Publicatii si emisiuni de pescuit
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Mai urmariti ceva emisiuni de pescuit?Rex Hunt-Discovery,Info-Pescar-OTV,Pescar Hoinar-TVR 2,Fir Intins-Antena 1...mai stiti ceva de emisiunile astea?Se mai difuzeaza?Ce mai prind uneori pe Discovery,este Lake Escapes cu Matt Hayes,atat.
Daca mai stiti de vreo emisiune,va rog sa-mi spuneti si mie.
Tnx.
Daca mai stiti de vreo emisiune,va rog sa-mi spuneti si mie.
Tnx.
apropo de emisiunea de pe tvr2 pescar hoinar... aratau ce captura au cei de la Sinoe...cca 600kmde plasa de pe la braconieri...aveau o magazie speciala pentru aceste capturi plus vrea 30 de barci ... de respectat mai rar oameni care sa se ocupe...am primit decurand de la un pescar cunoscut un telefon al unui domn politist cica la prima apelare e pe apa langa braconieri... anu asta nu i-am vazut decat prin olt sa fim noi un orash fericit?
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
Vezi aici: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=8rough boy scrie:@Paul
Chasse et Peche rullz
Cum se poate obtine? La ce operator de cablu?
Thanks!
Eu sunt din Iasi, pe MBit.
V-ati mai uitat in ultima vreme la "Pescar Hoinar"?!!
Mi se pare ca nenea Tarus s-a cam ramolit!
Are niste texte comuniste de 2 lei si e obsedat sa isi prinda 3 pesti handicapati pe care sa ii manance.
Am vazut in mai multe emisiuni reclama pe fata si capturi fabricate in cel mai banal si amator stil.
In plus face niste faze penibile rau de tot.
Emisiunile de pescuit de la noi nu sunt foarte reusite din mai multe motive:
1)Romanii sunt stingheri in fata camerei de filmat.
2)Lipsa unei audiente suficient de mari(chiar daca sunt foarte multi pescari, putini sunt cei carora le place sa se documenteze), fapt ce atrage si lipsa banilor alocati.
3)lipsa unui realizator bun.(cati dintre pescarii talentati si bine pregatiti au sansa sa isi faca emisiune de pescuit?!)
4)Lipsa locurilor de pescuit.(putine sunt locurile de la noi unde ai garantia unei capturi).
Mi se pare ca nenea Tarus s-a cam ramolit!
Are niste texte comuniste de 2 lei si e obsedat sa isi prinda 3 pesti handicapati pe care sa ii manance.
Am vazut in mai multe emisiuni reclama pe fata si capturi fabricate in cel mai banal si amator stil.
In plus face niste faze penibile rau de tot.
Emisiunile de pescuit de la noi nu sunt foarte reusite din mai multe motive:
1)Romanii sunt stingheri in fata camerei de filmat.
2)Lipsa unei audiente suficient de mari(chiar daca sunt foarte multi pescari, putini sunt cei carora le place sa se documenteze), fapt ce atrage si lipsa banilor alocati.
3)lipsa unui realizator bun.(cati dintre pescarii talentati si bine pregatiti au sansa sa isi faca emisiune de pescuit?!)
4)Lipsa locurilor de pescuit.(putine sunt locurile de la noi unde ai garantia unei capturi).
Spining....Prea bun ca sa fie light...
buna
pe Astra este un canal care se numeste Terra Nova emisiunea se numeste Planet Today si acolo arata de pescuit.
din pacate in limba germana!dar montajele si cum se aplica nu trebuie traduse
ptr.ca fiecare stie despre ce este vorba.
freq:12286 pol.V symb:27494 FEC:3/4
si ABsat are programul
visionare placuta
pe Astra este un canal care se numeste Terra Nova emisiunea se numeste Planet Today si acolo arata de pescuit.
din pacate in limba germana!dar montajele si cum se aplica nu trebuie traduse

freq:12286 pol.V symb:27494 FEC:3/4
si ABsat are programul
visionare placuta
C&R