prohibitia 2009 (Ordin nr. 84 din 24/02/2009)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
corect andriipopa75
Deci
coroborand toate prevederile minunatului ordin al prohibitiei cu pozitia oficiala din comunicatul de presa, adica, citez:
"A fost eliminată permisiunea pentru pescuitul ştiucii pe perioada prohibiţiei în bazinele piscicole naturale cu echipament de pescuit sportiv şi momeli artificiale" - am incheiat citatul
Mie imi rezulta cam asa:
in perioada 18 aprilie - 11 iunie inclusiv, se poate pescui legal la stiuca cu echipament nesportiv (ala sportiv fiind interzis) si cu momeli naturale (cele artificiale fiind de asemenea interzise prin comunicat de presa).
Asadar, io unul voi pescui la stiuca dupa trecerea celor 40 de zile fatidice folosind echipament nesportiv (nu stiu exact ce e ala) iar ca momeala voi folosi guzgani, rame de gradina, pesti de acvariu, carabusi de mai si alte produse bio.
Deci nu peste viu autohton ca sa nu existe suspiciuni de braconaj.
Astept un jurist sa ma contrazica
P.S. Imi mentin parerea despre lipsa totala a abilitatii de a se exprima in scris logic si coerent a minunatilor de prin diferite ministere si agentii.
Deci
coroborand toate prevederile minunatului ordin al prohibitiei cu pozitia oficiala din comunicatul de presa, adica, citez:
"A fost eliminată permisiunea pentru pescuitul ştiucii pe perioada prohibiţiei în bazinele piscicole naturale cu echipament de pescuit sportiv şi momeli artificiale" - am incheiat citatul
Mie imi rezulta cam asa:
in perioada 18 aprilie - 11 iunie inclusiv, se poate pescui legal la stiuca cu echipament nesportiv (ala sportiv fiind interzis) si cu momeli naturale (cele artificiale fiind de asemenea interzise prin comunicat de presa).
Asadar, io unul voi pescui la stiuca dupa trecerea celor 40 de zile fatidice folosind echipament nesportiv (nu stiu exact ce e ala) iar ca momeala voi folosi guzgani, rame de gradina, pesti de acvariu, carabusi de mai si alte produse bio.
Deci nu peste viu autohton ca sa nu existe suspiciuni de braconaj.
Astept un jurist sa ma contrazica

P.S. Imi mentin parerea despre lipsa totala a abilitatii de a se exprima in scris logic si coerent a minunatilor de prin diferite ministere si agentii.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
taviiii,
te rog frumos nu mai folosi cuvantul "coroborand".
am un pitic pe creier cand vad acest cuvant folosit atat de des de un individ care incearca sa ne convinga de talentele lui in materie de legi,jurisprudenta si avocatura.
in rest,ce pot sa zic??
deocamdata exista un ordin publicat in MO care spune ceva.
aia este baza legala si nicidecum comunicatele de presa
deci pana la noi ordine sau legi,avem un ordin de prohibitie in vigoare care trebuie respectat,drept urmare prohibitia la stiuca se termina dupa 40zile incepand cu data de 09.03.2009
cat despre competenta celor de la anpa............mi-am exprimat mai devreme opinia,care a fost completat foarte sec si sugestiv de razvan m.

te rog frumos nu mai folosi cuvantul "coroborand".
am un pitic pe creier cand vad acest cuvant folosit atat de des de un individ care incearca sa ne convinga de talentele lui in materie de legi,jurisprudenta si avocatura.

in rest,ce pot sa zic??
deocamdata exista un ordin publicat in MO care spune ceva.
aia este baza legala si nicidecum comunicatele de presa
deci pana la noi ordine sau legi,avem un ordin de prohibitie in vigoare care trebuie respectat,drept urmare prohibitia la stiuca se termina dupa 40zile incepand cu data de 09.03.2009
cat despre competenta celor de la anpa............mi-am exprimat mai devreme opinia,care a fost completat foarte sec si sugestiv de razvan m.

hi hi, pai era la misto pus acolo cuvantu ala.
Da acu daca stiu ca-ti place il voi mai folosi
In rest ai dreptate. Conform ordinului, prohibitia la stiuca tine 40 de zile. Dupa aia liber. Comunicatele de presa pot sa le faca sul si sa si le bage in fundul ala mare cu care ocupa degeaba un scaun si ii mai si platim pentru asta.
Iincompetenti si idioti.
Dupa ce ca au idei proaste, nu si le stiu nici exprima.
Da acu daca stiu ca-ti place il voi mai folosi

In rest ai dreptate. Conform ordinului, prohibitia la stiuca tine 40 de zile. Dupa aia liber. Comunicatele de presa pot sa le faca sul si sa si le bage in fundul ala mare cu care ocupa degeaba un scaun si ii mai si platim pentru asta.
Iincompetenti si idioti.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- micutsebastian
- utilizator constant
....... prin legea asta pe langa braconieri vor sa ii protejeze si pe smecherii cu ochelari de soare si ceafa de porc care au ajuns sa concesioneze (tot cu ajutorul politicului) majoritatea baltilor. In curand o sa apara si asociatii care o sa dea liber pe amenajarile lor in prohibitie ...... uite asa ca asocierea nu e obligatorie pt a obtine un permis , dar e obligatorie ca sa pescuiesti...
eu o sa merg la pescuit indiferent de ce zic gunoaiele astea... nu scrie nici unde ca n-am voie sa ma plimb cu o undita in mana, si chiar daca ar scrie, n-au ei poza ca sa dovedeasca ca am pescuit
Cine trebuia sa reprezinte interesele pescarilor in releatia cu legiuitorii??
eu o sa merg la pescuit indiferent de ce zic gunoaiele astea... nu scrie nici unde ca n-am voie sa ma plimb cu o undita in mana, si chiar daca ar scrie, n-au ei poza ca sa dovedeasca ca am pescuit

Cine trebuia sa reprezinte interesele pescarilor in releatia cu legiuitorii??
- johnnybravo
- Moderator
eu demult mi-am pus o intrebare: oare ce aikiuuri au cei din guvern si cei cu functii de conducere din institutiile patrieiTavi scrie:hi hi, pai era la misto pus acolo cuvantu ala.
Da acu daca stiu ca-ti place il voi mai folosi![]()
Iincompetenti si idioti.

oare orice lege/comunicat catre popor nu se verifica de un comitet inainte sa devina oficiala? chiar nu-i nimeni acolo caruia sa ii sara in ochi neregulile astea si sa le corecteze? daca ei nu-s in stare, sa le publice in versiune proiect si opinia publica sa isi dea cu parerea...nu avem nevoie de parlamentari care dorm pe banii nostri si voteaza legi dupa cum bate vantul...la viitoarele alegeri candidatii ar trebui sa vina cu siviu la zi in care sa fie o sectiune speciala reprezentand aikiu si test psiho...

E o gaselnita care sugereaza "dreptul" pescarului de a se muta de pe malul lacului in instanta. Cu un avocat bun si cu legea asta de mizerie castigi...mai ales nervi si scarba.storm xxx scrie:Acum am vorbit cu Dl .Ionascu
se disculpa
zice ca nu are treaba anpa si ministerul agriculturi cu asa ceva
doar cei de la min. mediului au venit cu propunerea de int a pescuitului la stiuca.
Eu presupun ca se vrea o scadere a turismului in delta in perioada de primavar![]()
![]()
....sa moara udrea de ciuda
daca e prohibitie ...ce dreaq sa mai cautam pe apa
Hai sa facem un memoriu...o p[etitie ceva
macar anul viitor sa fie reintrodusa chestia cu pescuitul stiuci
acum nu se mai poate face nimk ,e tarziu
interesele sunt clare...noi spinneri incurcam rau in prohibitie organele...le puneam in niste pozitii grele
trebuiau sa ia masuri impotriva braconierilor
acum vor lua masuri impotriva noastra
Nu zic ca nu erau unii care profitau de chestia cu artificiale la stiuca...dar aia fac prea putin rau fata de celebrii electricieni,jepcari si plasari
fuck of .....
Sunt surprins de linistea spinningarilor. V'ati saturat de pescuit? Stiti ca, asa cum se plangea colegul din Iasi, la noi pescuitul incepe, efectiv, la sfarsitul lui aprilie si se cam termina pe la inceputul lui octombrie? De...clima. Cand sa mai pescuim?
Luptati domnilor sa putem pescui, chiar fara a avea dreptul de a lua si peste. Cei care aveti intrare la "sfintii" cu legile...
ce ma enerveaza mai mult, e faptul ca toata chestia cu prohibitia asta ne afecteaza pe noi, pescarii corecti. pe braconieri o sa-i doara in c.r de perioada de prohibitie. asa de curiozitate, oare in cate tari europene exista chestia asta cu perioada de prohibitie?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!