Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
johnnybravo
- Moderator

-
am si eu o curiozitate daca acel comunicat de presa are vreo valoare juridica in detrimentul ordinului publicat in MO!
sa vedem ce zic avocatii/juristii de pe forum

-
adrian25
- senior

asa-i johnny, si eu sunt curios de o parere mai "avizata", dupa acel comunicat pe de o parte
"Se interzice pescuitul ÅŸtiucii pe o durată de 40 de zile, cu excepÅ£ia perimetrului RezervaÅ£iei Biosferei „Delta Dunăriiâ€
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
-
genu
- veteran

http://www.anpa.ro/img/comunicate/2009/ ... 034827.pdf
au ramas in urma cu un an .
"Pescuitul sportiv al păstrăvului indigen, fântânel şi a coregonului este oprit începând cu data intrării în vigoare a prezentului ordin şi în perioada 15 septembrie 2007 – 31 decembrie 2008, iar pescuitul lipanului este interzis începând cu data intrării în vigoare a prezentului ordin şi până la 31 mai inclusiv."
Pentru 2009 pe apele de munte nimica nou pe la anpa .
-
ovidiu
- veteran

-
storm xxx scrie:Oare "distinsul" domn care a intocmit ordinul de prohibitie este celebrul Adrian Ionascu de la revista AVENTURI LA PESCUIT?sau e doar o coincidenta de nume.

si eu mi-am pus intrebarea asta.
dar mai e un aspect cu distinsa ANPA si incompetentii sau rau intantionatii ei angajati: permisele inca nu au aparut, (nu exista om cu permis acum) iar prohibitia va incepe cat de curand... cu putin noroc nu se pescuieste pa apele publice jumatate de an, fiindca ANPA este o adunatura de incompetenti. M-as bucura sa fie doar incompetenti.

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
MihaiV
- Moderator

ovidiu scrie:dar mai e un aspect cu distinsa ANPA si incompetentii sau rau intantionatii ei angajati: permisele inca nu au aparut, (nu exista om cu permis acum) iar prohibitia va incepe cat de curand... cu putin noroc nu se pescuieste pa apele publice jumatate de an, fiindca ANPA este o adunatura de incompetenti. M-as bucura sa fie doar incompetenti.

De ce mai Ovidiule? Ce vina au angajatii de la coada vacii ca sefii nu-si fac treaba? De ce sa ii jignesti asa pe toti? Doar fiindca nu esti tu capabil sa iti dai seama cine e de vina?
Normal ca cineva poarta vina, da poate ala esti chiar tu, ca ai votat cum ai votat! Dupa logica ta poate oricine sa zica orice!
-
MihaiV
- Moderator

storm xxx scrie:Oare "distinsul" domn care a intocmit ordinul de prohibitie este celebrul Adrian Ionascu de la revista AVENTURI LA PESCUIT?sau e doar o coincidenta de nume.

E acelasi.
Numa o problema are comunicatul asta: ii lipsesc semnaturile! Apar numele lui Ionascu si Buksz, dar nu a semnat nici unul. O fi doar proiect de comunicat?

-
ovidiu
- veteran

-
MihaiV scrie:ovidiu scrie:dar mai e un aspect cu distinsa ANPA si incompetentii sau rau intantionatii ei angajati: permisele inca nu au aparut, (nu exista om cu permis acum) iar prohibitia va incepe cat de curand... cu putin noroc nu se pescuieste pa apele publice jumatate de an, fiindca ANPA este o adunatura de incompetenti. M-as bucura sa fie doar incompetenti.

De ce mai Ovidiule? Ce vina au angajatii de la coada vacii ca sefii nu-si fac treaba? De ce sa ii jignesti asa pe toti? Doar fiindca nu esti tu capabil sa iti dai seama cine e de vina?
Normal ca cineva poarta vina, da poate ala esti chiar tu, ca ai votat cum ai votat! Dupa logica ta poate oricine sa zica orice!
Sefii ANPA sunt patroni? ANPA e SRL?
nu ma refeream la tanti Alicia care da cu mopul sau la "vrabiuta" care aduce cafele.
Ma refeream la frecata asta de AGENTIE! si la incompetentii ei (sefi).
si da, eu sunt de vina!
chiar daca nu am prins si nu vreau sa prind vreo stiuca curand.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
MihaiV
- Moderator

ovidiu scrie:
Nu, dar nu vad legatura! cu ce-i de vina inspectorul din teritoriu ca cei de la centru nu au tiparit permisele? O fi el de vina cu altele, dar nu cu asta!

-
ovidiu
- veteran

-
Ai dreptate!
dar! pentru mine ANPA este chestia/dracia care trebuia sa se ocupe de soarta pescuitului in roamniaasa ca m-am razgandit: e si vina "vrabiutei" si inspectorului si a lui baselu dar mai ales a noastra.
eu doar voiam sa ma uit cum curge apa in prohibitie...
-
ovidiu
- veteran

-
MihaiV scrie:ovidiu scrie:
Nu, dar nu vad legatura!
legatura este urmatoarea : nefiind patroni si agentia fiind a statului oamenii de acolo ar trebui sa faca ce trebuie! nu ce vor!
dar ei arunca pisica la ceilalti... ca aia nu au facut... ei au vrut... lor le pasa...
iti zic un secret : ii doare'n tur! nici acolo, nu ma indoiesc ca toti care se joaca de-a piscicultura si acvacultura pe acolo, au icre de stiuca in frigider, iar daca nu au inseamna ca tre sa-si cumpere frigider
solutia este urmatoarea: asta e! mi se rupe si mie cum li se rupe si lor.
am terminat cu batut campii, ma duc sa prind salai de lac.
fir intins!