Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Mar 2009, 20:31

frumos grait, luati aminte ca vine sezonul, pentru unii mai devreme, pentru altii mai tarziu! :D
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

pityu
veteran
veteran

Permisele 2009 valabile doar cele eliberate de ANPA

Mesaj de pityu » 24 Mar 2009, 23:25

fario_nebunu a zis
Amice, respiri cam greu si pe gura...sper ca nu ai silicoza!
Aici e un forum de pescari, nu de mineri! Sigur ai o psihoza cu minerii ca din 2006 de cand sunt eu pe forum nu am auzit altceva de la tine. Lasa-ne pe noi pescarii cu forumul nostru si tu du-te pe un forum de mineri ca sa ai si tu subiect de discutii. Ah! si nu uita sa mai treci pe la psihiatru ca s-ar putea agrava!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Permisele 2009 valabile doar cele eliberate de ANPA

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Mar 2009, 10:07

pityu scrie:fario_nebunu a zis
Amice, respiri cam greu si pe gura...sper ca nu ai silicoza!
Aici e un forum de pescari, nu de mineri! Sigur ai o psihoza cu minerii ca din 2006 de cand sunt eu pe forum nu am auzit altceva de la tine. Lasa-ne pe noi pescarii cu forumul nostru si tu du-te pe un forum de mineri ca sa ai si tu subiect de discutii. Ah! si nu uita sa mai treci pe la psihiatru ca s-ar putea agrava!
Imi sunt chiar dragi minerii, dar aia autentici, nu astia de opereta... :lol: Am trecut ieri pe la psihiatrul tau din Lupeni si era asa de ingrijorat din cauza ta ca nici nu auzea ce ii spun. Stii vreun forum de mineri?
OK, hai sa incheiem polemica, nu uita ca tu ai aruncat ieri prima ironie si ti-am raspuns. Revenim la topic.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 25 Mar 2009, 10:18

adiwolf scrie:cei care nu aveti reprezentati ANPA in localitate,rugati pe un prieten sau amic de pe internet sa va ajute.
puteti sa ii trimiteti lui actele necesare si daca poate si vrea sa ajute,o sa mearga sa ridice un permis anpa pe baza acelor documente. :wink:
ar fi o solutie, dar am inteles din alte discutii ca nu se elibereaza decat titularului :( :?

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 25 Mar 2009, 11:08

boistean scrie:
adiwolf scrie:cei care nu aveti reprezentati ANPA in localitate,rugati pe un prieten sau amic de pe internet sa va ajute.
puteti sa ii trimiteti lui actele necesare si daca poate si vrea sa ajute,o sa mearga sa ridice un permis anpa pe baza acelor documente. :wink:
ar fi o solutie, dar am inteles din alte discutii ca nu se elibereaza decat titularului :( :?
Completezi o delegatie pe numele persoanei pe care o delegi sa-ti ridice permisul.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

pityu
veteran
veteran

Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Mesaj de pityu » 25 Mar 2009, 11:44

fario_nebunu a zis
nu uita ca tu ai aruncat ieri prima ironie si ti-am raspuns.
Eu ti-am zis doar ca desii te dai destept (sa nu-mi zici ca nu-i adevarat!) nu esti in stare sa citesti sau citesti si nu intelegi legile... la care tie ti-s-a spart capul si ai inceput cu jignirile mineresti desi poate ca nici nu sunt miner.
Ne fiind pentru prima data ci situatia asta se perpetueaza de mai bine de trei ani, fara ca administratorii de forum sa-ti fi atras macar odata atentia sa incetezi cu jignirile ca e impotriva regulamentului, ma face sa cred ca sunteti pe o mana. Daca eu ti-am raspuns ca ai o psihoza cu minerii, am un suport real. Nu cred ca te-am jignit, pentru ca asta e realitatea. Tu scrii tot despre mineri, desi noi discutam aici cu totul altceva. Inseamna ca ai ceva cu aceasta categorie sociala si vrei sa te razboiesti cu ei pe un forum de pescari, ceea ce nu e normal deloc. Toate astea nu sunt vina mea ci a ta. N-am ce sa-ti fac :!: Capul face, capul trage :!:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Mar 2009, 18:58

boistean scrie:
eu iti spun ca se poate. :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Mar 2009, 08:34

La ANPA filiala Buftea am inteles ca nu e nevoie sa vii cu imputernicire daca vrei sa scoti permis si pentru un prieten, doar sa ai actele necesare.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 26 Mar 2009, 08:47

....am fost eu la buftea ieri...
la bucuresti la sectorul 1 proasta de acolo nu a vrut sa incaseze pt eugen...care are domiciliul in Curtea de Arges...cica trebuie sa plateasca acolo la arges....
...ne-am abtinut sa o injuram pe idioata ca era si un jandarm acolo si ne-ati fi vazut la stiri ... :lol:
...dar imi venea sa-i spun ....pai idioata dracului ...daca banii trebuie depusi intr-un cont anume ...ce pizda matii legatura are locul unde ii depui ....ca de aceea a-ti bagat bani in calculatoarele alea care nu stiti la ce folosesc... :x :x :x
....ce mai ...ajung la Buftea doar cu un prieten care era si el din sectorul 1 si am putut achita ....acolo intreb la anpa daca pot plati pe loc pt. eugen....iar doamna de acolo ma trimite la trezoreria buftea ca ei iti iau banii indiferent de domiciliu ....cum este si normal...
...asa am si facut si i-am achitat si luat permis si lui eugen ca prea plangea ... :lol:

....insa nici acum nu-mi vine sa cred cata imbecilitate la vaca aia de la sectorul 1 ... cum ei gandesc cu curul iar la Buftea atat de simplu s-a rezolvat ...de fapt nimic iesit din comun... :?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Mar 2009, 09:11

dragos74 scrie:....am fost eu la buftea ieri...
la bucuresti la sectorul 1 proasta de acolo nu a vrut sa incaseze pt eugen...care are domiciliul in Curtea de Arges...cica trebuie sa plateasca acolo la arges....
...ne-am abtinut sa o injuram pe idioata ca era si un jandarm acolo si ne-ati fi vazut la stiri ... :lol:
...dar imi venea sa-i spun ....pai idioata dracului ...daca banii trebuie depusi intr-un cont anume ...ce pizda matii legatura are locul unde ii depui ....ca de aceea a-ti bagat bani in calculatoarele alea care nu stiti la ce folosesc... :x :x :x
....ce mai ...ajung la Buftea doar cu un prieten care era si el din sectorul 1 si am putut achita ....acolo intreb la anpa daca pot plati pe loc pt. eugen....iar doamna de acolo ma trimite la trezoreria buftea ca ei iti iau banii indiferent de domiciliu ....cum este si normal...
...asa am si facut si i-am achitat si luat permis si lui eugen ca prea plangea ... :lol:

....insa nici acum nu-mi vine sa cred cata imbecilitate la vaca aia de la sectorul 1 ... cum ei gandesc cu curul iar la Buftea atat de simplu s-a rezolvat ...de fapt nimic iesit din comun... :?
Ai dreptate, tipa aia chiar e idioata!
Dar ce vrei sa spui cu faza cu Bucuresti, sector 1? Te referi la Trezoreria sectorului 1? Ptr ca si eu care stau in sector 5 am fost intai la Trezo sector 3 si m-au trimis la plimbare, cica nu au voie sa incaseze de la cetateni din alte sectoare. E o birocrtie ca in Kafka, vezi Procesul, cred ca daca bietul scriitor traia acum in Romania ar fi scris ceva la fel de sinistru ca si in Praga de acum 100 de ani. Doar ca la cehi e acuma OK, la noi....

Scrie răspuns