Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
marin_27
- utilizator nou

adiwolf scrie:marin_27 scrie:Ma ajuta cineva și pe mine cu un raspuns sa nu se m-ai ia jandarmi de mine?
Am prins boișteni (peste mic ) in râu pe Bârzava cu ridicatorul și m-am trezit cu jandarmii langa mine, danși ma acuzau ca eu practic braconaj. Spunand ca eu prind puietul.
Au vrut sa imi dea amenda, au voie sa ma amendeze daca eu am permis de pescuit ??????
pt indolenta ta eu te'as fi impuscat
cand ti-ai facut permis de pescuit nu te a interesat si legea?
doamne de ce nu vad eu jandarmii astia pe Olt.............
Pretene cand te grabești sa prinzi peste mic tu cu ce îi prinzi????

cu bațul nu cred ca îi prinzi repede
Deai ca tine tot am vazut care fac infracțiuni și nu recunosc
Eu recunosc ca am greșit dar asta nu înseamna ca trebe sa ma judeci

-
marin_27
- utilizator nou

anem scrie:marin_27 scrie:Ma ajuta cineva și pe mine cu un raspuns sa nu se m-ai ia jandarmi de mine?
Am prins boișteni (peste mic ) in râu pe Bârzava cu ridicatorul și m-am trezit cu jandarmii langa mine, danși ma acuzau ca eu practic braconaj. Spunand ca eu prind puietul.
Au vrut sa imi dea amenda, au voie sa ma amendeze daca eu am permis de pescuit ??????
pai nu stiu cat e de legal ridicatorul ala ...
si ce ai vrut cu boistenii aia mici?

Am mers cu ei sa dau la Somn la Baraj

-
marin_27
- utilizator nou

moneytehnik scrie:Ridicatorul pe care l-ai folosit este ilegal, este considerat plasa de pescuit cu ochiul sub 40 mm, scula de pescuit interzisa. Folosirea acestora constituie infractiune si se intocmeste dosar penal(procurorul iti va da o amenda administrativa si NUP- se considera ca folosirea acestor plase nu prezinta pericol social, nu este o forma agravanta a braconajului, dar nici nu trebuie incurajata).
Puteau sa-ti dea amenda pentru capturarea pestilor sub dimensiunea minima admisa, dar ar fi picat nasol in fata sefilor... asa ca te-au iertat.
Permisul de pescuit pe care il ai iti da dreptul sa practici pescuitul sportiv(domestic, omenesc), adica cu undita.Ce ai facut tu este braconaj.
Mulțumesc frumos
-
anem
- veteran

marin_27 scrie:anem scrie:marin_27 scrie:Ma ajuta cineva și pe mine cu un raspuns sa nu se m-ai ia jandarmi de mine?
pai nu stiu cat e de legal ridicatorul ala ...
si ce ai vrut cu boistenii aia mici?

Am mers cu ei sa dau la Somn la Baraj

pentru asta foloseste pesti seriosi nu boistenii aia ... aia sunt prea mici ca sa fie si bagati in seama ...
ps : si lasa plasele alea ca nu isi au rostul

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
adiwolf
- veteran

marin_27 scrie:
Pretene cand te grabești sa prinzi peste mic tu cu ce îi prinzi????

cu bațul nu cred ca îi prinzi repede
Deai ca tine tot am vazut care fac infracțiuni și nu recunosc
Eu recunosc ca am greșit dar asta nu înseamna ca trebe sa ma judeci

"pretene"
ca ai gresit si recunosti este una, dar ca nu ai stiut si te-ai crezut acoperit de permisul de pescuit pt folosirea acelei scule este alta.
eu pt asta "te judec"
si "deai ca mine" nu ai vazut, ca nu aveai cum, eu sunt "unic"
p.s. la somn nu pescuiesc cu peste mic, nu caut sa prind moace si in ultimii 6 ani de zile nu am pescuit nici macar odata cu pestisor indiferent de rapitorul vizat, sunt naluci artificiale care sunt mai bune
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
lucky_51
- veteran

bogdan_br scrie:Lasati zonele rurale, uitate de autoritati...
Problema este data de faptul acolo unde apele curgatoare trec prin astfel de zone acestea sant imbacsite de bunii ,,gospodari'' cu tot felul de obiecte aruncate in ele ori daca din amonte apele vin poluate la ses cum vor fi oare ?

E de stiut ca ,,viata la tara e grea'' cum spunea cineva pe forum dar imbunatatiri au inceput sa apara pentru confortul bunului gospodar de exemplu, aer conditionat in baruri, parabolice ca ciupercile pe fiecare casa, doua trei celulare in curte dar cand e vorba de doi trei euro pentru gunoi ,, viata e grea la tara''
-
danielo
- junior

adiwolf scrie:marin_27 scrie:Ma ajuta cineva și pe mine cu un raspuns sa nu se m-ai ia jandarmi de mine?
pt indolenta ta eu te'as fi impuscat
cand ti-ai facut permis de pescuit nu te a interesat si legea?
doamne de ce nu vad eu jandarmii astia pe Olt.............
...=> ca suntem niste INCURABILI si astept ca Dumnezeu sa de-a ,,delit,, si peurma poate se va gandi sa dea ,,reconfiguratione,,