romania vor disparea foarte greu : BRACONAJU SI POLUAREA!!
asta ar trebui sa ne intereseze pe noi..nu sa ii zicem la bietu om domne nu esti pescar sportiv ca nu ai dat drumu la somnu ala micutz de 60kg.

tot respectu pt fericitul care a prins acel monstru!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 29 Oct 2007, 21:37

- JusT - MaryuS - scrie:HellRAISER tu daca aveai exemplar pe mal ii dadeai drumu??io fac pariu ca nu dar vb sa te aflii in treaba...sunt multi care vb de C&R da daca te iltalnesti cu ei pe balta au traista plina de peste..problema principala nu e astaca nu elibereaza pescarii pestele care il prind.
sunt 2 probleme mari si late care in romania vor disparea foarte greu : BRACONAJU SI POLUAREA!!
asta ar trebui sa ne intereseze pe noi..nu sa ii zicem la bietu om domne nu esti pescar sportiv ca nu ai dat drumu la somnu ala micutz de 60kg.

tot respectu pt fericitul care a prins acel monstru!
Eu ii dadeam drumul ca de fiecare data. Asa se mai bucura si altul.
Are de aface cu braconajul si poluarea ? :lol:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 29 Oct 2007, 21:46

marius io zic ca ai o gandire gresita , asemenea peste merita sa traiasca pentru a pute fi capturat si de altul si pentru ca nush ce va face cu el banuiesc ca va fi transat si aruncat ca e numa grasime , mare pacat !

mihaimircea
veteran
veteran

Re: Record romanesc la artificiale?

Mesaj de mihaimircea » 29 Oct 2007, 21:48

Tavi scrie:http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4660

S-a prins ceva mai mare pe la noi?
Cu undita nu stiu dar recordul de somn in Delta este parca 400Kg. In alt registru, Antipa documentase un caz al unui somn de 300Kg. Nu stiu unde sa mai gasesc sursa.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Oct 2007, 21:54

:lol: O fi...No fi...Eu zic sa ridice piatra cine e fara de pacat...Nu-l "omorati" pe Marius ca a fost sincer...Mai periculosi sunt ceilalti! :wink:

Eu recunosc ca retin unii pesti pentru ai consuma impreuna cu prietenii...Mai un paharel de vin...mai o poveste...Pescuiesc de cca 30 de ani si nu o sa-mi schim obiceiul(bun?) de a servi ,gatit, cate un peste prins de mine!Asta nu inseamna carnagiu, nici nesimtire, nici catolicism, nici etc...
...Aveti mila! :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns