au fost ''arsi'' de politistii unguri pt faptul ca au fost romani,crede-ma.semlecangheorghe scrie:Recent in Ungaria,doi romani au fost prinsi cu peste sub dimensiune,sau peste limita ,nu stiu exact.Cica i-au dus in catuse la Politie..si au incasat o amenda de ia usturat pielea...Cind se v-a aplica aceasta masura si la noi(de catre autoritatile competente),nu v-a mai fi necesar sa se ia asemenea masuri cu prohibitia....
daca erau 2 unguri aici in Romania prinsi cu asa ceva si romanii ii ''ardeau''(daca nu cadeau la pace cu sfanta pace).
credeti-ma ca ura asta intre unguri si romani mai tine.exemplu ar fi o patanie asemanatoare petrecuta saptamana trecuta.scuze de off-topic.
am fost o zi in Budapesta cu un autocar.ungurul care ne astepta acolo,undeva in centrul capitalei,a aranjat un loc de parcare pt noi la un pret mai mult decat decent si doar pt cateva ore.la sosire,surpriza frate.bulangiul ala care era de serviciu la parcarea respectiva cand a vazut ca e autocar de Romania,ce s-a gandit:il ''ard'' pe asta la buzunar.nenorocitul ne-a cerut 10 mii de forinti pe ora(155 ron).n-a stiut ca suntem romani si repede a schimbat tariful.dar nici noi nu am uitat ca suntem romani si ne descurcam oriunde.asa ca am iesit de acolo si am parcat in fata parcarii lui si am scos tichet de 840 forinti pe cateva ore(tarif pt masini mici,dar pe noi nu ne-a deranjat) si nici nu am fost amendati.
deci chestia asta mai tine fratilor,dar nu-i nimic pt ca nici eu nu voi pierde o ocazie de a-i arde pe desteptii astia care se cred mai inteligenti.
scuze de off-topic