Pescuit de foame la Piatra-Neamt
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
da.....imi place asta....ea e de vina ca avea fusta prea scurta si m-o provocat!io chiar am vrut sa ma abtin s-o...da nu am putut!
si atitudinea asta de victima de lagar nazist.....ce credeti ma?ca toata lumea o duce pe roze in tara asta si nu are cum sa va inteleaga nu pe voi restu care va dati de ceasu mortii sa puneti o paine pe masa?
daca toti care o duc nasol s-ar apuca sa faca la fel cum ar fi?
si mie imi mai trebuie una-alta!da nu ma duc sa o iau din casa de la om sau de pe raftu magazinului-ca vezi doamne is o victima!
si in plus sa ma mai si astept ca vanzatoru sau patronu sa se uite la mine cu compasiune si sa zica "lasa-l ma saracu....ca e rupt in fund de foame!"
e o mica mare diferenta intre a duce acasa un peste ca sa il mananci(ceea ce e de inteles) si a baga in traista snopu de pastravi!
si dupaia incepem cu "nu eu.......cainele m-a pus sa o fac!"
pana una alta cuvintele is de prisos.....in fond oricat ati intoarce-o sunteti braconieri,infractori........
hai sanatate
si atitudinea asta de victima de lagar nazist.....ce credeti ma?ca toata lumea o duce pe roze in tara asta si nu are cum sa va inteleaga nu pe voi restu care va dati de ceasu mortii sa puneti o paine pe masa?
daca toti care o duc nasol s-ar apuca sa faca la fel cum ar fi?
si mie imi mai trebuie una-alta!da nu ma duc sa o iau din casa de la om sau de pe raftu magazinului-ca vezi doamne is o victima!
si in plus sa ma mai si astept ca vanzatoru sau patronu sa se uite la mine cu compasiune si sa zica "lasa-l ma saracu....ca e rupt in fund de foame!"
e o mica mare diferenta intre a duce acasa un peste ca sa il mananci(ceea ce e de inteles) si a baga in traista snopu de pastravi!
si dupaia incepem cu "nu eu.......cainele m-a pus sa o fac!"
pana una alta cuvintele is de prisos.....in fond oricat ati intoarce-o sunteti braconieri,infractori........
hai sanatate
-
- veteran
Astia sunt pescaricii (ca pescari nu pot sa-i numesc) din Piatra Neamt si ca ei gasim in toata tara. Cam asa au facut si cu scobarul de pe Siret din zona Pascani. Dupa ce au dat de el nu s-au lasat pana nu l-au exterminat.
Multi nu pescuiesc de foame ci asta le e mentalitatea:"dupa noi potopul". Multi mai merg si prin delta si tot ce prind baga la butoi cu sare si dupa aceea se lauda ca si-a scos banii.
Eu sunt de parere ca notiunea de "pescar sportiv-recreativ" sa se redefineasca in:
-pescar sportiv=pescarii asociati care-si masoara muschii prin competitii;
-pescar recreativ=pescarii neasociati,independenti care pescuiesc in timpul liber.
Pretul permiselor de pescuit poate sa fie si dublu fata de cel al sportivilor ca nu ma deranjeaza.
Multi nu pescuiesc de foame ci asta le e mentalitatea:"dupa noi potopul". Multi mai merg si prin delta si tot ce prind baga la butoi cu sare si dupa aceea se lauda ca si-a scos banii.
Eu sunt de parere ca notiunea de "pescar sportiv-recreativ" sa se redefineasca in:
-pescar sportiv=pescarii asociati care-si masoara muschii prin competitii;
-pescar recreativ=pescarii neasociati,independenti care pescuiesc in timpul liber.
Pretul permiselor de pescuit poate sa fie si dublu fata de cel al sportivilor ca nu ma deranjeaza.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- utilizator nou
pescuit
mai baieti,nu credeti ca inainte de a face afirmatii ar trebui sa existe niste dovezi mai palpabile ?....nu poti face infractori si gunoaie niste oameni pentru ca asa ti-a venit tie!...va iesi urat,cred...
Re: pescuit
trebe sa cer consultanta juridica inainte sa imi expun parerea pe forum?GRIG-AVOCATUL scrie:mai baieti,nu credeti ca inainte de a face afirmatii ar trebui sa existe niste dovezi mai palpabile ?....nu poti face infractori si gunoaie niste oameni pentru ca asa ti-a venit tie!...va iesi urat,cred...

-
- veteran
GRIG-AVOCATUL scrie:mai baieti,nu credeti ca inainte de a face afirmatii ar trebui sa existe niste dovezi mai palpabile ?....nu poti face infractori si gunoaie niste oameni pentru ca asa ti-a venit tie!...va iesi urat,cred...
Mai palpabile dacat pozele postate cu pastravi prinsi in plina prohibitie ce ar mai trebui ? Iti spun io: puscaria!
da' pozele alea ce is? trebe sa punem mana pe chesti morti ca sa ii simtim, sa fie palpabili?GRIG-AVOCATUL scrie:mai baieti,nu credeti ca inainte de a face afirmatii ar trebui sa existe niste dovezi mai palpabile ?....nu poti face infractori si gunoaie niste oameni pentru ca asa ti-a venit tie!...va iesi urat,cred...
dupa mine e jenant sa te lauzi cu asemenea fapte, iti trebe multa minte
-
- veteran
pikeman scrie:da' pozele alea ce is? trebe sa punem mana pe chesti morti ca sa ii simtim, sa fie palpabili?GRIG-AVOCATUL scrie:mai baieti,nu credeti ca inainte de a face afirmatii ar trebui sa existe niste dovezi mai palpabile ?....nu poti face infractori si gunoaie niste oameni pentru ca asa ti-a venit tie!...va iesi urat,cred...
dupa mine e jenant sa te lauzi cu asemenea fapte, iti trebe multa minte
Sa puna mana domnu avocat pe mortaciuni ca io nu pun.

Pai ar trebui sa iasa urat odata si sa se puna lumea cu parii pe hoti si braconieri ! Acum 2 saptamini mai erau vreo 2 care incercau sa ne explice de ce jefuiesc baltile , ca sa-si umple ei gusa ! Vezi doamne legile blablablaba !GRIG-AVOCATUL scrie:mai baieti,nu credeti ca inainte de a face afirmatii ar trebui sa existe niste dovezi mai palpabile ?....nu poti face infractori si gunoaie niste oameni pentru ca asa ti-a venit tie!...va iesi urat,cred...
oricum......atata timp cat la noi pestele o sa fie considerat valuta forte,nu o sa se schimbe nimic!!!
atata timp cat iti mai poti cumpara un post cu un sac de caras,atata timp cat cu o cana de icre de stiuca poti scapa de inchisoare,nu ne putem astepta sa ne mearga bine.....
si vorba aia,mai bine de 2 ori pe luna arunc pestele din congelator ca sa fac loc pestelui proaspat prins-exact asa cum fac si io cu banii........cand iau salariu ii arunc pe aia vechi din dulap ca sa fac loc astora noi!
ma-nclin!
atata timp cat iti mai poti cumpara un post cu un sac de caras,atata timp cat cu o cana de icre de stiuca poti scapa de inchisoare,nu ne putem astepta sa ne mearga bine.....
si vorba aia,mai bine de 2 ori pe luna arunc pestele din congelator ca sa fac loc pestelui proaspat prins-exact asa cum fac si io cu banii........cand iau salariu ii arunc pe aia vechi din dulap ca sa fac loc astora noi!

ma-nclin!