Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Noi 2009, 09:55

Parerea mea este ca Razvan este un om de un bun simt deosebit, cel putin din ce am vazut pe forum si imi placea si rolul lui de moderator in discutie, foarte binevenit, de aceea i-am si propus sa vina si ei macar ca nu aveau nevoie de invitatie speciala.

Vad ca nu tine prea mult amicitia, daca iese iar scandal nu mai scriu nimic si imi bag picioarele si in concurs.

Legat de poze cu tzambaluri sunt de acord si am sa pun si eu s-apoi sa zica lumea ce o vrea ca nu-mi pasa. Am mai vandut ceva din ele si astept sa-mi mai vina cate ceva dar am sa bag si eu.

Am vazut ca s-au incins spiritele iar pentru ca am vazut postare de-a lui Dumitru.

Aprecierile astea personale ca ala e bun si ala nu si ala e WSB-ist si ala e moderator nu-mi plac de loc si oricum sunt subiective si fac numai rau. O apreciere corecta este o lauda parerea mea iar o vorba urata ma uit cine o zice nu ce zice.

Soco, asta iti suna si tie! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Noi 2009, 10:15

Eu totusi cred ca se logheaza doi oameni diferiti pe contul adi777. Cel care scrie ziua pare de treaba, insa ala de noapte.... :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 18 Noi 2009, 10:47

razvan m. scrie:Eu totusi cred ca se logheaza doi oameni diferiti pe contul adi777. Cel care scrie ziua pare de treaba, insa ala de noapte.... :lol: :lol: :lol:
probabil am personalitate schizoida, nu iese absolut nici un scandal, acuma se manifesta latura mea buna, dar la noapte prepare yourself :lol:
TEAM ATOM

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 18 Noi 2009, 10:49

Shocodrilooo !!!??? :roll: Te string dintii in gura ? Ti se apleaca Zaltul de curulet ??? :oops: :oops: :oops:
Din viata scapa cine poate.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 18 Noi 2009, 10:53

Tristian scrie:Parerea mea este ca Razvan este un om de un bun simt deosebit, cel putin din ce am vazut pe forum si imi placea si rolul lui de moderator in discutie, foarte binevenit, de aceea i-am si propus sa vina si ei macar ca nu aveau nevoie de invitatie speciala.
:
Absolut de acord, este un baiat bun! ne mai certam si noi din cand in cand, nu ii prima oara si probabil nici ultima
TEAM ATOM

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Noi 2009, 10:54

Tristiane Tristiane...

of ... al naibi Dumitru asta... intrigantu draqu... nu ? :lol:

mai Tristiane... esti copil... si-am impresia ca in inocenta ta nu prea inteleji tot ce se scrie...

probabil ca mai ai si o anume parere despre mine de ti-a umbrit "noanta" lecturii ultima data...

daca citesti primul post din subiectul asta ai sa iti dai seama ca manusa ( aruncata in mod provocator de undeva de " sus "cu aroganta unuia care a dus munca de pionerat in Romania referitor la pescuitul cu jerkuri ) a fo aruncata tuturor...

deci nu vad de ce razvan, adelin sau cine mai pofteste nu ar avea intrare la turnirul jerkurilor...

sau tu crezi ca e indeajuns ca : "suveranu" care nu permite... prezenta altora´n revir... pt asi confirma propria statuie cladita in 3 ani si tacere din naluci fara ancore pe ele , noi si nemuscate il ia pe unu mic spurcat la gura si´i da in bot intimidindul cu galeria foto une are postate mai multe molinete decit cumetre si cu asta basta... nah... e campeonul nostru al tuturor... nu ?

poi atunci e doar concurs adi777 vs shocolina + scutieri de une nu cre ca lipsesc nici trepadusii ...

dar nu cre ca asta se sconteaza aici... ci tiluri mai bengoase... de tatici... pricepi ?

aici e ambitii mari la mijloc... zau ia si citeste primu mesaj... deci ori e concursul open turnirul jerkului ori adi77 ia dat intilnire lu shocolina dolofana pi faleza... :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Noi 2009, 11:07

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

Esti irecuperabil amice! Mai te inghiontesc si io, da de mai scri ceva.

Nu pot pune poze acuma ca nu-mi ajunge filmu' din aparat. HA HA HA HA!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 18 Noi 2009, 11:11

Pe tine Dumitru nu am cum sa ma supar tu esti cu capu aia ii clar, ne tot balacarim aici, chiar mi-e jena unde am putut sa ajung.
TEAM ATOM

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Noi 2009, 11:13

:)

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Noi 2009, 11:16

adi... daca tot esti la aparat... dale´n bot la tatzi ! in special lu Adelin & co... aratale tu cine esti ! :lol:

Scrie răspuns