Pescuit pe dunare in zona Drobeta Tr Severin
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- storm fish
- veteran
Hinova asa este si faci la dreapte catre Ostrovul Corbului.probabil ca acolo se gandea respectivul.acolo mai mult stationaristii stau si in larg se baga plase la greu.de prins mai bine se prinde caras si platica si mai pune botu cate un rapitor cate o data daca scapa de plasele din larg.Urmatoarea localitate se numeste Batoti si de acolo in jos recomand sa incercati:Vrancea,Crivina,Izvorul Frumos etc.sunt multe locuri de dat pe acolo si mult tine de flerul pescarului in opinia mea.de abordat locurile cel mai perfect va trebuie o barca.in ultima vreme nu am mai fost pe acolo dar in anii trecuti erau blindate de iarba
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
la Hinova ajungeti:voi daca veniti de la Tg.Jiu intrati pe la podul Gruii fix pe centura Severinului.de acolo de la intrare e un semafor si faceti la stanga catre Craiova.mai aveti de mers cam 3-4 km pana in prima localitate care este Simian in dreptul insulei cu o cetate.de acolo o sa trebuiasca sa faceti la dreapta catre Calafat.o sa mergeti pana la prima localitate care se numeste Hinova si iar faceti la dreapta catre PF2(portile de fie 2)si prima localitate de aici in colo este Ostrovul Corbului
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
Zona e foarte buna,dar spinningul iti merge doar din Hinova pana aproape de Ostrovul Corbului pt ca in restul Dunarii la 10 m de mal incepe iarba.draqdevil scrie:cineva mi'a zis k la Hanova sa fac dreapta spre PF2 iar dupa 1.5 km voi gasi locuri bune de salau si nu numai,A fost cineva in zona?Cum este
?Ce distanta este intre Severin si Hanova?Multumesc
Poti sa dai si pe unde e iarba, pe langa mal pt ca e plin de obleti,dar mai degraba iti intra avatul.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
- ionut-raptor
- senior
- ionut-raptor
- senior
- johnnybravo
- Moderator