Publicatii si emisiuni de pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca urmareati emisiunea "Fir intins" de pe antena1, puteti protesta pe un topic deschis pe forumul lor (vezi mai jos):
http://www.antena1.ro/new/_ph/viewtopic.php?p=1869#1869
http://www.antena1.ro/new/_ph/viewtopic.php?p=1869#1869
intr-adevar e un lucru rau ca au scos emisiunea.
eu vreau sa va intreb altceva. Voi nu v-ati dori o emisiune de pescuit in care sa vedeti locurile de pescuit din tara luate la rand, in care sa se prinda speciile de pesti aflate in acele locuri, la diferite stiluri de pescuit? Si astfel cred ca ar avea destul material pt. emisiune. Parca m-am saturat sa tot vad imagini de la concursurile de pescuit la crap si atat. Mi-ar place sa mai vad si partide de spinning. N-am vazut de mult la emisiunile de la noi prinzandu-se salau, clean, somn, stiuca,avat, etc. sa nu mai zic de pastrav. M-am saturat de crap crap si iar crap!!!
eu vreau sa va intreb altceva. Voi nu v-ati dori o emisiune de pescuit in care sa vedeti locurile de pescuit din tara luate la rand, in care sa se prinda speciile de pesti aflate in acele locuri, la diferite stiluri de pescuit? Si astfel cred ca ar avea destul material pt. emisiune. Parca m-am saturat sa tot vad imagini de la concursurile de pescuit la crap si atat. Mi-ar place sa mai vad si partide de spinning. N-am vazut de mult la emisiunile de la noi prinzandu-se salau, clean, somn, stiuca,avat, etc. sa nu mai zic de pastrav. M-am saturat de crap crap si iar crap!!!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Am vazut si eu acum 2 saptamani emisiunea Pescar Hoinar pe TVR2 si a fost mishto. Pescuit la pastrav, fly pe niste rauri de munte si spinning pe lacul Bilea pe o vreme cam nasoala (ningea).Totusi baietii au prins cateva bucati, un pastrav de lac peste 500 g prins la minishad galben-verzui (asta chiar m-a mirat, nu stiam ca ataca la asa ceva)
Cred ca o sa ma mai uit, mi se pare cea mai buna de pe posturile noastre
Cred ca o sa ma mai uit, mi se pare cea mai buna de pe posturile noastre
Era OK si Info Pescar,care e acum pe OTV.Sper ca nu s-a stricat...
Michael va recomanda Regulamentul forumului