Pescuit pe dunare in zona Drobeta Tr Severin
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- storm fish
- veteran
am fost eu pe canal...dezastru
sigur nu mai este peste...il strecuara aia cu plasele ,chiar ei se plang ca nu mai intra nimic ,nici chiar la plasa.
24 ore 3 strapi pana-n kil ,2 avati la vreo 2 kile.
pescuit non stop...pierderi mari la trusa si multi braconieri.
sigur nu mai este peste...il strecuara aia cu plasele ,chiar ei se plang ca nu mai intra nimic ,nici chiar la plasa.
24 ore 3 strapi pana-n kil ,2 avati la vreo 2 kile.
pescuit non stop...pierderi mari la trusa si multi braconieri.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- storm fish
- veteran
Jonin scrie:Am uitat sa trec si dozatoarele de bere!
Asa paranghelie pe malul Dunarii n-am vazut in viata mea.
Aseara era unu in deversoare la gogosu cu usile descchise la masina...parca un logan de gj ....a plecat si a lasat mp3 pe niste manele scarboase tare...numai cuvinte obscene.....am plecat in pf 2 si dupa ce am revenit(3-4 ore) manelele rasunau voios in tiganasi

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- ionut-raptor
- senior
Deh Clau,ce sa le faci?Nesimtirea si proasta crestere era in floare la tipul respectiv.Ai dracu de fomisti.Peste tot numai elemente de astea gasesti.Pe toate apele.Apropos de braconieri.Duminica jandarmii au prins la podul de cale ferata de peste jiu 4-5 tigani cu o ditamai plasa.Intrasera peste un biet pescar si daca omul le-a zis ceva unul voia sa treaca la el dar nu l-asu lasat ceilalti.Intre timp jandarmii ii filau si unul ii filma cu camera video de pe pod.Si i-au luat ca din galeata.Si vai ce bine m-am simtit 

-
- senior
Am fost eu ieri pe acolo,am stat de la ora 17 la ora 2, la spinning am facut 2 reprize(cam 45 min in total),nimic, iar la stationar,iar nimic.
Cat am stat eu s-au luat 3 carasi de 300-400 de g si am fost 12 pescari.
Nu mai este peste,clar,am dat la stationar cu de toate si degeaba,nu se atingea nimeni de momeala.
Cat am stat eu s-au luat 3 carasi de 300-400 de g si am fost 12 pescari.
Nu mai este peste,clar,am dat la stationar cu de toate si degeaba,nu se atingea nimeni de momeala.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!