Record romanesc la artificiale?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Oct 2007, 09:59

ovidiu14 scrie:Tavi ,
s-a prins si mai mare tot la artificiale in Dunare
chiar de un pescar de aici de pe forum
taticul mustaciosilor
care ar face bine sa puna mana sa mai bage ceva fotografii ca altfel
e de rau :)(se stie el care )
si are omu asta la somni de m-a terminat
oricum felicitari lui Mihai super captura
le tot tine pe aparat :roll: :lol: si nu cred ca le posteaza pentru ca e sictirit de mijtocareli eftine :wink:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Oct 2007, 10:10

si daca tot ati adus vorba, nu comparati un drill pe balta, din barca, cu un drill pe Dunare, de pe mal!!!!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 30 Oct 2007, 11:30

felicitari lui mihai !

in alta ordine de idei, si eu stiu de cineva care a luat unul de 64 kg, in conditii indubitabile, martori pozne etc etc etc .... si nu e cel mai sus mentionat :D :D :D de fapt nu intra pe forum ...

pestele a fost prins pe dunare,pe bratul sulina, la oscilanta din capatul unui streamer pt avat ... e pe bune, nu e goanga ...

@ adi

asa, altceva e cand tre sa aduci monstrul cu tot curentul impotriva, si nu poti sa il fortezi de deasupra .... cred ca iti trebui si foarte foarte mult noroc sa scoti asa ceva pe apa curgatoare, ca jigodia se baga in fiecare prag din drum, si ia si scoate-l de acolo .....

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Oct 2007, 12:26

cipic scrie:Aratati-ne si noua poze sau mai bine filmulete cu pesti cat de cat mai marisori nu zic record pe care i-ati eliberat,astia care va laudati ca ati fii eliberat somnul asta de 60 de kg!!!Hai sa fim seriosi,o captura din asta se prinde o data sau de doua ori in viata!!!Asa ca nu va mai bateti cu pumnul in piept ca voi l-ati fii eliberat!!!Postati cateva poze sau filmulete cu pesti macar peste 2-3 kile eliberati de voi!!!
Uite aici

Mai am zeci asa dar trebuie puse pe net.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Oct 2007, 12:28

dinu profesoru scrie:@tudor
somnul a avut exact 2,00 metri iar in prezentarea subiectului pe posturile TV s-a specificat aspectul.Ce nu prea stie lumea este ca Mihai a mai avut un dril de o ora si cincisprezece minute cu alt somn inainte de a-l prinde pe acesta dar nu a reusit sa-l scoata.Cit despre soarta pestilor va asigur ca Mihai nu a retinut nici unul dintre cei mari doar unul de 4.6 kg,regulamentul nu permite retinerea capturilor mai mari de 5 kg,pestii nu au fost eliberati deoarece pe acumularea aceea de 25 ha,procentajul rapitor-peste pasnic este mult depasit si asta dauneaza grav populatiei piscicole.Fir intins...
Nici o problema. Am inteles si-l felicit ca a reusit aceasta captura cu un echipament light pentru somn.

Tudor

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 30 Oct 2007, 13:10

tudor esti pescar mare si meriti toata admiratia din partea noastra pt capturi si eliberari,dar cred ca daca ar fii fost primul somn din viata ta la o asemenea marime nu cred ca i-ai fii dat drumul!!!
Urmaream un documentar acum 1 an cu un pescar din Anglia care prinse-se toate speciile de apa dulce din Europa si multe dintre capturi erau recorduri nationale!!!Acest pescar s-a dus in Amazon sa prinda arapaima pt ca spunea el era plictisit de pestii europeni deoarece nu m-ai avea ce record sa doboare,documentarul l-am vazut pe Discovery!!!Asa si la noi,pescarii care sunt obisnuiti cu capturi mari sau foarte mari de multe ori elibereaza exemplarele pe care le prind si pe forumul acesta sunt sigur ca sunt cativa care elibereaza capturi mari,m-am uitat la mai multi pescari in galeria lor foto si singurul care am vazut ca mai elibereaza pesti mari este valistrati,in rest doar marlite si strapi eliberati la fel ca mine :D !!!!
Mai bine s-ar face la galeria foto o rubrica cu ''Catch&Release'' sa vedem cine,ce elibereza si cat de mare!!!

Si inca ceva pestii subdimensiunea legala din hypermarket-urile din Bucuresti nu zice nimeni nimic,doar e un loc public care e frecventat de multa lume si chiar de oameni care pot sa ia masuri in astfel de cazuri!!!
Daca iau toate hypermarket-urile la rand din Bucuresti pot sa strang zeci de poze cu strapi de 25-40 cm,marlite pana in 40 cm si somotei la fel,ce e de facut in situatia asta,pe unele preturi mai si scrie ''salau de Dunare'' deci...
:roll:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Oct 2007, 13:26

cipic scrie:tudor esti pescar mare si meriti toata admiratia din partea noastra pt capturi si eliberari,dar cred ca daca ar fii fost primul somn din viata ta la o asemenea marime nu cred ca i-ai fii dat drumul!!!
Pai a existat si primul, sper ca mai exista si acuma pentru ca nu a murit din cauza mea. :lol:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 30 Oct 2007, 14:05

pikeman:) cine stie cunoaste
si uite ca are dreptate sa nu le puna
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 30 Oct 2007, 15:16

Cred ca nu esti unul din pescarii aia care tot ce prind elibereaza si cand au pofta sa manance peste se duc si cumpara de la hypermarket sau nu-ti place pestele ca fel de mancare???

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Oct 2007, 15:26

cipic scrie:Cred ca nu esti unul din pescarii aia care tot ce prind elibereaza si cand au pofta sa manance peste se duc si cumpara de la hypermarket sau nu-ti place pestele ca fel de mancare???
Ba asa sunt. Dar mananc rar peste si numai peste oceanic.

Scrie răspuns