Publicatii si emisiuni de pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 20 Aug 2004, 14:17

Acum vreun an ma uitam in weekend(dar nu mai stiu daca sambata sau duminica dimineata/pranz) pe TVE (Espanol), aveau o emisiune de vanatoare si pescuit destul de interesanta dar nu stiu daca mai este.
Si pe sarbi( programul national dar nu mai stiu daca 1 sau 2) am vazut cateva super cu pescuit de pastrav (si spinning si fly) dar le-am prins intimplator tot in wekend butonand telecomanda. S-ar putea sa fie si astea regulate, poti sa verifici programul pe posturile astea sa vezi daca mai sunt.
Aia lui Tibanu e caca:(( altceva decat sa bea si sa manance nu stie...acum am prins o emisiune saptamana trecuta filmata toata intr-o mina subterana de sare (nu vad ce legatura avea cu vanatoarea si pescuitul), dar dupa vreo 45 minute n-a mai rezistat saracul si a scos vreo 2 rosii din buzunar, le-a taiat si a inceput sa le frece de peretii cu sare si s-a apucat sa bage-n el, apoi bineinteles a urmat direct partea cu retetele culinare unde a mai bagat si o ciorba care-i curgea pe barbie (ueax:( penibil si scarbos) si asta a fost tot pescuitul si vanatoarea (ma mir ca n-a baut nimic, probabil ca tragea in pauzele de filmare cate-o dusca din sticla de la sold)Parca as fi vazut filmul Senatorul Melcilor doar ca Tibanu n-avea training-ul ala cu Mercedes a lui Dorel Visan

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Aug 2004, 14:39

apropo de tibanu: eu inca n-am vazut pe nicaieri Tibanu Pils si-s tare curios. stie cineva pe unde sa caut? :))

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Aug 2004, 14:49

la groapa la Glina la intrare

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 20 Aug 2004, 14:53

Si e buna ? Ca ma duc dimineata la pescuit si daca nu merge nimic parca m-as imbata

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Aug 2004, 15:08

he he he
dane, era pe bune intrebarea. unii oamenii colectioneaza etichete tampite. ai auzit de sportul asta? daca nu ma crezi, iti arat. piesa de rezistenta e o cutie de vaselina multifak. o sticla din ginul de covasna, celebrul covagin, n-am reusit sa gasesc. sunt convins ca eticheta de la tibanu pils tree sa fie senzationala, d-aia ma intereseaza. priceput?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 20 Aug 2004, 18:14

Paul,Mugurel,multumesc pentru informatii.Voi cauta in pachetul de programe pe care il am pe cablu.Stie cineva ceva de Info Pescar de pe Tele 7 ABC?Era destul de buna emisiunea,mai vedeai un salau luat la silicoane,ceva stiuci luate la oscilante,etc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 20 Aug 2004, 22:25

Emisiunea Info Pescar de difuzeaza pe postul OTV,vinerea la ora 17:00.In emisiunea de azi nu ai pierdut nimic interesant,concurs de crap la Peris.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Aug 2004, 06:13

Multumesc!Macar astia mai dau cateodata si ceva rapitor... :wink:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 27 Aug 2004, 10:51

azi dimineata (sau noapte) pe la 3-4 am vazut in reluare pe TVR2 o emisiune produsa de TVR Cluj - fly fishing la clean, pastrav, lipan, pe somesul cald si lacul belis. pana acum best of.

felicitari baietilor din cluj!

numai bine!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Aug 2004, 22:53

Am vazut-o si eu,a fost OK,dar cam scurt...Am vazut si Info Pescar de pe OTV,oricum e mai buna emisiunea decat Fir Intins de pe A 1,aia nu se cheama emisiune,si un amator s-ar descurca mai bine.

Scrie răspuns