Politia fara A.J.V.P.S........

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Feb 2008, 12:01

genu scrie:Din pacate legea e facuta sa poata fi interpretata dupa bunul plac al fiecarui organ . Nici in trafic nu mi se pare normal ca sa fiu oprit de orice fel de politist ia afara de cei de la circulatie , care ar trebui sa se ocupe de asta . Si asta fara un motiv nu ar avea voie sa o faca nici ei . In tarile civilizate nu exista asa ceva doar la noi . Oare de ce ? Au mai mullte drepturi decat pe vremea raposatului si culmea , nimeni nu poate face nimica . Scuze ca am deviat putin de la subiect , dar ei ar trebui sa fie in slujba noastra si nu sa ne frece de cate ori li se scoala . De unde se poate afla lista nominala a celor care au drept de control pe judete ? Cei 100 si ceva de inspectori ?
Nu stiu de care tari vorbesti , dupa atentate in State si Anglia mi se pare ca s-au modificat niste lucrusoare . Si nu is in slujba noastra , is in slujba legii , care se presupune ca este pentru ca noi sa o ducem mai bine . Politistii si legea ii ca sefii si subordonatii , daca nu faci cum zice sefu ii bai , chit ca sefu greseste . Diferenta ii ca mai bine gresesti pe mina sefului decit pe-a ta .

Fac o paranteza . Dupa cum zic unii pe aici , nu neaparat in topicu asta , pai la noi nimeni nu ar prinde un traficant sau un hot , terorist never . Pentru ca unu de circulatie nu are voie sa te caute in masina , deci poti avea bomba atomica , daca tu nu ai chef sa-i deschizi el nu poate sa o faca . Altu , care-i abilitat sa o faca , nu poate sa te opreasca in trafic , ca nu-i de la circulatie . Meas o sa le zica din start ca-s falsi politisti , si uite asa . Chiar Meas , cum ar fi sa suni la politie sa zici ca tocmai is tilharii la tine in casa si tu dai telefon din buda unde te-ai inchis , si aia sa zica , bine domle , da de unde stim ca nu-o o alarma falsa , in timp ce ai dau cu sabiile in usa ca sa te prinda si sa te tortureze , sa afle unde-s banii hahaha!!!

Fir Intins!!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 10 Feb 2008, 12:14

SF scrie: Meas , nu crezi ca ar fi bine sa te hotaresti , esti in regula sau nu , nu de alta da doua postari mai sus stai linistit pe balta super legal . Ca sa intelegi , folosesti doua situatii total opuse pentru a-ti justifica parerea ta .
Daca crezi ca vrea sa te faca si esti in regula , poti cere sa te uiti mai bine la legitimatie , sau daca chiar ai asa ..un fior ...suna la politie si le relatezi live ce se intimpla , numa nu uita sa ne povestesti si noua cum o fost hahaha!!!

Fir Intins!!!
Hai sa dau lamuririle pe puncte ca sa nu mai existe interpretari:
1.intotdeauna respect prevederile legale.
2.nu ma legitimez in fata nici unui civil,indiferent ce legitimatie imi flutura.
3.nu stiu cum esti tu obisnuit,dar in Romania,nici un politist nu-ti inmaneaza legitimatia sa te uiti tu bine la ea.
4.chestia cu sunatul la Politie este utopica in Romania;nu exista un numar unic la care sa poti apela cu astfel de probleme(112 este pentru situatii de urgenta;nici nu te baga in seama daca le spui altceva) iar ca sa ai in agenda telefoanele tuturor sectiilor de politie pe unde umbli la pescuit..........
5.sintagma "mica intelegere" am introdus-o pentru cazurile cand "organu" face apel la forta fizica;nu sunt foarte solid si nici ruda cu Segal.
Daca mai sunt ceva nelamuriri bucuros dau explicatiile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 10 Feb 2008, 12:24

Hai ca mi-ati facut topicu praf..... :help:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 10 Feb 2008, 12:29

shootgun scrie:Hai ca mi-ati facut topicu praf..... :help:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu cred :wink:
Nu se intituleaza topicul tau "Politia.....fara AJVPS" :?: :?:
:lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 10 Feb 2008, 12:31

Da da....bine.... scuza-ma...greseala mea.... :evil:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Feb 2008, 12:39

Meas , prevederile legale de la punctu unu includ si " mica intelegere" de la punctu cinci , nu , hahaha!?
Bine ca nu le ceri si arma , ca sa verifici seria hahaha!!!

Fir Intins!!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 10 Feb 2008, 12:53

SF scrie:Meas , prevederile legale de la punctu unu includ si " mica intelegere" de la punctu cinci , nu , hahaha!?
Bine ca nu le ceri si arma , ca sa verifici seria hahaha!!!

Fir Intins!!!
De abia de acum in colo se face praf topicul.
Sugerez stergerea mesajelor off.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Feb 2008, 13:10

meas scrie:Indiferent ca sunt sau nu insotiti de AJVPS-isti,politistii au drept de control,daca sunt in timpul serviciului.
Au obligatia sa se autosesizeze in cazul in care vad ceva ce ar putea fi contraventie/infractiune.
Pacat ca multi intorc din cap si se fac ca nu vad.
Din partea mea se poate sterge ce se doreste , insa asta ii in topic , deci meas , daca politistii aia is in civil in timpu serviciului nu te pot controla , sau nu exista politisti in civil ?

Fir Intins!!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 10 Feb 2008, 15:31

SF scrie:
meas scrie:Indiferent ca sunt sau nu insotiti de AJVPS-isti,politistii au drept de control,daca sunt in timpul serviciului.
Au obligatia sa se autosesizeze in cazul in care vad ceva ce ar putea fi contraventie/infractiune.
Pacat ca multi intorc din cap si se fac ca nu vad.
Din partea mea se poate sterge ce se doreste , insa asta ii in topic , deci meas , daca politistii aia is in civil in timpu serviciului nu te pot controla , sau nu exista politisti in civil ?

Fir Intins!!!
Daca tot e divagatie,sa divagam :lol:
Politistii in timpul serviciului, de obicei, poarta uniforma;ei poarta uniforma si cand sunt in afara serviciului pentru "impresia artistica" :lol: :lol:
Politistii in civil in timpul serviciului, de obicei, sunt cu alte misiuni decat controlul braconierilor :wink: si,tot de obicei,daca vad ceva care poate reprezenta contraventie/infractiune,solicita colegii in uniforma iar ei isi continua misiunea pentru care sunt in civil. :wink:

BIBI
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BIBI » 10 Feb 2008, 16:37

meas, niciunde in lume nu vei gasi politist care-ti va inmana legitimatia pentru a o intoarce tu pe toate partile. Nu ti-ar folosi la nimic daca nu ai habar cum tre sa arate originalul :lol: Pe de alta parte, cum procedezi cu cei de la Inspectia Piscicola sau Garda de mediu care se legitimeaza, le dai flit ca sunt in civil? :(
Permite-mi te rog inca o corectie!
[b]Numai unii politisti din anumite servicii/formatiuni[/b] poarta de obicei uniforma
Fir intins si sa auzim de topic!

Scrie răspuns