Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
johnnybravo
- Moderator

-
totul este in regula
(1) Se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice în apele maritime interioare şi în apele continentale, în perioada 13 aprilie-11 iunie inclusiv, şi în apele care constituie frontieră de stat, în perioada 15 aprilie-29 mai inclusiv, cu excepţiile prevăzute în prezentul ordin.
fir intins la toti

-
Adelin
- Moderator

Poate face cineva o sesizare la legiuitor ca altfel am belit ....sa ma iertatzi!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Fario_nebunu
- veteran

Tavi scrie:Era mai bine sa se mentioneze in mod explicit ca in perioada 17 aprilie - 11 iunie se poate pescui la stiuca.
Dar avand in vedere ca prohibitia la stiuca se termina peste 38 de zile

si ca nu se prevede altceva, se va putea pescui legal la stiuca cu orice momeli dupa acea data
Deci s-a inchis si la pastrav iar la anu la 1 ianuarie iar e deschis

Da, ai dreptate. La pastrav s-a deschis de la 1 ianuarie pe toate apele gosdpodarite de asociatii mai putin pe ale Romsilva care o tine sus si tare cu 1 mai....A fost un amic de-al meu pe Valsan in jud Arges si era cat pe ce sa fie amendat de padurar pentru ca, vezi Doamne, pescuia in martie la pastrav! Dupa mare scandal si tambalau a plecat omul in verde dar tot nu era convins ca e ordin al ministrului sa se deschida sezonul la pastrav in ianuarie....
-
adiwolf
- veteran

Fario_nebunu scrie:...... dar tot nu era convins ca e ordin al ministrului sa se deschida sezonul la pastrav in ianuarie....
pai nici nu e ordin,dar asta o stim toti foarte bine.nicaieri nu sa publicat vreun ordin de acest fel explicit.
dar nici nu a mai fost interzis,nefiind publicat acest tembel ordin al prohibitie
deci aceeasi bulibaseala generala din cauza cretinilor aia de la ANPA.
de ce draqu nu desfinteaza BocPoc agentia asta??cancelaria a desfintato,daca se forteaza un pic.........

-
Fario_nebunu
- veteran

adiwolf scrie:Fario_nebunu scrie:...... dar tot nu era convins ca e ordin al ministrului sa se deschida sezonul la pastrav in ianuarie....
pai nici nu e ordin,dar asta o stim toti foarte bine.nicaieri nu sa publicat vreun ordin de acest fel explicit.
dar nici nu a mai fost interzis,nefiind publicat acest tembel ordin al prohibitie
de ce draqu nu desfinteaza BocPoc agentia asta??cancelaria a desfintato,daca se forteaza un pic.........

Pai cred ca ar trebui sa facem lobby pe langa Elena Udrea sa mute ANPA in subordinea Ministerului Turismului si apoi fie sa o desfiinteze (din lipsa de fonduri) fie sa ii schimbe obiectul de activitate...

dar ca sa ajungem la Elena trebuie fie sa il stim pe Base, fie pe Cocos....Cocos sa fie noul sef al NPA, uraaaa

-
ovidiu
- veteran

-
Adelin scrie:Poate face cineva o sesizare la legiuitor ca altfel am belit ....sa ma iertatzi!

si cine intoarce ordinul din drum pt pescarii minunati si giugelele lor zburatoare?
cred ca o sa dau la paine si rama.....
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
johnnybravo
- Moderator

-
adiwolf scrie:Fario_nebunu scrie:...... dar tot nu era convins ca e ordin al ministrului sa se deschida sezonul la pastrav in ianuarie....

ba da, este cel de anu trecut valabil pe 2008-2009:
- pastrav indigen, pastrav fantanel si coregon: 15 septembrie - 31 decembrie inclusiv
adica pe 2009 era la liber

in plus, lostrita a fost tot la liber intreg anul

-
micutsebastian
- utilizator constant

-
nu e liber si anu asta la lostrita?
De acuma nu mai mergem la stiuca in prohibitia generala si prindem avati
Pe undeva e si normal, dar poate mergem la o lostrita sau la un bass american ca la ala e liber sigur
Sa imi demonstreze mie cineva ca eu nu dadeam la bass

-
claudiu
- utilizator constant

-
eu am sunat la AJVPS Iasi de exemplu si am intrebat explicit perioadele de prohibitie.
Mi s-a spus ca nu stiu nici ei sigur si ca mai bine sa mai sun dupa 1 aprilie la ei (nici permisele nu venisera de la Bucuresti).
Asadar daca nici eu nu stiau, orice legi ati citit voi probabil ca nu se aplica.
Nu conteaza ce mashina ai, conteaza ce lanseta ai

))
-
gabi androne
- junior

claudiu scrie: mai bine sa mai sun dupa 1 aprilie la ei (nici permisele nu venisera de la Bucuresti).
Asa mult timp le ia sa citeasca o lege?