Pescuit pe dunare in zona Drobeta Tr Severin
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- ionut-raptor
- senior
- ionut-raptor
- senior
-
- senior
Am fost si eu in zona, de joi seara si pana duminica. Rezultate f.f. slabe, doi somotei prea mici si un caras mai rasarit, aproape la kg. La pluta, de plictiseala, intra rosioara mare la palma
In seara de vineri pe sambata am avut o muscatura mai sanatoasa la un bat, l-am adus cam 10 min. si s-a inpotmolit in ceva, n-am mai putut sa-l misc de acolo si ... am rupt. Din pacate locul n-a fost prea inspirat ales, curent si iarba care se rupea si o lua la vale, din greu. Ca timp, am pescuit destul de putin, mai mult am fost cu barca sa dezgat muntii de iarba din fire. Colac peste pupaza, in seara de sambata spre duminica, a inceput un adevarat uragan, am crezut ca rupe toti pomii din zona!!Inutil sa mai spun ca am strans tot si am plecat acasa!

In seara de vineri pe sambata am avut o muscatura mai sanatoasa la un bat, l-am adus cam 10 min. si s-a inpotmolit in ceva, n-am mai putut sa-l misc de acolo si ... am rupt. Din pacate locul n-a fost prea inspirat ales, curent si iarba care se rupea si o lua la vale, din greu. Ca timp, am pescuit destul de putin, mai mult am fost cu barca sa dezgat muntii de iarba din fire. Colac peste pupaza, in seara de sambata spre duminica, a inceput un adevarat uragan, am crezut ca rupe toti pomii din zona!!Inutil sa mai spun ca am strans tot si am plecat acasa!

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
- ionut-raptor
- senior
-
- senior
de cate ori am fost la pescuit in zona nu am avut niciodata curiozitatea sa opresc sa ma uit.asa am auzit si eu ca e multa iarba si in plus cum se pune cate un vant acolo se simte foarte tare.de asta am intrebat.de obicei nu apuc sa ajung nici pana la jumateatea padurii ca se face tarziu si o intind
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!