Pescuit pe dunare in zona Drobeta Tr Severin
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
La Slatinic si Vodita sunt serpi dar unde nu sunt?
Cizme sold nu va trebuie decat la Vodita,dar uitati de avantajul de a avea o gramada de picioare de pod(poduri de cale ferata si autovehicule),iar daca dati dupa podurile de cale ferata,de pe dalele de beton nu va mai trebuie nimic si nu vedeti niciun sarpe.
Acolo merge si crapul si salaul la pestisor pe fund.
La Slatinic langa pod si la Varciorova sunt locuri de somn si sunt perioade cand merge extraordinar.
Cizme sold nu va trebuie decat la Vodita,dar uitati de avantajul de a avea o gramada de picioare de pod(poduri de cale ferata si autovehicule),iar daca dati dupa podurile de cale ferata,de pe dalele de beton nu va mai trebuie nimic si nu vedeti niciun sarpe.
Acolo merge si crapul si salaul la pestisor pe fund.
La Slatinic langa pod si la Varciorova sunt locuri de somn si sunt perioade cand merge extraordinar.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
- ionut-raptor
- senior
Daca iti place munca, du-te pe bratul Gogosu(mergi tot inainte,nu faci la dreapta inspre PdF2), e padure pe malul Dunarii si erau o gramada de copaci cazuti in apa si se lua salau la greu chiar langa mal,ii luai si la undita.
Chestia e ca eu nu am mai fost de 7-8 ani pe bratul Gogosu, lenea cred ca e de vina,dar tu daca stai 2 zile vei avea timp de colindat.
Ideea e sa nu mergi la pescuit pe unde colinda toata lumea.
S-ar putea ca noaptea sa fie probleme cu tantarii.
Mai puteti sa mergeti la Pristol,Garla Mare, Vrata si Salcia, locuri f.faine pt stationar, iar avatul are perioade cand parca vrea sa se sinucida.
Chestia e ca eu nu am mai fost de 7-8 ani pe bratul Gogosu, lenea cred ca e de vina,dar tu daca stai 2 zile vei avea timp de colindat.
Ideea e sa nu mergi la pescuit pe unde colinda toata lumea.
S-ar putea ca noaptea sa fie probleme cu tantarii.
Mai puteti sa mergeti la Pristol,Garla Mare, Vrata si Salcia, locuri f.faine pt stationar, iar avatul are perioade cand parca vrea sa se sinucida.
Parca m-ar tenta ideea sa va vad, imi dati un nr de tel pe PM si poate ajung in zona sambata sa va vad.
Acum 2 saptamani a emigrat tot Gorjul la PdF2, corturi ca la nunta,lautari,generatoare de curent,gratare,distractie la greu.
Aveti idee ce s-a sarbatorit?
Acum 2 saptamani a emigrat tot Gorjul la PdF2, corturi ca la nunta,lautari,generatoare de curent,gratare,distractie la greu.
Aveti idee ce s-a sarbatorit?
asta se intampla de cativa ani buni! la gogosu nu mai vorbesc ca vin cu cate 3-4 masini.mai nou au ajins si in locurile de scrumbie tot asa cu pavilioane lansete pe tot malu si ei pe scaune cu manelele date la maxim si cu dozele in mana.deja fac urticare cand vad numere de Gj pe malul dunarii
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
- ionut-raptor
- senior
- johnnybravo
- Moderator
eh, cei din cs se plang de cei din tm cei din mh de cei din gj, ce s-ai faci, daca nu trece dunarea si prin gj... 
pe de alta parte, la cata reclama s-a facut aici ma astept ca in trusa din dotare sa existe obligatoriu si un antiviperin
m-am intors din delta cam dezamagit, daca mergeam la dunare pe locurile mele sigur eram mai multumit

pe de alta parte, la cata reclama s-a facut aici ma astept ca in trusa din dotare sa existe obligatoriu si un antiviperin

m-am intors din delta cam dezamagit, daca mergeam la dunare pe locurile mele sigur eram mai multumit

eu desi am Delta mai aproape decat altii, nu calc pe acolo... pentru ce ?daca vreau driluri si pesti merg pe Dunarea ce frumos curgatoare...johnnybravo scrie:eh, cei din cs se plang de cei din tm cei din mh de cei din gj, ce s-ai faci, daca nu trece dunarea si prin gj...
pe de alta parte, la cata reclama s-a facut aici ma astept ca in trusa din dotare sa existe obligatoriu si un antiviperin![]()
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...