Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@dorin_sb
E o varza acum. cel mai probabil situatia e cam ca si anii trecuti:
Pe apele RNP iti trebuie permis de la ei si cam atat, eventual si cartonasul CNAFP care-l poti luat de la orice asociatie, nu neaparat AJVPS.
Pe apele de munte ale AJVPS (daca or mai exista) iti trebuie permis de la ei.
Eu mi-am luat cartonasul de la o asociatie si-mi fac permis si la RNP si consider ca ajunge.
Tarife RNP:
1 zi - 23 sau 26 RON in functie de categoria apei (II sau I)
10 zile 52 sau 56 RON
1 an pe apele Directiei silvice Sibiu 290 RON
Pe toata tara parca e 490 RON
E o varza acum. cel mai probabil situatia e cam ca si anii trecuti:
Pe apele RNP iti trebuie permis de la ei si cam atat, eventual si cartonasul CNAFP care-l poti luat de la orice asociatie, nu neaparat AJVPS.
Pe apele de munte ale AJVPS (daca or mai exista) iti trebuie permis de la ei.
Eu mi-am luat cartonasul de la o asociatie si-mi fac permis si la RNP si consider ca ajunge.
Tarife RNP:
1 zi - 23 sau 26 RON in functie de categoria apei (II sau I)
10 zile 52 sau 56 RON
1 an pe apele Directiei silvice Sibiu 290 RON
Pe toata tara parca e 490 RON
in judetul sibiu io stiu ca ape de munte ale ajvps sunt avrigul si cibinul,...si poate valea moasei,...restul is ale rosilva, asa era anu trecut... pe lista cu apele din judet care ti-o dadea odata cu autorizatia anuala de la directia silvica sibiu, erau specificate aceste ape iar in dreptul celor apartinand ajvps scria "arondat AJVPS"...
cred ca asa a ramas si anul asta... oricum ajvps sibiu a vizat permise de munte anul asta, deci cred ca are ape,...
balea, porumbacu, laita, arpasul, sadu in jos si in sus de gatul berbecului,...is la rosilva,...si inca altele
cred ca asa a ramas si anul asta... oricum ajvps sibiu a vizat permise de munte anul asta, deci cred ca are ape,...
balea, porumbacu, laita, arpasul, sadu in jos si in sus de gatul berbecului,...is la rosilva,...si inca altele
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
-
- utilizator constant