PG 2005
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
PG 2005
Lucian, Costica, Eugen, ne bagam ?
zona Oltenita sa fie ?
zona Oltenita sa fie ?
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran
ne bagam clar, eu am ganduri mari de dunare anul asta. daca e vremea buna, duminica eu deja sparg gheata pe anul asta, cel mai probabil impreuna cu Lucian care s-a declarat amator de o iesire.
am stat toata vacanta cu mana in gips si interdictie de a iesi la frig. nu mai zic ca vreo cateva zile am stat intr-o cabana cu nasul lipit de geam, holbandu-ma la niste baieti care prindeau clean de zapaceau pe Valea Muresului. deci am frustrari mari, clar nu ratez weekendul asta.
la tine dane nu stiu daca e cazul sa te stresezi cu PG-ul, tinand cont ca nu o sa mergi la fel de des ca mine. oricum, de cate ori am fost eu la Oltenita n-a fost bai, vedeau permisul si se linisteau. baieti faini, nu ca aia de la Giurgiu.
am stat toata vacanta cu mana in gips si interdictie de a iesi la frig. nu mai zic ca vreo cateva zile am stat intr-o cabana cu nasul lipit de geam, holbandu-ma la niste baieti care prindeau clean de zapaceau pe Valea Muresului. deci am frustrari mari, clar nu ratez weekendul asta.
la tine dane nu stiu daca e cazul sa te stresezi cu PG-ul, tinand cont ca nu o sa mergi la fel de des ca mine. oricum, de cate ori am fost eu la Oltenita n-a fost bai, vedeau permisul si se linisteau. baieti faini, nu ca aia de la Giurgiu.
la o iesire pe malu dunarii cateva ore, apa tulbure, aer curat, poate poate vreun avat, poate poate vreo marla, cel mai probabil absolut nimic. si-ar mai fi un anume loc unde zicea asta vara un localnic ca se prinde bine salau cand se umfla dunarea, iar acum ar cam trebui sa fie (ala chiar dadea acolo la salau cu viu atunci). vineri seara se stabileste clar ce si cum. daca esti amator, vorbim la tel vineri.
pana una alta eu dau acusica un tel la ajvps oltenita, sa vad daca au stabilit deja taxele pentru viza de permis.
pana una alta eu dau acusica un tel la ajvps oltenita, sa vad daca au stabilit deja taxele pentru viza de permis.
- costica_fishing
- veteran
ma scuzati ca intervin, dar eu am o nelamurire in legatura cu PG-ul. Anul trecut mi-am facut PG de Caras-Severin si de Mehedinti. Problema e ca la Turnu-Severin, cand mi-am facut PG-ul, un tip de acolo m-a intrebat ca de ce imi fac PG, ca iei (granicerii) nu mai controleaza PG-urile, doar buletinul.
Deci, mai e nevoie de PG, sau nu?
Deci, mai e nevoie de PG, sau nu?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski