Pescuit de foame la Piatra-Neamt
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
daedalus scrie:Nu trebuieau puse pozele alea de pe canal.
O sa fie macel, au prea multe detalii.
Poate modifici putin.
Pai oricum e desumflata treaba. Asta era acum 3-4 ani,atunci s-a produs macelul. Acum se mai face macel doar daca hidroelectrica goleste canalul pe portiuni si-l culege pe cel ramas.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
[quote="pensionaru"]Nu trebuieau puse pozele alea de pe canal.
Asta era acum 3-4 ani,atunci s-a produs macelul.
Da stirea din ,,Monitorul de Neamt" era din 19 01 2010 cu ,,Ghinionul unui pastrav de 2,6 kg" bazata pe o grandioasa relatare facuta de un super pescar dupa spusele lor in data de 16 01 2010.
Si pe deasupra nici vorba de C&R ca omul e in curtea casei dupa cate se pare.
Asta era acum 3-4 ani,atunci s-a produs macelul.
Da stirea din ,,Monitorul de Neamt" era din 19 01 2010 cu ,,Ghinionul unui pastrav de 2,6 kg" bazata pe o grandioasa relatare facuta de un super pescar dupa spusele lor in data de 16 01 2010.
Si pe deasupra nici vorba de C&R ca omul e in curtea casei dupa cate se pare.
Autoritatile ar trbui sa se autosesizeze. Ia uitati-va mai bine cum sunt imbracati superpescarii: haine groase, caciuli,etc. Ba mai mult in unele poze apar si urme de zapada pe fondul decorului. Dupa cate stiu eu in perioada libera la pescuit de salmonide (31 mai -15 sept) nu prea ninge. Ce alta dovada mai clara este ca acestia sunt BRACONIERI ?
-
- veteran
Da, numai ca fotografiile, se stie, nu reprezinta porobe juridice la proces. Deci nu ajunge ptr a ii condamna pe nemernici. In ce priveste sezonul legal la salmonide, cei care fac legile au lasat expre o "portitza" - faptul ca ordinul pescuitului intra in vigoare undeva prin februarie face ca dpdv legal sa fie permis pescuitul in ianuarie la pastrav! Ceea ce nu e interzis clar e in consecinta permis - e un clasic principiu juridic. Uunul prins acum pe malul apei cu pastravuul in geanta, daca are permis ANPA sta linistit, nu poate fi amendat.danone scrie:Autoritatile ar trbui sa se autosesizeze. Ia uitati-va mai bine cum sunt imbracati superpescarii: haine groase, caciuli,etc. Ba mai mult in unele poze apar si urme de zapada pe fondul decorului. Dupa cate stiu eu in perioada libera la pescuit de salmonide (31 mai -15 sept) nu prea ninge. Ce alta dovada mai clara este ca acestia sunt BRACONIERI ?