Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 18 Noi 2009, 01:44

am folosit "sa ca" deci sunt analfabet, promit ca ma duc la cursuri intensive de gramatica
TEAM ATOM

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 18 Noi 2009, 02:06

Am promis ca postez poze cu arsenalul, nu sunt pentru intimidarea adversarului, pozele sunt postate pentru cei care posteaza poze cu ultimele modele de chilotzi, tzambaluri, biciclete, prezervative, cheewingum care le cumpara care este , GODS OF FISHING( PS ADELIN, PS RAZVAN M etc).

ps : ba! io cand am facut misto de postarile voastre ? answer to me! in viitor nu mai poluati aci atmosfera neintrebati, ok ? io nu ma bag la postarile voastre, fiind la un nivel asa low nici nu imi permit, cand spun low vorbesc serios :lol: sunteti exact ca niste muieri nefutute, trebuie neaparat bagate in seama. Stim foarte bine ce statut de experti aveti pe aici, dar va rog eu frumos lasati-ne in P.L.N. in pace macar de data asta, avem treburi serioase de rezolvat!
Legenda:
P.L. este abrevierea de la organu sexual masculin, N. vine de la a noastra
TEAM ATOM

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 18 Noi 2009, 05:55

nu pot decat sa rad copios, asa de dimineatza :lol: :lol: :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Noi 2009, 07:14

daca se tine concursul, cu toata aversiunea mea fata de Miss Essox, promit sa vin sa ma uit la infruntarea Titanilor... :D

si iarna nici nu a inceput :roll:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Noi 2009, 08:09

adi777 scrie: Am promis ca postez poze cu arsenalul, nu sunt pentru intimidarea adversarului, pozele sunt postate pentru cei care posteaza poze cu ultimele modele de chilotzi, tzambaluri, biciclete, prezervative, cheewingum care le cumpara care este , GODS OF FISHING( PS ADELIN, PS RAZVAN M etc).

ps : ba! io cand am facut misto de postarile voastre ? answer to me! in viitor nu mai poluati aci atmosfera neintrebati, ok ? io nu ma bag la postarile voastre, fiind la un nivel asa low nici nu imi permit, cand spun low vorbesc serios :lol: sunteti exact ca niste muieri nefutute, trebuie neaparat bagate in seama. Stim foarte bine ce statut de experti aveti pe aici, dar va rog eu frumos lasati-ne in P.L.N. in pace macar de data asta, avem treburi serioase de rezolvat!
Legenda:
P.L. este abrevierea de la organu sexual masculin, N. vine de la a noastra
Nici nu stiu cum sa iti raspund la asta. Ca unui om beat sau ca unuia treaz.
Probabil ca ai fost din nou aghezmuit, de iese rautatea asa din tine.
Te pomenesti ca trebuie sa iti cer permisiunea pentru a scrie pe forum ?!!

Cat despre nivelul la care esti, pe care il tot trambitzezi pe aici, ca esti atat profi de ii pishi de sus pe astia de pe forum, cum ai afirmat in primele postari, chiar ma doare undeva.
Din punctul meu de vedere ESTI GROZAV !!! :arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Noi 2009, 08:28

baiat mishto adi777 asta... numa ca din cind in cind ii mai sar sigurantele aiurea si da cu bita´n balta...

io nu cre ca e beat.... din moment ce in mod repetat zice mereu acelasi luscru ba mai baga si´arsenal :lol: deci... io zic ca nici nu glumeste !

nici nu stiu ce sa fac ... sa rid sau sa pling ?

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 18 Noi 2009, 08:48

Razvan eu nu am treaba cu tine, singura chestie care ma deranjeaza este ca vorbesti la misto si de sus, nu vreau sa citez absolut nimic din ce ai zis si nu te mira ca se enerveaza omul cateodata pe tine, nu sunt singurul. Nu sunt grozav si mai sar si mie sigurantele cateodata cum zice Dumitru.
TEAM ATOM

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2009, 09:23

Io nici nu mai stiu ce sa zic...am crezut ca forumul e pt distractie, mai vezi o scula, mai o gluma, un cocurs, o intzepatura amicala, un peste la galerie, dar de aici si pana la refulari si ura patologica e cale lunga frate.
Si io care nu voiam decat sa imi sustin vecinii de judetz :cry: ...
...unde am gresit, unde am gresit?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 18 Noi 2009, 09:29

Pai ai zis ca nu e dezbatere in stil romanesc, acu este din pacate. Ura patologica ? :lol:
TEAM ATOM

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2009, 09:42

adi777 scrie:Pai ai zis ca nu e dezbatere in stil romanesc, acu este din pacate. Ura patologica ? :lol:
Noa tu sti....si io care te-am considerat intotdeauna un bun amic de forum... :cry: ...sincer m-ai dezamagit! :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns