Posturi TV despre pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 14 Ian 2005, 11:11

eu am facut ceva capturi cu niste emisiuni de prins salau, stiuca, pastrav dar acum m-am mutat in casa noua si tre sa imi aduc toata instalatia satelit aici si cred ca o sa dureze ceva ca tre sa construiesc un suport.Dar ce am pot sa va servesc dar numai pe cd.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Ian 2005, 11:14

nutzu_z intra pe un dc++ hai sa stabilim un hub pana se face unul special si poate reusim sa le vedem si noi
daca nu fa nota de plata si spune sa-ti trimit adresa :) :D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 14 Ian 2005, 11:24

Nutzu,

Vreeaaaauuuuuu!!! si eu..
eu am doar niste emisiuni Pescar Hoinar captura pe PC, ceva salau, stiuca, pastrav
..dar sa nu fie format DVD ca nu suporta

Codrut
junior
junior

Mesaj de Codrut » 16 Ian 2005, 04:09

Chasse et Peche are reprezentant in Bucuresti. Si stiu foarte bine ca e ieftin tare. Deci orice cablist are posibilitatea sa-l distribuie in retea. Mergeti la ei si dati-le cu lingurile in cap altfel cum se face loc in banda sau mai scot mogulii nostri vreun post de telenovele ori ceva gen ctrl-c-ctrl-v-de-la-CNN pescuitul risca sa ramana pe dinafara forever.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 16 Ian 2005, 08:10

adilucu scrie:vedeti ca-s bune? nu numai scumpeturile de rapala :D
salmo sunt cunocute si in sua.
Eu am catalogul Salmo U.S.A. Product Guide 2005 cu voblerele salmo ce se pot cumpara in U.S.A.
Probabil am sa comand cateva desi preturile sunt mari(cel mai ieftin $7,29 si cel mai scump $28,95),fiind mai scumpe decat Rapala!!!!

Jean Scurtu

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 17 Ian 2005, 17:13

Referitor la Chasse et Peche... Am reusit sa inregistrez aseara o emisiune-atelier despre realizarea unui streamer: Rabbit Zonker.
Foarte usor de realizat si destul de eficace.
Parerea mea: foarte interesante emisiunile acestea, atelier (asa le-am denumit eu) Ele se numesc: La semaine du moucheur

Un rezumat:
Vous allez obtenir avec cette émission les meilleurs conseils pour bien pêcher la truite à la mouche, il faut utiliser la bonne soie, le bon matériel et surtout avoir la bonne technique ! La mouche présentée aujourd'hui est le rabbit zonker, un gros stre amer originaire de la Nouvelle Zélande.
Pentru cei interesati de programe (poate nutzu_z) se gasesc aici pe toata saptamana: http://www.chasseetpechetv.fr/progrs/progr1.htm

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 17 Ian 2005, 18:54

mersi Paul dar cred ca deabia peste o saptamana o sa imi aduc instalatia satelit de unde am stat ca sa o montez aici(domiciliu definitiv). Pana atunci :( :( :( :( nu vad nik! :) :( :(

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Ian 2005, 14:43

Fir Intins,pe Antena 1,nu mai exista?Nici Pescar Hoinar,pe TVR 2?Bine macar ca mai avem Info Pescar,pe OTV...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 24 Ian 2005, 09:50

Jean Scurtu scrie:
adilucu scrie:vedeti ca-s bune? nu numai scumpeturile de rapala :D
salmo sunt cunocute si in sua.
Eu am catalogul Salmo U.S.A. Product Guide 2005 cu voblerele salmo ce se pot cumpara in U.S.A.
Probabil am sa comand cateva desi preturile sunt mari(cel mai ieftin $7,29 si cel mai scump $28,95),fiind mai scumpe decat Rapala!!!!

Jean Scurtu
Aici sunt mai ieftine decat Rapala. Inca nu am vazut nici un model Salmo la 7$.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Ian 2005, 21:06

Acolo Rapala este mai ieftin pentru ca,probabil se fabrica si in state,Salmo e aici mai ieftin ca suntem mai aproape de Polonia.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns