Legat de pescuitul la stiuca cu momeli artificiale in perioada de prohibitie generala e totul ok,adica se poate pescui.

Vom fii in continuare spaima braconierilor.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Legea a fost publicata in M.O. dar desteptii de la ajvps daca nu le da "indicatii pretioase" tov. Selaru nu stiu nimic,claudiu scrie:eu am sunat la AJVPS Iasi de exemplu si am intrebat explicit perioadele de prohibitie.
Mi s-a spus ca nu stiu nici ei sigur si ca mai bine sa mai sun dupa 1 aprilie la ei (nici permisele nu venisera de la Bucuresti).
Asadar daca nici eu nu stiau, orice legi ati citit voi probabil ca nu se aplica.
Problema este ca MO costa bani iar ca sa-l primesti trebuie sa te abonezi si sa platesti ca nici online nu mai apare. Sau cred ca a facut tov. Selaru un abonament pt. toti iar cei din teritoriu asteapta faxul sau xeroxul cu sublinierile de rigoare.taicanoe scrie:Legea a fost publicata in M.O. dar desteptii de la ajvps daca nu le da "indicatii pretioase" tov. Selaru nu stiu nimic,claudiu scrie:eu am sunat la AJVPS Iasi de exemplu si am intrebat explicit perioadele de prohibitie.
Mi s-a spus ca nu stiu nici ei sigur si ca mai bine sa mai sun dupa 1 aprilie la ei (nici permisele nu venisera de la Bucuresti).
Asadar daca nici eu nu stiau, orice legi ati citit voi probabil ca nu se aplica.
ca doar ei n-au voie sa citeasca monitorul oficial sau inca n-au auzit ca acolo se publica legile in Romania.
Bine punctat, un 10 de la mine.johnnybravo scrie:totul este in regula![]()
(1) Se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice în apele maritime interioare şi în apele continentale, în perioada 13 aprilie-11 iunie inclusiv, şi în apele care constituie frontieră de stat, în perioada 15 aprilie-29 mai inclusiv, cu excepţiile prevăzute în prezentul ordin.
fir intins la toti
claudiu scrie:eu am sunat la AJVPS Iasi de exemplu......................
sunt convins,din astia sunt peste tot,dar avem noi pe aici un specimen imbatabil la aceasta categorie (prostie,cretinism,tembel si dobitoc)Adelin scrie:...desteptzi care sa se ia de pescari or sa fie statzi linistitzi!
intradevar animalul numit stiuca nu-mi starneste nicio emotiune , dar e asa frumos in aprilie-mai sa umbli pe malul dunarii si sa dai cu voblericul la avat.dan bobei scrie:Partea referitoare la prohibitia stiucii e una din ele.ovidiu scrie:si unde sunt exceptiile?Bine, pe tine nu te intereseaza specia respectiva, da mai suntem vreo 2-3 care inca o mai cautam.