Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da cine o zis sa ca concureaza pe net ? in nici un caz, de fapt noi o sa bagam o distractie pe cinste, cine ii cel mai bun nu conteaza, oricum voi sunteti cei mai buni asta se stie, e ca un fel de axioma WSB, Adelin, io ti-am mai zis ca sunt complexat, asa ca nu te mai obosii sa imi explici una si alta oricum vorbesti cu niste low level fishermen.shoco scrie:Razvan> Daca pui asa problema din ma simt in tribuna din start.razvan m. scrie:Daca ne bagam mai multi atunci nu ar mai fi duel ci incaierare generala.Tristian scrie: Razvane, cred ca pe tine te mananca tare sa te bagi. Ia-l pe Giani si faceti si voi o echipa.![]()
Cel mai ok ar fi sa concureze strict echipele lui Adi777 si Shoco pentru a se limpezi chestiunea: cine stapaneste cel mai bine pescuitul stiucii mari cu jerkbaituri. Cei care le foloseau de acum trei ani sau cei care s-au apucat de ele mai recent. Sa vedem cat de mult conteaza experienta si, la urma urmei, care e pescar mai bun. Fata in fata, nu pe net.
Simt aici un soi de spirit WSB-ist si o atitudine de genul "hai sa le aratam... DIN NOU... ca o avem mai mare".
Mie unul nu trebuie sa imi demonstrezi asta.Sunt constient ca sunt invatacel.
Dar nu ma subestima.. invat repede
Si ca sa inveti super repede, nici nu e greu.Stiu reteta.Doar cateva mii de iepuroi investiti in directia care trebuie si sa vezi progrese peste noapte.
Imi doresc asta ?Nu azi...
Deci.. hai sa facem concursu
PS: te rog nu mai iti da cu parerea pe aici ca nu e nevoie, noi de altfel am stabilit ce si cum
TEAM ATOM