Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
va rog frumos, limbajul.........
si eu am fost la o trezorerie sa platesc pentru PG intr-un cont al politiei de frontiera, si doamna de la ghiseu nu a vrut sa-mi ia banii ca ea nu a auzit de asa ceva
eu cred ca nu e vina angajatelor de la ghiseu ci a sistemului tampit dupa care functioneaza toate treburile astea, ca sa nu zic a handicapatilor care au organizat toata treaba asta
si eu am fost la o trezorerie sa platesc pentru PG intr-un cont al politiei de frontiera, si doamna de la ghiseu nu a vrut sa-mi ia banii ca ea nu a auzit de asa ceva
eu cred ca nu e vina angajatelor de la ghiseu ci a sistemului tampit dupa care functioneaza toate treburile astea, ca sa nu zic a handicapatilor care au organizat toata treaba asta
-
- veteran
E o brambureala generala, nu comunica deloc Trezoreriile cu Politia de frontiera! Asta e, ce sa faci? Sunt destui pescari de Dunare care "se risca" sa mearga si fara PG si in general scapa de amenda prin "negocieri" si fraza clasica menita sa intimideze "Bai, tu stii cine sunt eu, mah? sunt fiul lui....nepotul lui...si va da naibii afara din politie, ajungeti pe strada!"danr scrie:va rog frumos, limbajul.........
-
- junior
Salut...
Salutare...sunt nou pe aici si as vrea sa va intreb pana la urma cum e cu permisele astea? De exemplu cei din jud. Suceava de unde isi iau permise. Eu de exemplu am permisul vechi eliberat de AJPVS Falticeni, cum ar trebui sa procedez? Si inca ceva: pana la urma cand e gata prohibitia ca am auzit destule zvonuri, ca pe 1 iunie, ba pe 6 iunie....
Multumesc...
Multumesc...
Re: Salut...
30 RON la Trezoreria Falticeni sau Suceava (daca nu este la Falticeni), pt permis ANPA care se elibereaza la Iasi, cel mai aproape...CaTaLinZIF scrie:Salutare...sunt nou pe aici si as vrea sa va intreb pana la urma cum e cu permisele astea? De exemplu cei din jud. Suceava de unde isi iau permise. Eu de exemplu am permisul vechi eliberat de AJPVS Falticeni, cum ar trebui sa procedez? Si inca ceva: pana la urma cand e gata prohibitia ca am auzit destule zvonuri, ca pe 1 iunie, ba pe 6 iunie....
Multumesc...
permis
Salut, am si eu o nelamurire. Joi am fost si mi-am luat permisul de la ANPA. La cerere mi-au anexat si chitanta de la trezorerire. E normal, sau trebuia sa dau o copie xerox a chitantei? Am sunat astazi la anpa si mi-a spus ca trebuia originalul.
permis anpa
In anii anteriori cand imi faceam permis la ajvps, cei de la politia de frontiera se uitau si pe chitanta....