tudor esti pescar mare si meriti toata admiratia din partea noastra pt capturi si eliberari,dar cred ca daca ar fii fost primul somn din viata ta la o asemenea marime nu cred ca i-ai fii dat drumul!!!
Urmaream un documentar acum 1 an cu un pescar din Anglia care prinse-se toate speciile de apa dulce din Europa si multe dintre capturi erau recorduri nationale!!!Acest pescar s-a dus in Amazon sa prinda arapaima pt ca spunea el era plictisit de pestii europeni deoarece nu m-ai avea ce record sa doboare,documentarul l-am vazut pe Discovery!!!Asa si la noi,pescarii care sunt obisnuiti cu capturi mari sau foarte mari de multe ori elibereaza exemplarele pe care le prind si pe forumul acesta sunt sigur ca sunt cativa care elibereaza capturi mari,m-am uitat la mai multi pescari in galeria lor foto si singurul care am vazut ca mai elibereaza pesti mari este valistrati,in rest doar marlite si strapi eliberati la fel ca mine

!!!!
Mai bine s-ar face la galeria foto o rubrica cu ''Catch&Release'' sa vedem cine,ce elibereza si cat de mare!!!
Si inca ceva pestii subdimensiunea legala din hypermarket-urile din Bucuresti nu zice nimeni nimic,doar e un loc public care e frecventat de multa lume si chiar de oameni care pot sa ia masuri in astfel de cazuri!!!
Daca iau toate hypermarket-urile la rand din Bucuresti pot sa strang zeci de poze cu strapi de 25-40 cm,marlite pana in 40 cm si somotei la fel,ce e de facut in situatia asta,pe unele preturi mai si scrie ''salau de Dunare'' deci...