Pescuit pe dunare in zona Drobeta Tr Severin

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 07 Aug 2009, 20:23

La Slatinic si Vodita sunt serpi dar unde nu sunt?
Cizme sold nu va trebuie decat la Vodita,dar uitati de avantajul de a avea o gramada de picioare de pod(poduri de cale ferata si autovehicule),iar daca dati dupa podurile de cale ferata,de pe dalele de beton nu va mai trebuie nimic si nu vedeti niciun sarpe.
Acolo merge si crapul si salaul la pestisor pe fund.
La Slatinic langa pod si la Varciorova sunt locuri de somn si sunt perioade cand merge extraordinar.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 07 Aug 2009, 22:32

Serparie la greu.Parca era crescatorie
:lol:

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 18 Aug 2009, 13:43

Jonin,noi ne gandeam sa dam exact la pf2,de pe ostrov in apropierea barajului,cat de aproape se poate,poate merge somnu si salaul acolo in curent.....alte sugestii in aval de PF2?app...eo snt baiatu cu nubira;)

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 18 Aug 2009, 15:31

Daca iti place munca, du-te pe bratul Gogosu(mergi tot inainte,nu faci la dreapta inspre PdF2), e padure pe malul Dunarii si erau o gramada de copaci cazuti in apa si se lua salau la greu chiar langa mal,ii luai si la undita.
Chestia e ca eu nu am mai fost de 7-8 ani pe bratul Gogosu, lenea cred ca e de vina,dar tu daca stai 2 zile vei avea timp de colindat.
Ideea e sa nu mergi la pescuit pe unde colinda toata lumea.
S-ar putea ca noaptea sa fie probleme cu tantarii.

Mai puteti sa mergeti la Pristol,Garla Mare, Vrata si Salcia, locuri f.faine pt stationar, iar avatul are perioade cand parca vrea sa se sinucida.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 18 Aug 2009, 17:08

Jonin,nu vii cu noi?:D

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 18 Aug 2009, 18:18

Parca m-ar tenta ideea sa va vad, imi dati un nr de tel pe PM si poate ajung in zona sambata sa va vad.
Acum 2 saptamani a emigrat tot Gorjul la PdF2, corturi ca la nunta,lautari,generatoare de curent,gratare,distractie la greu.
Aveti idee ce s-a sarbatorit?

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 18 Aug 2009, 18:39

asta se intampla de cativa ani buni! la gogosu nu mai vorbesc ca vin cu cate 3-4 masini.mai nou au ajins si in locurile de scrumbie tot asa cu pavilioane lansete pe tot malu si ei pe scaune cu manelele date la maxim si cu dozele in mana.deja fac urticare cand vad numere de Gj pe malul dunarii
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 18 Aug 2009, 18:44

prieteni,vin manelistii si fomistii si dau drumu la muzica la maxim pe malul dunarii si nu numai.Noaptea chiotesc si toata lumea e a lor.Asta datorita lipsei de cultura si nesimtirii.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 18 Aug 2009, 20:21

eh, cei din cs se plang de cei din tm cei din mh de cei din gj, ce s-ai faci, daca nu trece dunarea si prin gj... :D
pe de alta parte, la cata reclama s-a facut aici ma astept ca in trusa din dotare sa existe obligatoriu si un antiviperin :lol:

m-am intors din delta cam dezamagit, daca mergeam la dunare pe locurile mele sigur eram mai multumit :roll:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Aug 2009, 20:53

johnnybravo scrie:eh, cei din cs se plang de cei din tm cei din mh de cei din gj, ce s-ai faci, daca nu trece dunarea si prin gj... :D
pe de alta parte, la cata reclama s-a facut aici ma astept ca in trusa din dotare sa existe obligatoriu si un antiviperin :lol:

m-am intors din delta cam dezamagit, daca mergeam la dunare pe locurile mele sigur eram mai multumit :roll:
eu desi am Delta mai aproape decat altii, nu calc pe acolo... pentru ce ?daca vreau driluri si pesti merg pe Dunarea ce frumos curgatoare...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns