Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

adrian frunza scrie:
raiosii care poseda un calibru intelectual de tipul celui excretat in topic ar trebui sa stie ca "toti prostii stiu ,scopul e sa intelegi"
Oooo, quelle honeur, monsieur Feuille (Frunza)!

Enchante! Presupun ca acest mesaj provine de la bunul dv amic Gerula. Si mentor, sa nu uit. Care desigur e departe de a fi balcanic!

Pentru ca e somalez de-a dreptul ca apucaturi!
-
Zuckala
- utilizator constant

-
adrian frunza scrie: daca nu exista un imperiu european care sa va ocupe 300 de ani, sa va spele ,sa va scoleasca, sa va umileasca(secundum nationum ) acum ,erati oficial, ceea ce sunteti de fapt in subsidiar :cimpanzei cu meningita .
ideea ca apartineti unei elite e numai in capul vostru .
raiosii care poseda un calibru intelectual de tipul celui excretat in topic ar trebui sa stie ca "toti prostii stiu ,scopul e sa intelegi"
Ca suntem mai spalati si mai scoliti stiu, dar cu ce au fost umiliti banatenii tot nu inteleg? Poate ca le-au fost schimbate plugurile de lemn cu altele de fier? Cimpanzeii cu meningita au venit mult mai tarziu in Banat... cu si pe (sarmaaa) trenul foamei.
80% din criminalii, (ma refer la cei pentru un pahar de bautura, pentru o amarata de pensie a bunicului) violatorii de babe si restul de scursuri pe care ii arata la stiri sunt moldoveni, ma intreb, oare aia ce calibru intelectual poseda?
-
semlecangheorghe
- veteran

Alo domnu"Fario,asa ca intre clone ,cum va permiteti sa calificati drept somalez un asa nobil tarabostes??

Acuma domnia sa se ocupa cu amuzament de prezicerile unei caracatite captive,si, impreuna cu domnu Frunza au niste discutii asa de interesante pe topicul ala ce se vrea a fi de top,ca ....se cam plictisesc ,pesemne,caz in care buna este si compania "cimpanzeilor cu meningita".Genii,genii,da-i greu sa dialoghezi de unul singur,ca de trebuie si sa intrebi si sa raspunzi,nu-i asa??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
jonah
- veteran

Fario_nebunu scrie:jonah scrie:normal ca spui tot ce iti trece prin cap ,doar nu te cunoaste nimeni.halal sange in pompa

!te-ai umplut de "respect"!Sieg Heil curajosule

Inca nu a venit momentul sa imi dezvalui identitatea. Ramai conectat la TV si internet si curand o sa afli despre ispravile mele. Acum imi formez grupul de luptatori, selectia e in toi. Dupa aia o sa vuiasca presa si voi accesa acest site de pe lattop wireless in padure, incognito.

iei si moldoveni in trupa ta de comando ? din aia...baieti valabili nu ciofligari

-
adrian frunza
- veteran

hai ca v-ati inviorat ! ati papat tot ? acum faceti tutu

walleye
-
semlecangheorghe
- veteran

Ma asteptam la o replica mai plina de substanta...asta-i ca banala,dom profesor..

S-au blocat nitel sinapsele?
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
adrian frunza
- veteran

"S-au blocat nitel sinapsele?"
e prima idee care iti trece prin cap cand lucrezi in 2 neuroni si aia obositi .hard ars ,softul varza ,incearca o autocombustie .
walleye
-
catalin66
- veteran

Asa , asa certati-va . In timpul asta braconierii de ce neam or fi ei isi vad nestingheriti de treburi .
Sunt convins ca daca s-ar intalni niste braconieri moldoveni ( in primul rand , ca astia sunt mai rai ) ardeleni si eventual banateni nu ar avea nici o treaba unii cu altii . S-ar intelege de minune .
Dar noi minti super luminate dam cu mucii in fasole si ne porcaim unii pe altii .
La ce mama dracului foloseste ?
De fapt , asa e neamul asta tot , indiferent de pe ce meleaguri .
PROST SI FUDUL
Hai , certati-va , porcaiti-va , uriti-va !!!
-
stefi oprea
- veteran

fario ,ramanem in contact
nu dezvalui identitatea ,macar tu sa fii din umbra si sa lovesti necrutator!
ha ha ha -morocari de la moldova sunteti p[reveniti
eu nu prea as calca pe acolo
duc aici acasa o lupta fructuasa impotriva lor
sper sa ii vad la tv in categoria -specie pe cale de disparitie sau chiar disparuta
lasa sa-si vbata capul antropologii cu adn-ul lor sa refaca specia pt. muzee si gradini zoologice
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
-
stefi oprea
- veteran

sper ca amicii moldoveni sa nu se supere pt. ca totul este o gluma!
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"