Posturi TV despre pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 03 Ian 2005, 19:43

...o sa fac si eu captura la greu mai ales ca o fac direct de pe satelit si se vede brici.O sa imi fac o videoteca cu capturi de pe acest post ca cine stie poate o sa mai trebuiasca "material didactic " pe viitor. :D

valeron

Mesaj de valeron » 03 Ian 2005, 22:47

L-ati prins pe DUMNEZEU de picior!!!
Smecherilor!!!!!

Daniel Costache
junior
junior

Mesaj de Daniel Costache » 04 Ian 2005, 15:12

daca tot ati capturat ceva acum poate va ganditi sa si eliberati ceva :D
poate reusim si noi sa agatam ceva de pe dc++ sau alte "balti"
Fir intins

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 04 Ian 2005, 15:23

Sa stii ca m-am gandit la varianta asta... Am zis ca daca reusesc sa fac un CD, doua si sa trimit unul la Bucuresti si unul in Timisoara.... si de-acolo sa se multiplice. Sau, ar mai fi o varianta, sa vorbim cu dan sau cu administratorul, poate se mai pot pune la dispozitie cateva sute de mega de spatiu care sa fie umpluti cu informatie si goliti periodic.

Daniel Costache
junior
junior

Mesaj de Daniel Costache » 04 Ian 2005, 16:13

asta se numeste incalcarea drepturilor de autor din pacate si se sanctioneaza grav :oops: :evil:
dar daca dai share sau mai trimiti cate un cd, asa din greseala, catre mal de mare sau alte directii dorite, promit in mod solemn sa nu dezvalui baietilor buni de la BSA sursa :D :D :D
Fir intins

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 04 Ian 2005, 16:16

:oops: Ma mai gandesc! :roll:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Ian 2005, 19:00

alo costica, edwin, juristii, ia ziceti parerea voastra

Paul, daca le dai la prieteni nu cred ca ai putea avea vreo problema
pe de alta parte nu cred ca eu le pot pune pe site
desi daca apare vreo problema juridica il pot face site "ilegalist" si il mutam in insulele Bantu Bantu, cu domeniu pe numele lui Mobutu :lol:

valeron

Mesaj de valeron » 04 Ian 2005, 19:11

Daca va ganditi la DC++...e o idee buna...si e simplu...

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 04 Ian 2005, 19:19

...pai care o sa vrea ceva capturi va stau si eu la dispozitie numai sa spuneti cu ce vreti ca atat de multe se dau pe postul asta de nu stii la ce sa te mai uiti.Eventual dati pe pm o adresa ceva.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 05 Ian 2005, 02:30

Interesanta chestiunea!

Apropos materiale video, la ultimele intruniri de la carciuma (joi seara0 am incerca sa vizionam o caseta a lui Lucian Anghel cu pescuit de somn pa Volga. Suna super. Mai intai n-am avut video, apoi... Pan' la urma o vedem noi.

Cu privire la incalcarea drepturilor de autor (desi e discutabil), cred ca Dan poate gasi o cale de a ne permite sa incarcam diferite fishiere, "pe raspunderea utilozatorului", cu un soi de "disclaimer" inainte, unde sa incarce fiecare ce-l duce capul.

Insa cred ca dpdv tehnic solutia dc++ e mai buna.
Facem un hub al nostru si gata :roll: Si acolo, legea junglei. Numai sa nu bagati filme cu femei si sa le rebotezati cu "... fishing in .....", ca iar imi pierd credibilitatea :twisted:

Apropos, transferul de pe site la mine merge cam greutz. Nu ca m-as plange, dar e loc de mai bine. Acu' sunt pe Zapp. Dar imi bag prin cablu cand imi fac birou nou.

Astept vesti de la voi.

Scrie răspuns