Pro Tv incurajeaza braconajul ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 06 Iul 2010, 09:57

[quote="jonah"]
rade ciob de oala sparta ! cand am fost la Sarulesti am vazut niste trogloditi prin satele alea imputite de tzigani din Calarasi de ma apuca greata .cunosc bine satele Moldovei dar crede-ma ca primitivi si neanderthalieni ca in satele de langa Sarulesti NU am vazut .asa ca mai bine gazeaza-i pe vecinii tai intai si pe urma pe ai mei :lol:[/quote]

Moldovenii sunt oameni faini :)
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Re: re

Mesaj de Zuckala » 06 Iul 2010, 10:06

ionutz_gr scrie: Moldovenii sunt oameni faini :)
Lasa-i pe altii sa va laude :wink:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 06 Iul 2010, 10:13

Nu are rost controversa asta din cauza unui personaj , destul de ciudat !!!!

Pentru cel numit Fario , de la toti moldovenii : http://www.youtube.com/watch?v=3hvYZyvbgOg

Si sunt jumatate banatean . Cu radacini tot pe Dunare , la Berzasca .

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Iul 2010, 16:29

blackmamba scrie:Nu are rost controversa asta din cauza unui personaj , destul de ciudat !!!!

Pentru cel numit Fario , de la toti moldovenii : http://www.youtube.com/watch?v=3hvYZyvbgOg

Si sunt jumatate banatean . Cu radacini tot pe Dunare , la Berzasca .
Mai stimabililor moddoveni, mi se adeverste ce stiam deja: ca nu prea aveti simtul umorului...va sare mustarul imediat cum vine vorba de metodele de a va mai imputina numeric. Bine, treaca de la mine, accept sa ramaneti cat sunteti acum, dar atat, fara spor demografic pe inca 100 de ani. Sunteti multumiti acum? :lol: Inclusiv dl Frunza caruia ii recomand sa cante din frunza cand ii vine sa spuna vreo sudalma in dulce grai moldovinesc!!!

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 06 Iul 2010, 20:48

ba da prosti suntetzi,cum sa doritzi sa vina mega viitura,daca stam la oras credetzi ca suntem feritzi,nici gand.....

....aia din videoclip sigur erau tzigani,ca numai astia se inmultzesk in tzara asta si sunt ca lipitorile, tot ce pika suggg......oameni lovitzi de apa nu cred ca le venea sa mearga sa adune pestii, scoteau apa din casa....

....ca e saracie in satele din moldova e de stiut,dar asa e in marea majoritate a tzarii acolo unde orasul e departe,peste tot e asa, nu numai acolo,exemple pot da, dar asta nu e un motiv sa radem de ei si sa le dorim raul,pana la urma nu e vina lor ci a celor care ne conduk de la bucuresti pana la primaru din sat care trebuiau sa se gandeaska la binele oamenilor atunci cand se stie ca e zona inundabila sau e supusa furiei naturii(uitatziva la olandezi ce au realizat si inca realizeaza,niciodata nu au odihna,si acum dupa ani isi aduk aminte de ziua in care apa le-a intrat in casa) .....

.....multzi sunt batrani care isi traiesk ultimele zile din ce le da pamantul si d-zeu, sunt cu frika de d-zeu,sunt oameni care daka ai vreo problema te ajuta fara a astepta ceva la schimb,iar cei tineri isi fak un viitor asa cum pot,pe astia ii punetzi la zid,oare ei au taiat padurile, au halit cimentul ptr diguri,si altele......

.... sa nu dea d-zeu sa tzi se umple casa de apa dupa ce ai muncit o viatza la ea,sa itzi inunde pamantul unde ai cele ptr anu care vine,sa itzi ia animalele care te fak sa treci iarna grea,sa nu sufere bunici,parintzi sau copii......

...cei care au vandut materialele care li s-a dat si le-au baut sa nu mai primeaska nimik,sa traiaska asa cum si-au asternut,sa stea sa se intrebe cum a fost cand d-zeu le-a intins mana si ei au scuipat in ea.....

...eu ii multzumesk lui d-zeu ca nu a dat cu gheatza aici unde stau sa imi strice munka si banii bagatzi in gradinutza de care mi-e drag si de unde imi iau legumele ''curate''......

....dupa sange ma trag din apuseni de langa scarisoara,acolo ca si in moldova au taiat padurile dupa revolutzie pana cand nu au mai avut ce taia si s-au mutat la munte,nimeni de la RNP nu le-a explikat sa nu o taie pe toata deodata,au fost in mana cu ei si acum dupa ani de zile inca mai sunt viituri dar nu asa de mari ca si in trecut,dar in schimb iarna baga zapada in ei cum nu au avut....

..... stau si ma intreb, a meritat banii facutzi deodata ca sa tragi toata viatza si sa ajungi de unde ai plekat,dar de, unde nu e cap vai de picioare.......

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Iul 2010, 14:44

Prieteni, ca sa vedeti ca nu toti jurnalistii sunt o apa si un pamant iata ca cei de la Romania Libera prezinta mai obiectiv fenomenul "pescarilor de inundatii" desi nici ei nu zic ca e braconaj....doar ca e imoral ca unii sa incarce saci cu balast ptr dig si altii sa pescuiasca nonsalan!
http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl ... 92897.html

Genial e citatul asta scos din putul gandirii de un localnic pescar improvizat

"Suntem de pe meleaguri si toată lumea stie cs odats ce s-a dat alerts de grad maxim, islazurile dimprejur dispar sub aps şi vin să ms distrez" explica reteta din spatele mobilizarii exemplare a pescarilor în zonele inundate Marinica (52 ani). Tovarăşul sau Ivan, care da la peste cu doua undite în acelasi timp, a prins un kil si jumate în doua ore. Nu se simte jenat că încearca sa vada partea plina a paharului: "Venim, nu ne ruşinam, ca a intrat el (n.r. fluviul) , nu l-am băgat noi, asta e natura. Noi nu ne bucuram de inundatii, dar e timpul liber al nostru. Am o pauza, de sapat nu pot sa dau cu sapa ca e ud pămantul şi atunci vin aici sa ma recreez. Cand Dunărea da pe-afara si umple campurile e mai usor sa pescuiesti, ca pestilor le place sa se bage printre plante si-s uşor de prins. Ca să te duci pe malul Dunarii trebuie să ai scule mai bune. Nu poti fara lansete".
Deci asa vin lucrurile. Ca sa pescuiesti normal in Dunare fir-ar sa fie trebuie lansete si alea costa dom'le :lol: si ce nu zice agar :lol: ciul asta mai trebuie si permis de pescuit, permis de frontiera pe cand asa, trai neneaca!

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 07 Iul 2010, 18:45

Bah, dar nimeni nu i-a multumit proteveului !

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 07 Iul 2010, 19:06

Fario ai dreptate.la carat saci si ridicat diguri sunt la carciuma dar la ciugulit fructele dulci ale inundatiei(ajutoare de tot felul,materiale de constructie ,peste venit cu apa mare)
astia sunt conationalii nostri si daca ne uitam in san suntem si noi un pic individualisti dar tre sa acceptam ca in unele zone nu poti aplica teoria lui Darwin.ca are si maimuta mandria ei!
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 07 Iul 2010, 19:09

peste pe gratis sa fie ca tzigani sunt destui,
dar si riscul e mare ,daca se ineaca la peste atunci sa fi vazut stire la gunoiul protv.
niste cetateni din zona moldovei ,siliti de foame au ajuns pe fundul canalului si autoritatile nu mai dau ajutoare de inmormantare.

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 07 Iul 2010, 19:12

partea nasoala e ca animalele astea nu au platit un leu impozit in viata lor dar profita la maxim
ajutoare sociale,pensii de handicap,pensii de boala etc.
daca se inecau javrele sa fi vazut cum ii plangea protv ul si tot autoritatile alea platite din banii fraierilor erau de vina.

Scrie răspuns