Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Radu_
- veteran

blackmamba scrie:
Asta e nivelul . Tot aud chestia ca ne mai trebuie 20 -30 de ani sau cati dracu ne mai trebuie sa fim ca " others "
Dar va intreb , voi ati vazut vreodata un sobolan transformat in leu?
Asa o sa murim in veci . Amin .
sad but true

-
adiwolf
- veteran

bogdan_br scrie:...trebuiau sa practice C&R

trebuia sa mearga la intarirea digurilor sau desfundarea santurilor.
eu unul am vazut ce s-a intamplat la inundatiile din 2006 din zona Rast - Bistret
aceleasi probleme, aceleasi imagini, aceleasi personaje, nimic nu s-a schimbat, decat locatia, tara si oamenii au ramas aceeasi din nefericire

-
SVF
- veteran

Multzi necajitzi,dar unii si cand primesc materiale de c-tii le vand pe bautura.
-
geppetto
- veteran

-
elias scrie:Multzi necajitzi,dar unii si cand primesc materiale de c-tii le vand pe bautura.
ca doar n-o sa le vanda pe carti. lasa ca vin alte inundatii si vin alti bani

-
grey-wolf
- veteran

inundatiile sunt pentru uni mana cereasca. raiul pe pamint . peste la greu in baltoace si canale de irigatie (rast bistret 2006) oameni cu masini din toata tara la cules de peste (cu jeep-uri nu numai dacii) braconieri de care ti se rupe inima ca sunt ,,necajiti " . puturosi care in loc sa isi adune ce le a mai ramas asteapta sa o faca jandarmii in locul lor si ei stau in circiumi. asa e de fiecare data. de ce ar fi alt fel acum ? la fel se va da de pomana , la fel se vor da ajutoare tot asa se vor vinde aceste ajutoare (in moldova a fost un caz prezentat la tv in care chear primarul cumpara materialele de la oameni ) la fel se vor fura din fonduri , la fel nu se vor face diguri ..... la fel vom astepta pomana ! istoria se repeta .
asa va fi vesnic noroc ca nu sunt nemuritor
-
Fario_nebunu
- veteran

grey-wolf scrie:inundatiile sunt pentru uni mana cereasca. raiul pe pamint . peste la greu in baltoace si canale de irigatie (rast bistret 2006) oameni cu masini din toata tara la cules de peste (cu jeep-uri nu numai dacii) braconieri de care ti se rupe inima ca sunt ,,necajiti " . puturosi care in loc sa isi adune ce le a mai ramas asteapta sa o faca jandarmii in locul lor si ei stau in circiumi. asa e de fiecare data. de ce ar fi alt fel acum ? la fel se va da de pomana , la fel se vor da ajutoare tot asa se vor vinde aceste ajutoare (in moldova a fost un caz prezentat la tv in care chear primarul cumpara materialele de la oameni ) la fel se vor fura din fonduri , la fel nu se vor face diguri ..... la fel vom astepta pomana ! istoria se repeta .
Ce bine ar fi sa vina o mega-viitura din asta pe Siret si Prut concomitent si sa inece vreo treime din moldoveni, mai ales pe aia betivi si lenesi, si in locul alora sa se populeze si Moldova cu sute de mii de ardeleni si banateni! Oare mi se va indeplini vreodata visul?

-
jonah
- veteran

Fario_nebunu scrie:grey-wolf scrie:inundatiile sunt pentru uni mana cereasca. raiul pe pamint . peste la greu in baltoace si canale de irigatie (rast bistret 2006) oameni cu masini din toata tara la cules de peste (cu jeep-uri nu numai dacii) braconieri de care ti se rupe inima ca sunt ,,necajiti " . puturosi care in loc sa isi adune ce le a mai ramas asteapta sa o faca jandarmii in locul lor si ei stau in circiumi. asa e de fiecare data. de ce ar fi alt fel acum ? la fel se va da de pomana , la fel se vor da ajutoare tot asa se vor vinde aceste ajutoare (in moldova a fost un caz prezentat la tv in care chear primarul cumpara materialele de la oameni ) la fel se vor fura din fonduri , la fel nu se vor face diguri ..... la fel vom astepta pomana ! istoria se repeta .
Ce bine ar fi sa vina o mega-viitura din asta pe Siret si Prut concomitent si sa inece vreo treime din moldoveni, mai ales pe aia betivi si lenesi, si in locul alora sa se populeze si Moldova cu sute de mii de ardeleni si banateni! Oare mi se va indeplini vreodata visul?

rade ciob de oala sparta ! cand am fost la Sarulesti am vazut niste trogloditi prin satele alea imputite de tzigani din Calarasi de ma apuca greata .cunosc bine satele Moldovei dar crede-ma ca primitivi si neanderthalieni ca in satele de langa Sarulesti NU am vazut .asa ca mai bine gazeaza-i pe vecinii tai intai si pe urma pe ai mei

-
adrian frunza
- veteran

fario ,du-te ba la otv si prezinta-ti tezele neonaziste ,nu refula pe un site de pescuit .o sa faci audienta cu idioteniile care le debitezi .
daca tu crezi ca lucrurile merg aiurea in tara din cauza moldovenilor si a oamenilor amarati esti mai p...... decat prevede legea .
ai fi tu ala alesul ,care imparte lumea in buni si rai .esti penibil

walleye
-
Zuckala
- utilizator constant

-
unde erau cei de la ANPA? unde erau asociatiile de pescari care se lauda ca s-au infiintat pentru binele pescarilor? Astia trebuiau sa fie acolo si sa salveze pestii aia inainte sa apuce alde Vasile si Gheorghe sa puna mana pe ei.