Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

meas scrie:
-prefer sa fiu amendat ca nu am dat actele decat sa vorbesc cu "omul legii",el avand actele mele in mana lui si scriind ce-l taie capul in PV.
Pai pe cine amendeaza daca zici ca nu ai actele , mai tre doar sa spui ca nu ai bani la tine , sau preferi o plimbare pin la sectie !
Ai dreptate , politistii mai scriu citeodata in plus prin procesu verbal , stiu sigur , insa la tipi care merita asta .
Fir Intins!!!
-
MihaiV
- Moderator

SF scrie:MihaiV scrie: Ca unele persoane (care nici nu au drept de control) recurg la minciuni si amenintari pentru a tine cu dintii de monopol, asta e alta poveste si nu are legatura cu legea.
La ce persoane te referi !?
Fir Intins!!!
Uite un exemplu:
veleno scrie:Interesant ce spuneti voi aici cu reciprocitatea asta..mi-aduc aminte ca vara trecuta eram pe la calimanesti,vrancea si intr-o noapte vine filiala ne cere permisul de pescuit...se uita la unditzi,au vazut ca erau stranse pe timp de noapte...si la care unul din ei zice"ba,baietilor da daca v-ati vizat permisul in bacau(eu sunt din onesti) de ce nu dati la peste in bacau?ce cautati la noi in vrancea?"imi venea sa-l iau de gulerul ala jegos si sa-l proptesc la somn...cum adica ma?nu Romania asta toata e a noastra..eu imi vizez permisul sa fiu in legalitate si sa arat ca sunt pescar adevarat si respect balta si pestele...dar daca vreau sa pescuiesc in arad o data..asta nu e problema filialei din zona respectiva..am permis,e vizat..la revedere...m***ii mamii lor de nesimtiti...odata si odata li se infunda...se ia de mine ca pescuiesc in vrancea si eu sunt din bacau...si aia cu kilometri de setca si navoade nu mai au nimic....unde e dreptatea in tara asta?
Si ca asta mai sunt multe, presarate prin topicuri. Acu n-o sa stau sa le caut.
-
shootgun
- veteran

-
veleno scrie:"MihaiV
veleno scrie:Interesant ce spuneti voi aici cu reciprocitatea asta..mi-aduc aminte ca vara trecuta eram pe la calimanesti,vrancea si intr-o noapte vine filiala ne cere permisul de pescuit...se uita la unditzi,au vazut ca erau stranse pe timp de noapte...si la care unul din ei zice"ba,baietilor da daca v-ati vizat permisul in bacau(eu sunt din onesti) de ce nu dati la peste in bacau?ce cautati la noi in vrancea?"imi venea sa-l iau de gulerul ala jegos si sa-l proptesc la somn...cum adica ma?nu Romania asta toata e a noastra..eu imi vizez permisul sa fiu in legalitate si sa arat ca sunt pescar adevarat si respect balta si pestele...dar daca vreau sa pescuiesc in arad o data..asta nu e problema filialei din zona respectiva..am permis,e vizat..la revedere...m***ii mamii lor de nesimtiti...odata si odata li se infunda...se ia de mine ca pescuiesc in vrancea si eu sunt din bacau...si aia cu kilometri de setca si navoade nu mai au nimic....unde e dreptatea in tara asta?
Si ca asta mai sunt multe, presarate prin topicuri. Acu n-o sa stau sa le caut.
Daca vreti o experienta similara, mergeti si pescuiti pe covasna sau harghita cu permis vizat in alta parte.....
-
SF
- veteran

Mersi Mihai , ma tot uitam prin topic si nu vedeam nimic hahaha!!!
Fir Intins!!!