Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
jonah
- veteran

normal ca spui tot ce iti trece prin cap ,doar nu te cunoaste nimeni.halal sange in pompa

!te-ai umplut de "respect"!Sieg Heil curajosule

-
Zuckala
- utilizator constant

-
Fario_nebunu scrie:stefi oprea scrie:la naiba !
si eu care credeam ca scapam de ei!
specia noua de trogloditi sunt asa numitii --sinistrated moldavians
se hranesc cu buget alimentat de altii si au ca ocupatie de baza carciuma si plimbatul prin europa/
fario tre sa ne cunoastem neaparat
parca suntem din aceasi trupa
Cu placere. Daca ajung prin Resita te caut. Facem daca vrei un cuib si la voi, va dau carticica Capitanului si steag de lupta.

Si eu ma bucur cand descopar romani radicali care nu se tem sa spuna clar cand au ceva de spus. Ca e plina tara de mamaligi, de carnati cu ochi si de tipi care se ascund dupa deget. Eu zic ce cred despre rromi si alte etnii chiar daca platesc amenzi la Consiliul National antidiscriminare.
Poate faceti un drum si pe la Lugoj. Oricum e cam greu sa ne scapam de ei, sarmele astea sunt ''bobinate'' prin toata tara. Nu zic ca n-ar exista printre ei si baieti de treaba, dar eu inca n-am intalnit. Aici in Timis erau cateva sate de nemti, toti gospodari, casele ingrijite... dupa ce au plecat au venit moldoveni in casele lor, au bagat aia si pana si podelele din casa pe foc de puturosi ce erau. De tigani nu mai vorbesc, aia sunt primii pe care nu as vrea sa ii mai vad.
-
Fario_nebunu
- veteran

jonah scrie:normal ca spui tot ce iti trece prin cap ,doar nu te cunoaste nimeni.halal sange in pompa

!te-ai umplut de "respect"!Sieg Heil curajosule

Inca nu a venit momentul sa imi dezvalui identitatea. Ramai conectat la TV si internet si curand o sa afli despre ispravile mele. Acum imi formez grupul de luptatori, selectia e in toi. Dupa aia o sa vuiasca presa si voi accesa acest site de pe lattop wireless in padure, incognito.

-
danone
- veteran

Eu nu vad lucrurile asa. In situatii de forta majora si eu as proceda la fel. Pana la urma si omul este tot un "pradator" ca orice animal. Cand aplici astfel de metode petru a face profit cum fac unii , e alta "mancare de peste".Uitati-va pe Discovery Channel la lectiile de supravietuire cu Less Stroud si Grizzly Bears si vedeti cum prind pastravi cu tepuse si pietre. De asta ce ziceti? Este supravietuire.
-
melculbeat
- veteran

danone scrie:Eu nu vad lucrurile asa. In situatii de forta majora si eu as proceda la fel. Pana la urma si omul este tot un "pradator" ca orice animal. Cand aplici astfel de metode petru a face profit cum fac unii , e alta "mancare de peste".Uitati-va pe Discovery Channel la lectiile de supravietuire cu Less Stroud si Grizzly Bears si vedeti cum prind pastravi cu tepuse si pietre. De asta ce ziceti? Este supravietuire.
care e legatura dintre piatra si setca sau dintre tepusa si aparatul de curent?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
Nemernic
- veteran

Putina dreptate are si Danone, in ceea ce zice. In romania se traieste intr-o continua lupta de supravietuire, numa' ca bear, la un moment-dat, gaseste "lumina" din capatul cararii. Noi, romanii (fie rromi.. fie moldoveni .. sau mai stiu eu ce rasa), suntem atat lei cat si ........ hiene... ne mancam picioarele unii altora ... ca de muncit .. mai greu. De ce sa ne facem bataturi in palme, cand la "bodega" putem lua berea pe "caiet" ? ....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
Zuckala
- utilizator constant

-
danone scrie:Uitati-va pe Discovery Channel la lectiile de supravietuire cu Less Stroud si Grizzly Bears si vedeti cum prind pastravi cu tepuse si pietre. De asta ce ziceti? Este supravietuire.
Eu pe ''Grizzly Bears'' i-am vazut prinzand somoni doar cu ghearele
In alta ordine de idei, supravietuitorii aia de pe Discovery prind cat sa manance o data, nu se apuca sa vanda sau sa duca acasa la pisica. Si daca da cumva peste ei vreo ploaie (nu inundatie) se ingrijesc de adapostul lor (nu asteapta sa faca altii) si se culca nemancati (nu imbatati).
-
adrian frunza
- veteran

nu inteleg, cum puteti crede ca apartenenta la un spatiu geografic balcanic poate determina si induce comportamente,caractere,noncalitati sau dimpotriva calitati .
daca nu exista un imperiu european care sa va ocupe 300 de ani, sa va spele ,sa va scoleasca, sa va umileasca(secundum nationum ) acum ,erati oficial, ceea ce sunteti de fapt in subsidiar :cimpanzei cu meningita .
ideea ca apartineti unei elite e numai in capul vostru .
raiosii care poseda un calibru intelectual de tipul celui excretat in topic ar trebui sa stie ca "toti prostii stiu ,scopul e sa intelegi"
walleye
-
semlecangheorghe
- veteran

Nea Frunza multumim ca ne-ai inobilat forumu" asta cu prezenta, sa inteleg ca pe ceilalti "rapitori","telectualii ievoluati ca domnia ta precum si gazetarii "pullitzer"se cam plictisesc??

Ce mai face ziarristul terminator,eu unul ii simt lipsa...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Zuckala
- utilizator constant

-
adrian frunza scrie:nu inteleg, cum puteti crede ca apartenenta la un spatiu geografic balcanic poate determina si induce comportamente,caractere,noncalitati sau dimpotriva calitati .
Nu cred, sunt convins, de influente ai auzit?