Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am promis ca postez poze cu arsenalul, nu sunt pentru intimidarea adversarului, pozele sunt postate pentru cei care posteaza poze cu ultimele modele de chilotzi, tzambaluri, biciclete, prezervative, cheewingum care le cumpara care este , GODS OF FISHING( PS ADELIN, PS RAZVAN M etc).
ps : ba! io cand am facut misto de postarile voastre ? answer to me! in viitor nu mai poluati aci atmosfera neintrebati, ok ? io nu ma bag la postarile voastre, fiind la un nivel asa low nici nu imi permit, cand spun low vorbesc serios
sunteti exact ca niste muieri nefutute, trebuie neaparat bagate in seama. Stim foarte bine ce statut de experti aveti pe aici, dar va rog eu frumos lasati-ne in P.L.N. in pace macar de data asta, avem treburi serioase de rezolvat!
Legenda:
P.L. este abrevierea de la organu sexual masculin, N. vine de la a noastra
ps : ba! io cand am facut misto de postarile voastre ? answer to me! in viitor nu mai poluati aci atmosfera neintrebati, ok ? io nu ma bag la postarile voastre, fiind la un nivel asa low nici nu imi permit, cand spun low vorbesc serios

Legenda:
TEAM ATOM
Nici nu stiu cum sa iti raspund la asta. Ca unui om beat sau ca unuia treaz.adi777 scrie: Am promis ca postez poze cu arsenalul, nu sunt pentru intimidarea adversarului, pozele sunt postate pentru cei care posteaza poze cu ultimele modele de chilotzi, tzambaluri, biciclete, prezervative, cheewingum care le cumpara care este , GODS OF FISHING( PS ADELIN, PS RAZVAN M etc).
ps : ba! io cand am facut misto de postarile voastre ? answer to me! in viitor nu mai poluati aci atmosfera neintrebati, ok ? io nu ma bag la postarile voastre, fiind la un nivel asa low nici nu imi permit, cand spun low vorbesc seriossunteti exact ca niste muieri nefutute, trebuie neaparat bagate in seama. Stim foarte bine ce statut de experti aveti pe aici, dar va rog eu frumos lasati-ne in P.L.N. in pace macar de data asta, avem treburi serioase de rezolvat!
Legenda:
Probabil ca ai fost din nou aghezmuit, de iese rautatea asa din tine.
Te pomenesti ca trebuie sa iti cer permisiunea pentru a scrie pe forum ?!!
Cat despre nivelul la care esti, pe care il tot trambitzezi pe aici, ca esti atat profi de ii pishi de sus pe astia de pe forum, cum ai afirmat in primele postari, chiar ma doare undeva.
Din punctul meu de vedere ESTI GROZAV !!!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- kuin tauti
- veteran
Razvan eu nu am treaba cu tine, singura chestie care ma deranjeaza este ca vorbesti la misto si de sus, nu vreau sa citez absolut nimic din ce ai zis si nu te mira ca se enerveaza omul cateodata pe tine, nu sunt singurul. Nu sunt grozav si mai sar si mie sigurantele cateodata cum zice Dumitru.
TEAM ATOM
Io nici nu mai stiu ce sa zic...am crezut ca forumul e pt distractie, mai vezi o scula, mai o gluma, un cocurs, o intzepatura amicala, un peste la galerie, dar de aici si pana la refulari si ura patologica e cale lunga frate.
Si io care nu voiam decat sa imi sustin vecinii de judetz
...
...unde am gresit, unde am gresit?!
Si io care nu voiam decat sa imi sustin vecinii de judetz

...unde am gresit, unde am gresit?!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Noa tu sti....si io care te-am considerat intotdeauna un bun amic de forum...adi777 scrie:Pai ai zis ca nu e dezbatere in stil romanesc, acu este din pacate. Ura patologica ?

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB