rateuri de neuitat

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Noi 2005, 01:18

Michael scrie:Azi am ratat cel mai mare peste pe care l-am avut vreodata ...................Cand mai era un pic sa-l vad la fata.i-a zburat oscilanta din gura,cred ca nu era bine intepat.Imi tremurau gladiolele,imi venea sa plang de nervi,asta e... :( :? :x

PS:dupa cum l-am "simtit" avea peste 5 kg,ce-o fi fost oare?

Ce sa-ti spun io acum, alege tu o varianta :

"Welcome in my world son " ( Al Bundy to Bud Bundy !! ) :lol: :lol: :lol:

"I Know how You feel" - :cry: :cry: :cry:
Si as nu stii nici macar ce e, eu macar l-am adus pana la o palma de apa si l-am vazut in toata splendoarea lui !!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Noi 2005, 01:26

Michael scrie:asta a lovit atat de violent de era sa-mi sara batul din mana :shock:
O fi stiuca aia care i-a 'shparlit' lingura lui Cazatorul.Macar el i-a vazut gura!
Pai daca e asa cat spunea el , atunci paote ca e normal sa dea asa de violent in lingura.
Ce dreaq tot pui lingura aia care ma enerveaza.
Vezi ce pateshti? :lol:
Nu era mai bine daca te juca-i cu silicoane? :idea:
Acum o luna o sa-ti plictisesti apropiatii cu povestea asta! :lol:
Lasa ca de maine declansam "Operatiunea Monstrul" !! :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Cazatorul
junior
junior

Mesaj de Cazatorul » 03 Noi 2005, 04:21

Daca ar fi fost aceeasi stiuca nu avea drill,fiindca oscilanta de 7 cm era prea mica pt. gura ei.(stiu ca Michael nu pune struna)

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Noi 2005, 08:11

Cazatorul_
Si ce tu n-ai pus struna atunci?
Sau de atunci , nici o lingura fara struna? :lol:
Mugur Dixit !

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 03 Noi 2005, 08:14

Adi_ scrie:Michael, daca a lovit puternic, posibil sa fi fost avat. Stiuca nu loveste totdeauna. Simti mai mult o stopare a nalucii decat o lovitura.
Si cleanul mare cam la fel... Pune stop...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Noi 2005, 08:14

Michael scrie:
PS:dupa cum l-am "simtit" avea peste 5 kg,ce-o fi fost oare?
Hai sa nu te mai tin in suspance, sa-ti spun ce-a fost.
A fost mreana cu gura mare!Asa la vreo 3Kg. :lol: :lol: :lol:

Haz de necaz.
Si uite asa , zeita pescuitului te mai ispiteste sa te duci la pescuit cu mari sperante.....pe frig , pe ceata, nemancat ,nebaut ...nici nu simti toate astea... :lol:
Mugur Dixit !

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 03 Noi 2005, 11:06

@Michael
Am patit-o cun un avat de 2 kile si ceva. Cand m-a lovit si a inceput drilul super fericit am un avat de vre-o 4-5 kile in batz. Abia dupa vre-o 5 minute incep sa vad flashuri sub mine si nici cum nu ma lasa sa-l ridic. Pot spune k mam si enervat cand am vazut k nu era cat am estimat eu k era. Eram intr-un loc in care era super bine oxigenata apa. A fo cel mai lung si spectaculos dril cu un avat de pana atunci.
Concluzie: Nu vreau sa zic k era mic, ci doar sa subliniez k nu s-a ridicat la suprafatza ci a tinut-o cat mai spre fund, de m-am si enervat cand l-am vazut k nu era cat am crezut eu k era

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Noi 2005, 21:24

dar nu ma las...il las pe el(sau pe ea) sa mai creasca,apoi facem un trofeu :wink: 8)
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Noi 2005, 21:28

Cazatorul scrie:Daca ar fi fost aceeasi stiuca nu avea drill,fiindca oscilanta de 7 cm era prea mica pt. gura ei.(stiu ca Michael nu pune struna)
sa stii ca ma duc sa-mi iau un set de strune,nu se mai poate,ieri,cu struna am luat clean,stiuca si salau,iar azi,fara struna nu am luat nik... :roll: :(
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 03 Noi 2005, 22:19

Michael scrie:
Cazatorul scrie:Daca ar fi fost aceeasi stiuca nu avea drill,fiindca oscilanta de 7 cm era prea mica pt. gura ei.(stiu ca Michael nu pune struna)
sa stii ca ma duc sa-mi iau un set de strune,nu se mai poate,ieri,cu struna am luat clean,stiuca si salau,iar azi,fara struna nu am luat nik... :roll: :(
:lol: :lol: :lol: deci totusi nu sunt asa deplasat ca dau cu struna, nu? :wink: 8)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns