Posturi TV despre pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Chasse et Peche are reprezentant in Bucuresti. Si stiu foarte bine ca e ieftin tare. Deci orice cablist are posibilitatea sa-l distribuie in retea. Mergeti la ei si dati-le cu lingurile in cap altfel cum se face loc in banda sau mai scot mogulii nostri vreun post de telenovele ori ceva gen ctrl-c-ctrl-v-de-la-CNN pescuitul risca sa ramana pe dinafara forever.
Eu am catalogul Salmo U.S.A. Product Guide 2005 cu voblerele salmo ce se pot cumpara in U.S.A.adilucu scrie:vedeti ca-s bune? nu numai scumpeturile de rapala![]()
salmo sunt cunocute si in sua.
Probabil am sa comand cateva desi preturile sunt mari(cel mai ieftin $7,29 si cel mai scump $28,95),fiind mai scumpe decat Rapala!!!!
Jean Scurtu
Referitor la Chasse et Peche... Am reusit sa inregistrez aseara o emisiune-atelier despre realizarea unui streamer: Rabbit Zonker.
Foarte usor de realizat si destul de eficace.
Parerea mea: foarte interesante emisiunile acestea, atelier (asa le-am denumit eu) Ele se numesc: La semaine du moucheur
Un rezumat:
Foarte usor de realizat si destul de eficace.
Parerea mea: foarte interesante emisiunile acestea, atelier (asa le-am denumit eu) Ele se numesc: La semaine du moucheur
Un rezumat:
Pentru cei interesati de programe (poate nutzu_z) se gasesc aici pe toata saptamana: http://www.chasseetpechetv.fr/progrs/progr1.htmVous allez obtenir avec cette émission les meilleurs conseils pour bien pêcher la truite à la mouche, il faut utiliser la bonne soie, le bon matériel et surtout avoir la bonne technique ! La mouche présentée aujourd'hui est le rabbit zonker, un gros stre amer originaire de la Nouvelle Zélande.
Fir Intins,pe Antena 1,nu mai exista?Nici Pescar Hoinar,pe TVR 2?Bine macar ca mai avem Info Pescar,pe OTV...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Aici sunt mai ieftine decat Rapala. Inca nu am vazut nici un model Salmo la 7$.Jean Scurtu scrie:Eu am catalogul Salmo U.S.A. Product Guide 2005 cu voblerele salmo ce se pot cumpara in U.S.A.adilucu scrie:vedeti ca-s bune? nu numai scumpeturile de rapala![]()
salmo sunt cunocute si in sua.
Probabil am sa comand cateva desi preturile sunt mari(cel mai ieftin $7,29 si cel mai scump $28,95),fiind mai scumpe decat Rapala!!!!
Jean Scurtu
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Acolo Rapala este mai ieftin pentru ca,probabil se fabrica si in state,Salmo e aici mai ieftin ca suntem mai aproape de Polonia.
Michael va recomanda Regulamentul forumului