Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Noi 2009, 12:47

daca face careva curat pe topicul asta poate ramane totusi ideea de baza, adica intrecerea

ar fi misto sa iasa totusi ceva de aici nu doar ...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 18 Noi 2009, 12:48

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... er&start=0

Ursul din padure! Somebody call Eugen :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Noi 2009, 12:55

ce rost are sa mutam mobila prin casa dintr-un colt in altu ca doar nu-i stricata... ?

zau ! deocamdata n-a injurat nimeni iar atmosfera e cit se poate de glumeata... dar daca vreti sa musai omoriti si subiectu asta go ahead si faceti iar split...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2009, 13:28

In paginile anterioare,9 si 10 parca,colectia de mega naluci m-a lasat cu rasuflarea taiata si nu pot decit sa exclam ca merita un 10 ..ca si colectie;totusi iertata sa-mi fie curiozitatea,lipsa de zgirieturi de pe flancurile lor perfecte,plus la unele lipsa triplelor,ce arata??Inutilitatea lor sau lipsa mega capturilor,sau si una si alta... :?

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Noi 2009, 13:47

cita vijilenta domle ? :lol:

cum ce arata ?

arata cele 40 % din distrujerea subiectului... :lol:

si´ncurind avintul plin de curaj a lui shicolina caci ii miroase teama proaspat afisata

chiar ? oare une´o disparut domsoara rusinoasa shocolina ?

s-o dus prins sat la´mprumutat pishcoturi ?

io stau cu inima la gura ca ne´mbraca acu in vo 5-6 pajini cu poze... :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Noi 2009, 14:07

kuintautti scrie:
chiar ? oare une´o disparut domsoara rusinoasa shocolina ?

s-o dus prins sat la´mprumutat pishcoturi ?
Ii la colt cu ele in poala , da o vazut ca ne-am prins de jerkurile fara urme de razboi a lui Adi , si acuma sta si le scrijeleste cu un briceag ruginit pe ale lui :lol: :lol:

Nu stiu de ce te minca sa bagi pariuri :lol:

Acuma ca ma vazut cum arata sculele de prins stiuca capitala , noi si neatinse , lasa sa-zi zic si io vreo doua detalli :) . Cine crezi tu ca erau aia care au dat gherla pe Sacalaia , desi au pescuit acolo la greu , numere de Tirgu Mures , 5 persoane ? Oare care dintre ei crezi ca o avut detaliu sa-mi zica la poarta ” alea la kil is bune de momeala hahahahahah” , uitind ca ei , cei 5 fantastici o dat cu bomboanele de pe pom ( Zalturi daca nu te-ai prins :lol: ) da o luat batu de miner , si din cind in cind visla de la barca :lol:
No , acuma pe care mergi :lol:

Uite , facem o chestie ! Tu zi ce pui , io zic ce pun , facem un pariu intre noi doi , si Tavi da cu banu , nu de alta da si intre astia de sus tot noroc o sa fie , trust me :lol: , da parca tot prefer sa pierd din mina sibianului decit sa merg pe mina de maestru :lol: Io zic ca-i mai cinstit , daca tot te mininca :D

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 18 Noi 2009, 14:14

era ceva daca prindeam cu toate, nu au carlige pentru ca am pescuit cu ele in marea baltica si s-au bushit. Eu nu am zis ca sunt mare pescar, mai mult sunt colectionar, iar despre limbajul pe care l-am folosit imi pare rau (pana deseara cand ma transform in evil :lol: )
TEAM ATOM

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Noi 2009, 14:25

Stai linistit ca esti OK :)
Atita ca aplici prea des citatu din ”8 mile” , ala cu ” fuck you , but have a nice day” :)
Da nu esti rau intentionat , si asta conteaza !

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Noi 2009, 14:37

pfuah e rost de pariuri... :lol:

stai sa-l vedem si pe´al virjin ce artilerie are si porma´ ma hotarasc stema sau banu ! :lol:

@ adi777: nush cum sa ti-o zic mai delicat... dar dupa cum spui tu ca le ai de vreo 3 ani si-ai dat doar intr-un concurs in Baltica cu ele... io zic ca ceva pute´n Danemarca... sau tu incerci sa vinzi castraveti la gradinari :lol:

si io dau in Baltica cu slidere and staff si au inceput cei drept sa rugineasca ca io-s mai puturos si nu le clatesc la fiecare iesire si din proiect n-au toate ancore anumea pt apa sarata... dar nu au rujinit patruns si doar in 3 ani ...ca sa nu mai zic ca nu-s folosite o singura dat... :lol:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 18 Noi 2009, 14:40

dumitre oi fi si tu jerkbaitist si nu ne zici ?

Scrie răspuns