Posturi TV despre pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
daca se intampla cumva sa dati drumul hub-ului de pe DC++ puteti sa dati un anunt pe aici pe forum pe undeva, cu numele pe care il are.... ca sunt o gramada de oameni interesati de chestia asta, oameni care ar avea si ei cate ceva de share-uit.... tot legat de pescuit....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- bluesky1ro
- utilizator constant
Salut, in legatura cu salmo, personal am avut rezultate mai bune decit cu rapala, in Germania in magazinele de pescuit Salmo aveau acelasi pret ca si Rapala
.
In legatura cu Dc++ cred ca cel mai util ar fi sa faca cineva un canal pe dc++, adresa data in aceasta rubrica momentan nu functioneaza.
Personal am vreo 17 GB de filme de pescuit luate de pe internet (stiuca, pastrav, crap), in Europa majoritatea filmelor facute sunt cu crapi, la nordici am gasit filme cu stiuca si pastravi.
Astept cu mare interes deschiderea hubului.

In legatura cu Dc++ cred ca cel mai util ar fi sa faca cineva un canal pe dc++, adresa data in aceasta rubrica momentan nu functioneaza.
Personal am vreo 17 GB de filme de pescuit luate de pe internet (stiuca, pastrav, crap), in Europa majoritatea filmelor facute sunt cu crapi, la nordici am gasit filme cu stiuca si pastravi.
Astept cu mare interes deschiderea hubului.

Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...