Pro Tv incurajeaza braconajul ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Pro Tv incurajeaza braconajul ?
In stirile prezentate aseara la ora 19 apar si urmatoarele:
http://stirileprotv.ro/video/raiul-pesc ... i/60432450
Braconaj pe care fatucile de la tilivizor il prezinta ca pe o chestie absolut fireasca.
Poftim cultura!
http://stirileprotv.ro/video/raiul-pesc ... i/60432450
Braconaj pe care fatucile de la tilivizor il prezinta ca pe o chestie absolut fireasca.
Poftim cultura!
Parerea mea este ca s-a prezentat o stire si atat...
La cum arata baietzii aia si la ce indura zilele acestea ce-ati fi vrut sa vedeti? Un dialog de genul :
- Dorele du-te fuga acasa si adu-mi si mie lanseta aia Daiwa Exceler, mulineta Shimano...stii tu aia echipata cu fir textil PP de 50 lbs, si vreo 5 shaduri Manns culoarea chartreuse, trase pe jiguri Gamakatsu de 20 grame..ca am vazut ceva miscare in fundatura asta de canal.
- Bai Fane , tinand cont de presiunea atmosferica si de solunara, io zic sa incerci niste twistere motor oil sau un vobler RNR
La cum arata baietzii aia si la ce indura zilele acestea ce-ati fi vrut sa vedeti? Un dialog de genul :
- Dorele du-te fuga acasa si adu-mi si mie lanseta aia Daiwa Exceler, mulineta Shimano...stii tu aia echipata cu fir textil PP de 50 lbs, si vreo 5 shaduri Manns culoarea chartreuse, trase pe jiguri Gamakatsu de 20 grame..ca am vazut ceva miscare in fundatura asta de canal.
- Bai Fane , tinand cont de presiunea atmosferica si de solunara, io zic sa incerci niste twistere motor oil sau un vobler RNR
burtea scrie:La cum arata baietzii aia indura in fiecare zi saracia cu viitura sau fara. Halau' ala cred ca era de la inundatiile din '74
Ai fi uimit daca ai sti cati baieti care arata exact asa nu fac foamea , ba chiar deloc . Stiu eu cativa, de la mine din zona , sa vezi ce case le-a crescut si ce barci , ce motoare . Si astea din braconaj , mai ales cu curent .
De acum inainte sa vezi macel in toate varsaturile . Dar trebuie sa-i intelegem, nu ? Au fost loviti de soarta .
somni
La cum arata cred ca indura si... "ajutorul minim garantat". Indura si digurile reparate tot din banii contribuabililor si alte ajutoare trimise pentru sinistrati. Indura si nefiscalizarea din mediul rural pt ca ... deh, au ponderea cea mai mare in bazinul electoral si nu trebuie suparati.burtea scrie:La cum arata baietzii aia indura in fiecare zi saracia cu viitura sau fara. Halau' ala cred ca era de la inundatiile din '74
Eu nu pot sa inteleg de ce pentru unii care nu au dat niciodata nimic comunitatii nu exista lege, iar banii pe care ii dam noi prin impozite trebuie sa ajunga si la asemenea personaje.
Am uitat o chestie .
Au mai fost inundatii si in alte tari . Dar ati vazut imagini dinastea tampite cu ceva austrieci sau francezi prin baltoace , in chiloti ,cu perdele cu cazane , cu site .... sa fugareasca pesti esuati ?
Asta e nivelul . Tot aud chestia ca ne mai trebuie 20 -30 de ani sau cati dracu ne mai trebuie sa fim ca " others "
Dar va intreb , voi ati vazut vreodata un sobolan transformat in leu?
Asa o sa murim in veci . Amin .
Au mai fost inundatii si in alte tari . Dar ati vazut imagini dinastea tampite cu ceva austrieci sau francezi prin baltoace , in chiloti ,cu perdele cu cazane , cu site .... sa fugareasca pesti esuati ?
Asta e nivelul . Tot aud chestia ca ne mai trebuie 20 -30 de ani sau cati dracu ne mai trebuie sa fim ca " others "
Dar va intreb , voi ati vazut vreodata un sobolan transformat in leu?
Asa o sa murim in veci . Amin .