Pescuitul Sportiv

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 09 Noi 2004, 14:43

electricianule, bine ai venit!

frumos post! Mi-a schimbat ziua!

electricianu
junior
junior

Mesaj de electricianu » 09 Noi 2004, 15:45

bine v-am gasit! piticule, sa vede treaba ca esti baiat tanar, daca tu mai crezi povestile cu tarani afumati culegand via boierului cu botnita. numai descultul ala de Z. Stancu ne-a imbrobodit cu povesti abracadabrante.
as vrea sa stiu si io unde vine balta aia de scot peste cat nu pot cara... jur sa fac C&R... dar mai intai sa catch, sa am ce sa release. de bine, de rau, noi avem acces la net si ne putem cumpara voblere de 4 dolari bucata... mie mi-e rusine sa-i spun socrului meu cat am dat pe un vobler...

piticu
veteran
veteran

"daca boierii ar avea glas..." sau "stia boi

Mesaj de piticu » 09 Noi 2004, 16:41

io zic ca unii ar cam merita si azi tratamente d-astea... daca secole de afumare si tzepuire nu au schimbat nimica... citeam si ziceam "iote boieru ce ciine era" de fapt lu' boieru' i-a consemnat cineva vreo declaratie?
ca de ce ii facea asa lu tzaranu X?
degeaba?
de citva timp ma cam indoiesc ca degeaba il caznea...

pai daca nu mai sunt balti sa scoti LA PLASA cit poti cara inseamna ca:

a. ai o constitutie exagerat de firava
b. s-a intimplat ce ziceam mai sus, au golit-o pin la urma
c. as bea o bere germana

io i-am zis lu tata odata cit am dat pe doua voblere. big mistake.

meseria lu' matale mai exista in romania?
sau si matale tot din spania postezi?
:wink:

danielT
junior
junior

Mesaj de danielT » 09 Noi 2004, 20:13

electricianu-o postare de "milioane".
De ce ne miram-am fost in delta la sfarsit de sept. in zona Dunavat-Holbina si pescarii de acolo ne-au dat ultima veste: lacul Razelm a fost concesionat de primul ministru si pescuitul a fost interzis ptr. ei, poate sa exploateze mai bine potentialul piscicol-poate ne spune Wave mai multe detalii. Stiti vorba cu pestele ce de la cap se impute-cum sa avem pretentia sa vegheze cineva la protejarea pestilor cand cei mai mari branconieri sunt cei pusi sa protejeze apele.

Scrie răspuns