Posturi TV despre pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Posturi TV despre pescuit
salutari!!!
stie careva ce posturi tv despre pescuit si cum se numesc? ..am mai vazut intr-un topic o discutie pe tema asta dar nu mai stiu care e si nu mai stiu cum se numeau canalele respective.
multam !
stie careva ce posturi tv despre pescuit si cum se numesc? ..am mai vazut intr-un topic o discutie pe tema asta dar nu mai stiu care e si nu mai stiu cum se numeau canalele respective.
multam !
Adresa postului a mai fost scrisa pe site si este cam asta: HotBird 13g E 11681 V 27500 3/4 318 318 Viaccess 1 - pe satelit in pachetul AB Sat
Prin satelit are si teletext. Pe MBIT firma de cablu prin care receptionez acest post TV, se prinde in UIF printre ultimile canale. Nu se transmite si teletextul prin MBIT (firma de cablu MBIT)
Prin satelit are si teletext. Pe MBIT firma de cablu prin care receptionez acest post TV, se prinde in UIF printre ultimile canale. Nu se transmite si teletextul prin MBIT (firma de cablu MBIT)
Ca sa iti faci o idee (ce-i drept destul de vaga) poti intra si aici: http://www.chasseetpechetv.fr/
Chiar ma bucur daca l-ai gasit.... o sa am si eu cu cine comenta unele emisiuni de pescuit
In sfarsit mai e cineva care sa urmareasca acest post.
O sa vezi ca nu o sa iti para rau... ai sa inveti multe lucruri utile si placute, mai ales daca te pasioneaza pescuitul.
Eu chiar mi-am facut captura la unele emisiuni
dintre care vreo doua emisiuni atelier, despre confectionarea mustelor si nalucilor artificiale 

In sfarsit mai e cineva care sa urmareasca acest post.
O sa vezi ca nu o sa iti para rau... ai sa inveti multe lucruri utile si placute, mai ales daca te pasioneaza pescuitul.
Eu chiar mi-am facut captura la unele emisiuni