Politia fara A.J.V.P.S........
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Din cate vad eu, cam asa este....dar ce mi-a placut mie cel mai tare a fost ca ii durea capul ca pescuiam noi langa hidrocentrala, nu ca erau 20 de hatari pe langa....genu scrie:Adica politistii iar au voie sa faca de toate si singurul tau drept e sa taci din gura ?
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
Mai ales cand sunt in regula si nu am nimic de ascuns nu vreau sa fiu deranjat de civili care pot sau nu sa fie politisti.Asa cum am spus mai sus,legitimatii false s-au mai vazut,etc.NYPD scrie:Politistul este considerat in servici 24 ore din 24 asa ca daca se autosesizeaza despre comiterea unei fapte ce contravine legilor in viguare este obligat sa intervina chiar daca este in tinuta militara sau civila dupa ce se prezinta si se legitimeaza.Foarte rau ca nu vrei sa prezinti actele sau nu vrei sa-l bagi in seama mai ales daca consideri ca esti corect si nu ai nimic de ascuns. Te intreb ce vei spune daca pe strada ti se fura portofelul si prin preajma se afla un politist in civil si a vazut ce ti s-a intamplat dar nu intervine ptr. ca este in afara orelor de program si este fara uniforma ? Dar daca acel politist desi este in civil prinde faptasul si iti recupereaza portofelul atunci il vei baga in seama?
Daca mi se fura potofelul si un politist in civil nu se baga/se baga voi spune:
"uite un cetatean fara/cu spirit civic".
P.S.
Dar tu ce-ai face daca, stand linistit pe balta, la pescuit,in perioada legala,cu scule conform legii,etc. ar veni la tine un nene sa-ti spuna ca este politist,sa-ti fluture o legitimatie pe la nas(de inmanat legitimatia s-o poti studia mai bine nici nu se pune problema)si sa-ti ceara sa-i arati actele si alte alea

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Sunt unii "orientati" care vin si pe balta, pentru ca:dan bobei scrie:Cei care isi fac astfel de legitimatii se duc ei in alte parti cu ele, de unde le poate iesi ceva, ce sa caute pe malu garlei? Eventual vreun scapat de la nebuni, ca altfel nu pot sa-mi imaginez...
Art. 621. - (1) Sunt supuse confiscării uneltele şi ambarcaţiunile de pescuit, mijloacele de transport, armele de foc şi orice alte bunuri care au fost folosite la săvârşirea faptei.
(2) Bunurile rezultate din săvârşirea contravenţiei/infracţiunii, constând în peşte, icre, alte vieţuitoare şi produse acvatice, sunt, de asemenea, supuse confiscării.
(3) În cazurile de confiscare a bunurilor prevăzute la alin. (1) şi (2), organele de constatare dispun, prin documentul încheiat, valorificarea lor în condiţiile legii.
Nu stiu ce scule de pescuit ai tu,dar ale mele valoreaza ceva

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Din pacate legea e facuta sa poata fi interpretata dupa bunul plac al fiecarui organ . Nici in trafic nu mi se pare normal ca sa fiu oprit de orice fel de politist ia afara de cei de la circulatie , care ar trebui sa se ocupe de asta . Si asta fara un motiv nu ar avea voie sa o faca nici ei . In tarile civilizate nu exista asa ceva doar la noi . Oare de ce ? Au mai mullte drepturi decat pe vremea raposatului si culmea , nimeni nu poate face nimica . Scuze ca am deviat putin de la subiect , dar ei ar trebui sa fie in slujba noastra si nu sa ne frece de cate ori li se scoala . De unde se poate afla lista nominala a celor care au drept de control pe judete ? Cei 100 si ceva de inspectori ?
Corect ! "Organul meu" totdeauna o interpreteaza in sensul care ma avantajeaza !!!genu scrie:Din pacate legea e facuta sa poata fi interpretata dupa bunul plac al fiecarui organ .

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
meas scrie:Sunt unii "orientati" care vin si pe balta, pentru ca:dan bobei scrie:Cei care isi fac astfel de legitimatii se duc ei in alte parti cu ele, de unde le poate iesi ceva, ce sa caute pe malu garlei? Eventual vreun scapat de la nebuni, ca altfel nu pot sa-mi imaginez...
Art. 621. - (1) Sunt supuse confiscării uneltele şi ambarcaţiunile de pescuit, mijloacele de transport, armele de foc şi orice alte bunuri care au fost folosite la săvârşirea faptei.
(2) Bunurile rezultate din săvârşirea contravenţiei/infracţiunii, constând în peşte, icre, alte vieţuitoare şi produse acvatice, sunt, de asemenea, supuse confiscării.
(3) În cazurile de confiscare a bunurilor prevăzute la alin. (1) şi (2), organele de constatare dispun, prin documentul încheiat, valorificarea lor în condiţiile legii.
Nu stiu ce scule de pescuit ai tu,dar ale mele valoreaza ceva :oops: si nu-mi convine sa le dau pe degeaba.E mai ieftina amenda sau "mica intelegere" :wink: desi nu incalc legea tocmai din acest motiv.
Meas , nu crezi ca ar fi bine sa te hotaresti , esti in regula sau nu , nu de alta da doua postari mai sus stai linistit pe balta super legal . Ca sa intelegi , folosesti doua situatii total opuse pentru a-ti justifica parerea ta .
Daca crezi ca vrea sa te faca si esti in regula , poti cere sa te uiti mai bine la legitimatie , sau daca chiar ai asa ..un fior ...suna la politie si le relatezi live ce se intimpla , numa nu uita sa ne povestesti si noua cum o fost hahaha!!!
Fir Intins!!!