Posturi TV despre pescuit
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Daniel Costache
- junior
Sa stii ca m-am gandit la varianta asta... Am zis ca daca reusesc sa fac un CD, doua si sa trimit unul la Bucuresti si unul in Timisoara.... si de-acolo sa se multiplice. Sau, ar mai fi o varianta, sa vorbim cu dan sau cu administratorul, poate se mai pot pune la dispozitie cateva sute de mega de spatiu care sa fie umpluti cu informatie si goliti periodic.
- Daniel Costache
- junior
alo costica, edwin, juristii, ia ziceti parerea voastra
Paul, daca le dai la prieteni nu cred ca ai putea avea vreo problema
pe de alta parte nu cred ca eu le pot pune pe site
desi daca apare vreo problema juridica il pot face site "ilegalist" si il mutam in insulele Bantu Bantu, cu domeniu pe numele lui Mobutu
Paul, daca le dai la prieteni nu cred ca ai putea avea vreo problema
pe de alta parte nu cred ca eu le pot pune pe site
desi daca apare vreo problema juridica il pot face site "ilegalist" si il mutam in insulele Bantu Bantu, cu domeniu pe numele lui Mobutu

- costica_fishing
- veteran
Interesanta chestiunea!
Apropos materiale video, la ultimele intruniri de la carciuma (joi seara0 am incerca sa vizionam o caseta a lui Lucian Anghel cu pescuit de somn pa Volga. Suna super. Mai intai n-am avut video, apoi... Pan' la urma o vedem noi.
Cu privire la incalcarea drepturilor de autor (desi e discutabil), cred ca Dan poate gasi o cale de a ne permite sa incarcam diferite fishiere, "pe raspunderea utilozatorului", cu un soi de "disclaimer" inainte, unde sa incarce fiecare ce-l duce capul.
Insa cred ca dpdv tehnic solutia dc++ e mai buna.
Facem un hub al nostru si gata
Si acolo, legea junglei. Numai sa nu bagati filme cu femei si sa le rebotezati cu "... fishing in .....", ca iar imi pierd credibilitatea
Apropos, transferul de pe site la mine merge cam greutz. Nu ca m-as plange, dar e loc de mai bine. Acu' sunt pe Zapp. Dar imi bag prin cablu cand imi fac birou nou.
Astept vesti de la voi.
Apropos materiale video, la ultimele intruniri de la carciuma (joi seara0 am incerca sa vizionam o caseta a lui Lucian Anghel cu pescuit de somn pa Volga. Suna super. Mai intai n-am avut video, apoi... Pan' la urma o vedem noi.
Cu privire la incalcarea drepturilor de autor (desi e discutabil), cred ca Dan poate gasi o cale de a ne permite sa incarcam diferite fishiere, "pe raspunderea utilozatorului", cu un soi de "disclaimer" inainte, unde sa incarce fiecare ce-l duce capul.
Insa cred ca dpdv tehnic solutia dc++ e mai buna.
Facem un hub al nostru si gata

Apropos, transferul de pe site la mine merge cam greutz. Nu ca m-as plange, dar e loc de mai bine. Acu' sunt pe Zapp. Dar imi bag prin cablu cand imi fac birou nou.
Astept vesti de la voi.