Nu stiu de care tari vorbesti , dupa atentate in State si Anglia mi se pare ca s-au modificat niste lucrusoare . Si nu is in slujba noastra , is in slujba legii , care se presupune ca este pentru ca noi sa o ducem mai bine . Politistii si legea ii ca sefii si subordonatii , daca nu faci cum zice sefu ii bai , chit ca sefu greseste . Diferenta ii ca mai bine gresesti pe mina sefului decit pe-a ta .genu scrie:Din pacate legea e facuta sa poata fi interpretata dupa bunul plac al fiecarui organ . Nici in trafic nu mi se pare normal ca sa fiu oprit de orice fel de politist ia afara de cei de la circulatie , care ar trebui sa se ocupe de asta . Si asta fara un motiv nu ar avea voie sa o faca nici ei . In tarile civilizate nu exista asa ceva doar la noi . Oare de ce ? Au mai mullte drepturi decat pe vremea raposatului si culmea , nimeni nu poate face nimica . Scuze ca am deviat putin de la subiect , dar ei ar trebui sa fie in slujba noastra si nu sa ne frece de cate ori li se scoala . De unde se poate afla lista nominala a celor care au drept de control pe judete ? Cei 100 si ceva de inspectori ?
Fac o paranteza . Dupa cum zic unii pe aici , nu neaparat in topicu asta , pai la noi nimeni nu ar prinde un traficant sau un hot , terorist never . Pentru ca unu de circulatie nu are voie sa te caute in masina , deci poti avea bomba atomica , daca tu nu ai chef sa-i deschizi el nu poate sa o faca . Altu , care-i abilitat sa o faca , nu poate sa te opreasca in trafic , ca nu-i de la circulatie . Meas o sa le zica din start ca-s falsi politisti , si uite asa . Chiar Meas , cum ar fi sa suni la politie sa zici ca tocmai is tilharii la tine in casa si tu dai telefon din buda unde te-ai inchis , si aia sa zica , bine domle , da de unde stim ca nu-o o alarma falsa , in timp ce ai dau cu sabiile in usa ca sa te prinda si sa te tortureze , sa afle unde-s banii hahaha!!!
Fir Intins!!!